![]() |
|
Rai 2: Freddie Mercury 24.1. / změny v TivuSatFanoušci skupiny Queen a samozřejmě Freddieho Mercury, mají možnost 24.1. na programu Rai 2 sledovat dvou a půl hodinový hudební pořad "Freddie" který mapuje kariéru tohoto legendárního umělce.Pořadem, z originální produkce Rai, bude provázet hudebník Morgan a uvidíte unikátní archivní záběry Rai a BBC a také z koncertu v Montrealu z roku 1981. Pořad vznikl ve spolupráci s BBC Worldwide. 24.1.od 21:20 na Rai 2 Abych nezakládal nové vlákno, tak mám ještě dvě zprávy: na frekv.12245 H 29900 5/6 začala vysílat nová dokumentárně zpravodajská stanice NSL TV (zatím smyčka), která se bude zaměřovat na dokumenty a pořady o válce, přírodě, politice a investigativní žurnalistice. Program vysílá na pozici 52 v TivuSat a zatím je FTA. Druhá zpráva se týká pouze uživatelů TivuSat: během února nebo března chystá skupina Discovery Italia velkou reorganizaci svých neplacených programů na satelitu! Je možné, že některé programy přejdou do HD a budou se měnit frekvence. Tyto změny se budou týkat hlavně FTV programů: NOVE HD, Real Time, DMAX, Motor Trend a Giallo. Vzhledem k tomu, že na 13E testují Real Time HD a DMAX HD (v kódu) je možné, že se budou změny skutečně týkat překlopení do HD. Sledujte Parabolu a vše se dozvíte včas. Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
RE: Rai 2: Freddie Mercury 24.1. / změny v Tiv...Ještě dodám, i když je to jasné, že pořad Freddie bude samozřejmě FTA pro všechny v dosahu 13E nebo kdo má možnost může zkusit i multistream v HD.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@allVčera jsem se konečně vypravil do kina na Bohemian Rhapsody, nádhera,čekal jsem že to bude pecka ale film předčil všechna moje očekávání, hluboce smekám, jak před Freddiem tak před tvůrci filmu![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
@AnubisJo jo, film se povedl, je to světový hit, ale čekal jsem, že uvidím spíš život Freddieho od dětství až po dospělost, ale spíš mě to připadlo, že to byl příběh Queenů jako takových. Ale i tak super.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Rai 2: Freddie Mercury 24.1. / změny v Tiv...@francbude to aj so slovenskými titulkami)?...alebo to budeš dabovať? ![]() |
notna
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 473 |
![]() |
|
To: NotnaAko sa môžeš tak stupídne pýtať....jasne že to bude aj so slovenskými titulkami...a extra pre teba,keď si už taký nevzdelanec!Dabovanie ti rád urobí za príplatok každý kto si bude chcieť zarobiť....ale to by si samozrejme nezaplatil....ty rád všetko zadara a ešte budeš kritizovať a posmešne komentovať ako teraz Francka za jeho celkom zaujímavú informáciu! Slovensko nie je pupkom sveta,aby museli v RAI titulkovať svoje programy pre slovenského diváka! To si myslel ten svoj dotaz vážne alebo si chcel len svetu ukázať svoju blbosť! Kolko bolo zaujímavých príspevkov z tých tvojich 460 ...... ![]() ![]() |
TIBI
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 150 |
![]() |
|
TibiJak j si mohl tak stupidně přehlédnout tu ironii, každý to poznal, jenom Ty ne...Jak vidíš, tak každá mince má dvě strany, trocha tolerance by taky neuškodilo s těmi Tvými 136 příspěvky...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@TIBIty tukan !! toto je ceskoslovenske forum, takze franckove stupidne prispevky o tom co davaju makaroni na RAI zaujima len jeho ritolezov a este chujka z admin teamu ktoremu je rodina a ktory mu to tu toleruje.. tot vsio |
kloner
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 211 |
![]() |
|
RE:tukan and klonerJa som v príspevku Notnu nevidel ironiu......ale zámerné zosmiešňovanie a posmech....a teraz mlčí!No a Klonerov príspevok je klenot.... mne sa zdalo,že na tomto českom fore sa preberajú nie len československé príspevky...ale všetky ohladom sat-tv príjmu bez lokalizácie! Mňa zaujímajú všetky zaujímavé a kvalitné príspevky a nie nejaké infantilné výkriky .... no je tu naozaj skvelá spoločnosť! Ja nezvyknem písať o ničom a za každú cenu...takže mám len pár príspevkov a myslím,že vždy boli a budú len k veci.... Neviem prečo by mal mať Franck stupidné príspevky.... má prehlad o talianskej TV tak sa s tým chcel podeliť s ostatnými....to je snáď zmyslom tohoto fóra..... ja si to rád prečítam a ked sa mi podarí,tak ten tip využijem a pozriem si ten program! Čo je na tom špatného....ak ja budem mať svoj tip,tak ako som to už urobil niekolko krát,tak to tiež tu uvediem....myslím si že je to tak správne.... a to že teba alebo vás oboch to nezaujíma,je vaša vec....ale nemusíte to tu všetkým dávať na vedomie a ešte zato zosmiešňovať autora príspevku. A všetci tu musia byť svedkami vášho odporu ,nezáujmu a averzie vôči Franckovi....prečo,čo vám urobil?! Čudné....celé je to špatne,skúste trochu porozmýšlať,že kde sa stala chyba... prečo je vo vás tolko zloby a pohrdania? Asi máte radi konflikty a preto vytvárate konfliktné prostredie namiesto odbornej debaty! |
TIBI
![]() |
|
@TIBIok, takze ked sem bude kazde jelito davat taketo prispevky ako franck, bude to ok.. no schvalne:Zajtra t.j. 19.1.2019 o 20:00 davaju na All Jazeera bravurny dokument : "Pasla kozy na pieščine.. " Hlavnu ulohu stvarnil Ahmad Rihmad, natacalo sa to na velkolepej scene Iranskych piescin. Rezie sa ujal Dodi al Mustafa, prenosnu kameru - ako prva v histori bola pouzita ako mobilny prenosovy voz jednohrba tava Mek hair bleble, ale filmary neskor zistili ze nemozu poupinat veskeru techniku na jediny hrb, tak pouzili mestnu tavu dvojhrbu menom Hua ben Trpal.. Doporucujem si to pozriet, neskutocny zazitok |
kloner
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 211 |
![]() |
|
Rozdíl je v tomže Frankův přispěvek je reálný a zajímavý![]() |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE:klonerHmmmm... kloner...kloner a myslíš si,že to čo si napísal je normálne?Nechápem,že si schopný písať takéto blbosti a robiť si tu (nevhodné slovo) zo všetkých,ktorí tu hladajú normálne a relevantné informácie! Nemyslím si že by Franck bol jelito,pretože čo on napísal je fakt a ten program bude vysielaný,ale táto tvoja blbosť zodpovedá tvojmu intelektu....ale o tebe už nepochybujem....nie si schopný ničoho iného,len toho ako si sa tu predstavil....radšej už nepíš nič keď nemáš čo povedať....urobíš dobre a verím,že si tvoj tip na program pozrieš a prípadne nás informuj aké to bolo.... |
TIBI
![]() |
|
@TIBIkloner má naprostou pravdu!!!...a tvé "příspěvky"jsou tedy hooodně duchaplné a vlastně ůplně k hovňu... ... How ... _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 958 |
![]() |
|
RE: Rai 2: Freddie Mercury 24.1. / změny v Tiv...Ach Tibi, nenormálne je, že to všichni chápou jenom Ty ne /anebo žeby jsi nechtěl chápat?/. Jaký rozdíl je v tom, kdyby kloner opsal pravdivou informaci z EPG Al Jazeery, pointa je v tom, že tu informaci nikdo hledat nebude, protože to nikoho nezajímá, tak jako Franckovi zajímavosti z Rai, nikdo tomu totiž nerozumí /netýká se to minimum lidí, co mluví italsky, ale Ti k tomu nepotřebují Francka/...@kloner - tušil jsem, že tam nějaká návaznost musí být /žeby Warder?/, v tom případě je to ještě trapnější, než jsem si myslel... Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@tukanten tvoj nick ta presne vystihuje....![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
![]() |