Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Zomrel Andrew Vajna

Vo veku nedožitých 75 rokov po dlhej chorobe zomrel v Budapešti vo svojom domove známy hollywoodsky producent maďarského pôvodu Andrew Vajna.
Vajna bol významnou osobnosťou maďarského i svetového filmového priemyslu. Podieľal sa na tvorbe 59 filmov, medzi nimi sú aj svetoznáme diela ako Rambo, Terminátor či Evita.
R.I.P.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012
Odpověď v diskusním vlákně

Zomrel Andrew Vajna (# 386)

Nechci urazit,ale co to má společného se sat. příjmem?

kolík
Registrace: 9/2012

RE: Zomrel Andrew Vajna

Majitel madarskych tv ako Spiler1,2 TV2 a pod.

informer
Registrace: 2/2014

@kolík

So satelitným príjmom to má viac, ako talianské "bláboly" od nemenovaného člena tohto fóra. Ale pravdepodobne si nevedel, že producent hollywoodských trhákov ako Rambo, Terminátor, Die Hard, Evita, oscarového filmu Syn Shaula bol maďar. Majiteľ maďarského tvgroup TV2, majiteľ vysielacich práv PL, LaLiga, MotoGP a pod. pre Maďarsko.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@petersk

jestli se chces vyrovnat frankovi tak makej protoze ten nasadil hodne vysokou latku a jeho prispevky patri dlouhodobe k nejctenejsim ale jinak sis opet kopl tak se ti ulevilo to je hlavni :fuming:

jiri26
Registrace: 3/2017

cigani idu do neba.

taktiez zo satelitnym prijmom to nic nema.

jablon123
Registrace: 2/2015

česť jeho pamiatke .

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

@petersk

heh, kdo to je Andrew Vajna ? u u nas v Rai taky Francesco Makaroni to ti je producent .. on zacinal s kinematografiou u nas v rai ako 10-tilety natacel filmy na kolo od bicygla v velkolepoim studiu, pak se no neho zahledela moje pritelkyne skopulovgala s nim a vodesla . Mne to tak zasahlo ze jsem se s5 vratil do cesky republiky ale na moji rai nemuzu zapomenout a tak alespom spamuji tohle forum stupiditama o rai makaroni itraliano banderaso blabolama

kloner
Registrace: 10/2017

@jiri26

Já tedy nevím,kdo ty jeho cinty dlouhodobě čte.Já osobně je nečtu ani krátkodobě-tedy vubec.Stačil uplně jeho první a nevím proč bych dál měl cokoliv od něj dál číst. :-/

hobo
Registrace: 1/2007

Prepáčte, ale nemal som v úmysle do niekoho "kopnúť", len som odpovedal hneď na prvú reakciu. A myslel som si, že aspoň takto pripomenúť človeka, ktorý stál za hollywoodskymi trhákmi a včera odišiel na druhý svet. To je všetko.

petersk

Nevíte jaké má zítra být počasí?

William cz
Registrace: 10/2016

Je téměř nezbytné ,si připomínat osobnosti minulosti,aby po letech, se vše mohlo opakovat ,snad podobnými osobnostmi.Bez Koželuhů ,Kodešů , Borgů ,Lendlů či Macenronů,by nebyli Federerové, Nadalové a spol.
Když to někomu vadí,ať píše houšť (nejlépe cca 98,452 ks reakcí) :laughing: ,protože je to naprosto demokratické,čestné, sportovní i stavovské.

hdpe
Registrace: 11/2007

Vo mne to meno vyvolá silnú spomienku,keď začali prvé filmy pred 89-tym na videokazetách RAMBO atď. všetko sme to hltali, vždy tam bolo jeho meno v úvodných titulkách.

Juri
Registrace: 3/2017

V srpnu se šakal narodil a v září přišly deště.
,,Takový liják", mládě dí, ,,já nezažil jsem ještě"...

Rudyard Kipling: Hrobaři

rs505
Registrace: 11/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra