![]() |
|
STB O2 novýKoupil jsme nový, nepodařený STB O2.Chybí funkce posouvání nahraných pořadů. Původně byl rychlostí 4x a 16x posouvaný obraz vidět. Dal se tak pohodlně nastavit začátek pořadu, nebo konec reklam. Texty jsou špatně viditelné, písmena malá. Chybí funkce zeleného tlačíta, kterým se dalo listovat kalendářem a rychle vyhledat příslušný pořad dopředu i dozadu. STB je pomalý, vyhledávání požadů trvá dlouho. Informace o síle zvuku je umístěna nevhodně v pravé horní části obrazovky, kde se mnohdy překrývá s logem tel. stanice. Číslice jsou malé, světlé. Na pozadí oblohy nejsou vidět. |
uživatel
Registrace: 1/2019 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: STB O2 novýA co mi s tím, kdybys četl recenzi přístroje, tak bys to nekoupil jako já.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
Třebaale zase pouze na Sport Pack bohatě postačuje.Nic jiného bych od nich stejně nevzal.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@hoboNaopak, právě na Sport jsou nedostatky tohoto přijímače příliš zásadní. |
JanHora
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
@JanHoraA které vyjmenované nedostatky jsou duležité pro sledování hlavně sportu v přímém přenosu?Posouvání-zelené tlačítko-informace o síle zvuku,malá písmena nebo snad vyhledání 4 programu?Tohle obyčejného uživatele tohoto balíčku vubec nemusí zajímat.Obraz je na velmi přijatelné urovni a co jako mám chtít víc?![]() |
hobo
![]() |
|
@hoboNikdo nikde nic o přímém přenosu nepsal, to nyní až Vy |
JanHora
![]() |
|
RE: STB O2 novýMám ho doma a bohatě to stačí. Má lepší obraz jak od digi . |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
@JanHoraPovídej si sám se sebou to ti jde nejlépe.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: STB O2 novýProsím o vysvetlenie od redakcie, že načo vôbec je blacklist na tomto fóru. Veselo sa tu registruje každý kto je na blackliste, dokonca je tu aj taký, ktorý sa registruje keď sa dostane na blacklist, založí si tému a pod druhým a tretím nickom veselo prispieva/odpovedá sám sebe. Bolo by blacklist zrušiť, je to takto zbytočné.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
WWWendyMám ho na O2 sport pack a pohoda, bez problémů![]() |
WWWendy
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
@satman1"Lepší obraz jak od digi."A jak jste konkrétně tyto "obrazy" porovnával? Na stejném programu, předpokládám. Na jakém? Jaký streambox byl použit pro zobrazení Digi TV? |
JanHora
![]() |
|
o2TvsportMiestami mrze obraz,alebo sa úplne sekne a potom kým doladí je málo ostrý... |
Juky
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
RE: STB O2 novýI skladník ve šroubárně,si může přečíst Vergilia v originále...a to by bolo asi tak všetko.U mnohých strojů za desítky tisíc,nefungují (především softy),tak ,jak mají-bohužel.O2 set-top box stojí 2 000,- Kč ,včetně DPH![]() ![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
@JukyObraz u mne tedy nemrzne a nemám sebemenší duvod vychvalovat o2,spíš naopak.Internet mám od UPC 150 mega s tím jejich nejnovějším modemem.V přístroji o2 nejnovější SW mimochodem od srpna 2018 asi osmý připojeno kabelem.![]() |
hobo
![]() |
|
STB O2 novýSpokojenost a to je hlavní nevím co byste za ty prachy chtěli.![]() |
emtech
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
@emtechMoje řeč.Hlavně slušný obraz a zelené tlačítko atd.mě zajímá asi tak jako počasí na severním polu.![]() |
hobo
![]() |
|
@hoboVás možná ne, ale interaktivita IPTV/OTT služeb je dnes tím zásadním argumentem pro její užívání u cílové skupiny abonentů pay TV. |
JanHora
![]() |
|
JanHoraVše na originál box. Na jedné tv a na stejném netu. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
@satman1Ptal jsem se na programy, na kterých jste posuzoval kvalitu. |
JanHora
![]() |
|
RE: STB O2 novýFunguje Vám na tom boxu přehrávání rádií? Ať vyberu z nabídky kterékoli, tak se nepřehravají![]() DVB-T2+0.8W+19.2E+23.5E~freeSAT+O2tv
|
vilda016
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 238 |
![]() |
|
vilda016Tam radia nejsou. |
emtech
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: STB O2 novýMám v tom novém boxu od pozice č.200 až č.220 rádia. Od Čro-ček až po komerční. Jsou k nim v menu i korektně přiřazená grafické loga + mají i aktivní EPG, jen prostě nehrajou![]() DVB-T2+0.8W+19.2E+23.5E~freeSAT+O2tv
|
vilda016
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 238 |
![]() |
|
![]() |