![]() |
|
Kvitová-BencicováMožná jsem mohl být ticho a ...Co je to na Eurosportu za BL..E se jen tak nevidí.No nic.To je asi všechno co já s tím můžu udělat. |
Tonda2
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 322 |
![]() |
|
RE: Kvitová-BencicováTo se máš zeptat svého operátora ,my s tím tady taky asi těžko něco uděláme ,zbytečný příspěvek a dotaz.zdar.![]() ![]() ![]() |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
Kvitová-BencicováNa E2 běží a v plné parádě. Jak napsal Marksony, zbytečný a hloupý příspěvek |
starbaits
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
RE: Kvitová-BencicováAno, na Eurosportu2 běží, ale až někdy od 2. setu, protože před tím dávali konec Tiafoe a na E1 se ve studiu již připravovali na Nadala |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
Kvitová-BencicováNojo.Začala hrát a přepnuli to na chlapy.Tos neviděl ty hloupý příspěku? |
Tonda2
![]() |
|
Kvitová-BencicováKdyby se chlapy víc tahali tak jsme neviděli ani ťuk. |
Tonda2
![]() |
|
RE: Kvitová-BencicováNaštěstí to dávají i jiné televize, já viděl celý zápas. Hrála super! |
Zemak
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
RE: Kvitová-BencicováUz to tu píšem viackrát.Bohužial eurosport čo sa týka riadenia a fungovania je najhoršia športová stanica na CZ-SK.Najhoršia v tom slova zmysle,že ju riadi centrála vo Francuzsku!čiže francuzi nám vyberaju čo budu vysielat pre naše uzemie!Ich nezaujima,že sme češi a slováci a radi by sme videli zápasy všetkych českych tenistov od začiatku až po koniec!Oni si tam daju čo chcu a to vysielaju pre viacere štáty naraz.Preto by bolo najlepšie keby Australian open získala iná televizia!Keby tento turnaj má O2 SPORT alebo DIGISPORT,tak verím,že by vysielali hlavne zápasy našich tenistov.Lebo oni by si mohli vybrat čo chcu vysielat.Za EurosportCZ to vybera nejaký pán v saku,ktorý sedí niekde v kancelarii vo Francuzsku.Ja osobne mám nervy aj natie ich neustéle reklamy!Potom nato,že im do vysielania vstúpi vela zimnych športov..napriklad,včera prerušili vysielanie kvoli Biatlonu..dnes zas vysielaju alpske lyžovanie..cez víkend maju toho ešte viac! |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 317 |
![]() |
|
RE: Kvitová-BencicováMůžeš napsat která televize to vysílala. Díky |
vrabec49
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
kvitovanedavalo to ani cca 10 kanalu Eurosport 360 v SKY DE, místo Kvitové tam jezdili na kole dokola - něco z Nového Zealandu. |
jurasek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 482 |
![]() |
|
vrabec49Švýcarská SRF zwei a RTS un. |
taipan1
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
@jožkoS temi reklamami mas pravdu. Hnus. I s tim rozvržením zapasu. Ja uz sleduju ES jen trikrat rocne. Kdyz vysilaji AO, FO a US. Jinak je to jen stanice na valchu reklam. Jinak oni prisli o MLS |
Boborovský
Registrace: 10/2018 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
@jožkoJe to pravda, ze prisli o MLS? |
Boborovský
![]() |
|
RE: Kvitová-BencicováU konkurence se objevil screen programového schematu Nova Sportu na jaro 2019 a MLS tam opravdu je napsané. Oficiální zprávu jsem, ale nenašel.Přijímač: Vu+Solo 4K Parabola: Fuba 85Al, multifocus: 13.0°E 19.2°E 23.5°E 28.2°E image: OpenPLi
|
hori97
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
@hori97Poslal bys ho sem, nebo mi do zpravy, prosim? |
Boborovský
![]() |
|
S MLS to nevytrhnouMLS stejne neni zadne lakadlo, proboha. Ty chyby a takticka nepripravenost je nekdy az k smichu. Kvalitnejsi fotbal se hraje i ve druhe spanelske lize. Proto tu soutez taky nechtějí velci hraci jako Digi nebo O2. Kdyby se chtel NS vytáhnout, poperou se o PL, kdyz Digi konci prava. Jenze to ne. Berou levnou a kvalitu postrádajíci MLS. |
Boborovský
![]() |
|
Jako ja se nedivim,ze NS neziskava PL. Maji prachy akorat na levne souteze jako MLS, nebo Ligie 1,ktera by odtrhnuti Srrie A z jednoho balicku asi taky nebyla nijak extra draha. Ale zidkat ATP, nebo PL, tak tl by to mohli rovnou zavrit a vyhlasit BANKROT. |
Boborovský
![]() |
|
@Boborovskýáno prišli o MLS a vysielat ju bude Novasport,ale officialne to ešte nemáš nikde,lebo o ešte nikto nikde neoznámil.MlS začína až v marci,tak asi maju ešte čas na oznámenie |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 317 |
![]() |
|
Verdasco si prohral zapasNa MP da DF![]() |
Boborovský
![]() |
|
@jožkopokud to bude vysilat Novasport, tak jsem zvedavej, jak se poperou s programovou skladbou, protoze MLS se naseho casu bude hrat v noci, stejne jako NHL, kterou novasport masivne vysila na obou kanalech a ma koupena prava na ohromnou porci zapasu za tyden, takze bude zajimave, co z toho budou davat... byt jsem fanda fotbalu, MLS neni zas takove lakadlo pro me, abych se na nej dival radeji nez na hokejovou NHL, te davam rozhodne z techhle dvou prednost |
MartinP
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 581 |
![]() |
|
@MartinPNevim, co resis. MLS se hraje o vikendu a ve stredu. NHL dava hlavne v case zapasu MLS NS 1. Takze NS 2 muze bez problémů vysilat MLS. A NS 1 muzou davat jak zapasy NHL od jedne, tak i od ctyr. A navic NS ma prava na NHL jen do letosni sezóny. |
Boborovský
![]() |
|
@jožkoPřesně jsi to napsal. |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 842 |
![]() |
|
RE: Kvitová-BencicováNemyslím si,že Eurosport “přišel” o MLS,spíš ztatil zájem kvůli malé sledovanosti v Evropě.Já chápu,že Eurosport není česká ani slovenská stanice,stejně tak není německá,italská nebo finská.Ani čistě francouzská,aby si tam frantíci mohli vysílat jen zápasy svých tenistů.Musí dělat kompromisy a nasazovat ty utkání,které budou zajímavé tak nějak celoevropsky.Víc bude prostě zájem o Nadala než o Kvitovou.Jinak nevím,jestli Novasport udělala správně tím nákupem MLS.Vedle hokeje to může omezit i basket a fandů těchto dvou sportů je určitě víc,než fotbalu. |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
starbaitsJeště si pořád myslíš že to byl hlupý a zbytečný příspěvek?![]() |
Tonda2
![]() |
|
![]() |