Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

STB O2 nový

Koupil jsme nový, nepodařený STB O2.
Chybí funkce posouvání nahraných pořadů. Původně byl rychlostí 4x a 16x posouvaný obraz vidět. Dal se tak pohodlně nastavit začátek pořadu, nebo konec reklam.
Texty jsou špatně viditelné, písmena malá.
Chybí funkce zeleného tlačíta, kterým se dalo listovat kalendářem a rychle vyhledat příslušný pořad dopředu i dozadu.
STB je pomalý, vyhledávání požadů trvá dlouho.
Informace o síle zvuku je umístěna nevhodně v pravé horní části obrazovky, kde se mnohdy překrývá s logem tel. stanice. Číslice jsou malé, světlé. Na pozadí oblohy nejsou vidět.

uživatel
Registrace: 1/2019
Odpověď v diskusním vlákně

RE: STB O2 nový

A co mi s tím, kdybys četl recenzi přístroje, tak bys to nekoupil jako já.

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

Třeba

ale zase pouze na Sport Pack bohatě postačuje.Nic jiného bych od nich stejně nevzal. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

@hobo

Naopak, právě na Sport jsou nedostatky tohoto přijímače příliš zásadní.

JanHora
Registrace: 8/2018

@JanHora

A které vyjmenované nedostatky jsou duležité pro sledování hlavně sportu v přímém přenosu?Posouvání-zelené tlačítko-informace o síle zvuku,malá písmena nebo snad vyhledání 4 programu?Tohle obyčejného uživatele tohoto balíčku vubec nemusí zajímat.Obraz je na velmi přijatelné urovni a co jako mám chtít víc? ;) Přestan blbnout.

hobo

@hobo

Nikdo nikde nic o přímém přenosu nepsal, to nyní až Vy

JanHora

Mám ho doma a bohatě to stačí. Má lepší obraz jak od digi .

satman1
Registrace: 9/2010

@JanHora

Povídej si sám se sebou to ti jde nejlépe. :laughing: Uvodní téma je stejně od tebe tak si pokecej.

hobo

Prosím o vysvetlenie od redakcie, že načo vôbec je blacklist na tomto fóru. Veselo sa tu registruje každý kto je na blackliste, dokonca je tu aj taký, ktorý sa registruje keď sa dostane na blacklist, založí si tému a pod druhým a tretím nickom veselo prispieva/odpovedá sám sebe. Bolo by blacklist zrušiť, je to takto zbytočné.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

WWWendy

Mám ho na O2 sport pack a pohoda, bez problémů R^

WWWendy
Registrace: 8/2010

@satman1

"Lepší obraz jak od digi."
A jak jste konkrétně tyto "obrazy" porovnával? Na stejném programu, předpokládám. Na jakém? Jaký streambox byl použit pro zobrazení Digi TV?

JanHora

o2Tvsport

Miestami mrze obraz,alebo sa úplne sekne a potom kým doladí je málo ostrý...

Juky
Registrace: 5/2014

I skladník ve šroubárně,si může přečíst Vergilia v originále...a to by bolo asi tak všetko.U mnohých strojů za desítky tisíc,nefungují (především softy),tak ,jak mají-bohužel.O2 set-top box stojí 2 000,- Kč ,včetně DPH :laughing: , takže nemůže z principu zcela optimálně fungovat (i soudruzi z komunisticko-kapitalistické Asie,dělají chyby,minimálně odpovídající těm,kterých se dopustili soudruzi z NDR).Existuje jedno jediné řešení,totiž,aby cca 96,25% zákazníků O2, podali okamžitou výpověď služeb elektronických komunikací :laughing: . Uvedené nedostatky,by byly odstraněny (cca do konce ledna 2019).

hdpe
Registrace: 11/2007

@Juky

Obraz u mne tedy nemrzne a nemám sebemenší duvod vychvalovat o2,spíš naopak.Internet mám od UPC 150 mega s tím jejich nejnovějším modemem.V přístroji o2 nejnovější SW mimochodem od srpna 2018 asi osmý připojeno kabelem. ;)

hobo

STB O2 nový

Spokojenost a to je hlavní nevím co byste za ty prachy chtěli. R^

emtech
Registrace: 9/2006

@emtech

Moje řeč.Hlavně slušný obraz a zelené tlačítko atd.mě zajímá asi tak jako počasí na severním polu. ;)

hobo

@hobo

Vás možná ne, ale interaktivita IPTV/OTT služeb je dnes tím zásadním argumentem pro její užívání u cílové skupiny abonentů pay TV.

JanHora

JanHora

Vše na originál box. Na jedné tv a na stejném netu.

satman1
Registrace: 9/2010

@satman1

Ptal jsem se na programy, na kterých jste posuzoval kvalitu.

JanHora

Funguje Vám na tom boxu přehrávání rádií? Ať vyberu z nabídky kterékoli, tak se nepřehravají :lookaround:

DVB-T2+0.8W+19.2E+23.5E~freeSAT+O2tv

vilda016
Registrace: 8/2007

vilda016

Tam radia nejsou.

emtech
Registrace: 9/2006

Mám v tom novém boxu od pozice č.200 až č.220 rádia. Od Čro-ček až po komerční. Jsou k nim v menu i korektně přiřazená grafické loga + mají i aktivní EPG, jen prostě nehrajou :bigeyes: Balík L.

DVB-T2+0.8W+19.2E+23.5E~freeSAT+O2tv

vilda016
Registrace: 8/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra