![]() |
|
JOJ Cinema: Hudba Ticha - dnes večerDnes večer na filmovém kanálu JOJ Cinema můžete sledovat životopisný film z produkce Rai Fiction o jednom z největších umělců současnosti - Andrea Bocelli. Film z roku 2017 natočil režisér Michael Radford a v hlavních rolích se představí Toby Sebastian a Antonio Banderas.O filmu jsem již informoval před více než rokem, když si odbyl světovou premiéru na Rai 1. Dnes večer ve 20:15 máte tedy možnost jej vidět v češtině. P.s. a kdo chce alternativu, tak připomínám dnes večer na Rai 1 nová hudební show ve 21:20 o které jsem taky psal. Přeji hezký víkend!! https://www.parabola.cz/forum/topic-93520/ https://www.parabola.cz/forum/topic-97223/ Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
RE: JOJ Cinema: Hudba Ticha - dnes večerCo před rokem, před třemi lety! Ten čas pěkně utíká![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckdíky za info! určitě se na to dívat NEBUDU!![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 958 |
![]() |
|
@franckDěkuji za info.![]() |
kecal11
Registrace: 6/2016 Příspěvků: 263 |
![]() |
|
Další hudební tipDnešní sobota je bohatá na hudbu, tak přidám další kulturní tip: v 18:50 na Rai 1 bude přímý přenos inaugurační show z Matery při příležitosti Evropského města kultury 2019. Mezi hosty bude např. zpěvačka Skin.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckA kto je speváčka Skin?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
RE: JOJ Cinema: Hudba Ticha - dnes večerJe mi otázkou,nakolik by byl dnes Andrea slavným,kdyby nepřišel v dětství o zrak.Ale je to umělec,o tom žádná.Na film se snad někdy podívám,ale v originále s titulky. |
sigur
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 120 |
![]() |
|
@franckdíky za tip! určitě se dívat NEBUDU![]() Nemáš tam ještě něco zajímavého při dnešní "bohaté sobotě"na hudbu? ![]() ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 958 |
![]() |
|
@peterskBritská zpěvačka,původně v Skunk Anansie. |
sigur
![]() |
|
@sigurHuha asi mi ušla![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
@peterskJak píše správně Sigur, patřila ke Skunk Anansie, dnes už je sólová. Nazpívala i např znělku k seriálu Medičejští. Má zvláštní hlas, nejsem jejím fanouškem, ale rád si jí poslechnu. Spíš než na Skin jsem zvědavý na zpracování přenosu, protože Matera je nádherné město a bude to to večer.![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
Skin....má zvláštní hlas i zjev..a dost mi připomíná Grace Jones.Pamětníci si na tuto černou “nymphu” možná vzpomenou. |
sigur
![]() |
|
RE: JOJ Cinema: Hudba Ticha - dnes večerdnes na sky calciomakarone pokud nemáš prístup k caid neco ti pustím z garáže pres oscam user ![]() https://i.postimg.cc/66HnFWFV/sky-calcio.png |
Benderovec
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 204 |
![]() |
|
RE:: JOJ Cinema: Hudba Ticha - dnes večerMyslim ze k ich caid nema pristup skoro nikto![]() |
mesky
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 60 |
![]() |
|
![]() |