Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Magio na androidu

Ahoj,

mám poskytnutý účet od kamaráda z SK. Ale kvalita je dost špatná, zejména u DIGI programů. Nemáte někdo taky podobné zkušenosti nebo je chyba někde u mě ? Mám O2-TV a programy na stejném přijímači fungují dobře. Takže internetem to snad není.

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Magio na androidu

Aký účet máš namysli?Magiogo?A na akom príjmači to pozeráš?Lebo ja mám officialny ich magiogo box,ktorý je nato určený a tam je kvalita v poriadku.Na tvoje zariadenie asi magiogo nieje moc určené.Ved máš tam na výber KVALITA OBRAZU???ak áno,tak tam sa daju nastavit 4 možnosti: slabá-auto-vysoká-super vysoká....máš to tam?

jožko
Registrace: 7/2016

Jožko, mám na výběr kvalitu, ale ani ta super vysoká není O.K. a hlavně se pak obraz seká. Já mám android box kde jsem si nainstaloval jejich aplikaci pro sledování. Ale není to dobré.

Vždy může být hůř....

Jimmy

@Jimmy

ja to pozeravam na pc ked nie som doma, ale sekat mi to neseka

mjamriska

@Jimmy

A práve v tom je ten problém!že to pozeraš na android boxe,ktory nieje nato určený..preto predavaju svoj officialny magiogo box...na android boxoch maju s tym viacerí ludia vela krát problem...tažko sa tam aplikacia ovláda alebo maju problemy s kvalitou obrazu atd atd..a niektorí ludia nevedia magiogo vôbec rozbehnuť na android boxe..čiže ty máš aspon výhodu,že ti to ide a si to rozbehol :)))

jožko

to:Jimmy

mas pravdu kvalita na sportoch je strasna ,
takse nemusis v tom hledat problem
=na Mi boxe to seka na +37 ,
na tom ich original smejde nepozeratelne

matino300
Registrace: 5/2012

@Jimmy

chod vyskusat sa prihlásit na ich stránku magiogo.sk ci ti to tam bude sekať?ja to pozeram cez ich magiogo box na TV uhlopriecka 108cm,mám nastavenu super vysoku kvalitu a žiadny problem nevidím

jožko

@Jimmy

U mňa to neseká ani pri super vysokej kvalite. Sekalo mi to vtedy, keď som mal vzduchom vedený internet. Po kábli pri 8 MB ide všetko v pohode. Práve pozerám tenis a je OK. Pohraj sa s androidom alebo s pripojením. Ostatné kanály v Magiogo idú dobre?

Karner
Registrace: 3/2010

Ostatní STV JOJ atd jdou dobře. Ale ten sport je špatný. Srovnával jsem NovaSport a O2 to bylo O.K. a na Magio nic moc. Ale asi s tím nic nenadělám. Připojení mám přes WiFi, ale jak jsem psal, porovnávám 2 služby na stejném přijímači.
Ale beru to, že Magio není pro CZ určené, tak jestli to není právě tím.

Vždy může být hůř....

Jimmy

@Jimmy

Krajina asi nerozhoduje, najdôležitejší je server, na ktorom si pripojený. Často chodím do zahraničia a po večeroch zvyknem si pustiť Magiogo, keď nemám zaujímavý program. Kde je dobrý a rýchly internet, všetky kanály idú dobre. Ak je slabý, seká to.

Karner

Krajina asi nerozhoduje, najdôležitejší je server, na ktorom si pripojený. Často chodím do zahraničia a po večeroch zvyknem si pustiť Magiogo, keď nemám zaujímavý program. Kde je dobrý a rýchly internet, všetky kanály idú dobre. Ak je slabý, seká to.

Karner

Ke to jedno ci to zapojis pres magiogo web a hdmi z pc do tv ...ostatni nesekaji ale obraz hruza ,sporty sekaj a neni to servrem vod upc 500 ,protoze hbo go jede jaq z praku a uhd taky
Telekom to vysvetlil tim že to neni pro velke uhlopricky :)) a ten jejich box shit uf hruza

matino300

@matino300

Ja mám dva tv android boxy za pár eur s čípmi Amlogic a obraz mám aj na Panasoniku Vera, 108 cm, perfektný. A to i na DIGI športoch v HD a bez sekania. Pozerám denne. Druhý box mám pri malom Sencore a tiež v pohode. Buď nemáš dostatočnú internetovú šírku pásma alebo ti kolíše rýchlosť, preto máš problém s kvalitou obrazu. Ak pôjdeš niekedy do Piešťan, ozvi sa, ukážem ti moje DIGI športy na Magiogo.

Karner

@Karner

Jemu to zbytočne píšeš...ved vidíš,že si stále tára to svoje...to,že to jemu sekalo neznamená,že to bude sekať všetkým...najviac ma rozosmialo to ako píše o ich magiogo boxe,že to je hrúza...velmi by ma zaujimalo či ho má vôbec doma,ked vie,že to je hruza??Ja používam ten ich magiogo box cca 1 rok..mám to napojené na TV 108cm a obraz je super a nikdy som žiadne sekanie nemal...keby som mal obraz hrúza a sekanie,tak by som to asi predsa každy den nepoužíval..nie? :laughing:

jožko

@jožko

Ja som s Magiogo nadmieru spokojný. Obraz mám stále vynikajúci, ako som prešiel na pevný internet. Nechápem, ako to môže niekomu sekať, keď každému ide z toho istého servera.

Karner

@Karner

To prečo im to seká ja netuším.Možno to je tým,že na ich android boxoch majú fakt nejaké problémy,kedže officialne magiogo nieje určené na android boxy alebo maju chybu niekde inde.Samozrejme,že ani mne tam nič neseká..inak by som to hádam každý den nepoužival a nesledoval tam každý víkend futbal..nie?Kvalita obrazu je zodpovedajuca tej službe.Kto čaká nejake Ultra Full HD,tak musí byť chorý.Ako som spomínal ja mám 108cm TV a s obrazom som spokojný a sekanie nemám žiadne aj ked mám kvalitu nastavenu na super vysoku.Ja som s tym hlavne spokojný preto,že to davaju ludom,ktorí maju satelit zadarmo!čiže stačí nájst nejakeho kamaráta alebo mať niekoho v rodine,kto má satelitnu tv od Telekomu a môžeš mať magiogo zadarmo.Alebo aj tí ludia čo si to platia to maju celkom lacné,ked sa zložia nato napríklad 3 ludia,tak ich to bude stát mesačne 2 eura a možu všetci traja to použivať,kedže na jeden učet sa môzu prihlasit až 4 rôzne zariadenia.

jožko

Jozko

Vo vsetkej ucte a bez urazok ...ale bud mas nieco s ocami alebo nevidis rozdiel medzi prekladanym 50hz a 100hz obrazom vo FHD ,nehovorim o tenise problem je v tom zapnes fotbal v pozdlznom snimani z leva do prava a naopak se kuse, nektp to nepozoruje u mne je to nekoukatelny tak jak Sd programi a pseudo Hd. Koukni si 4k obraz neho Hd na sky deutch , tam se vysila jine hd ,procpak neseka hbo go ? Asi proto ze to maji zmaknute naopak telekom to ma nekoukatelne alespon pro ty narocnejsi co jsou zvyknuty na riadne Hd a 4k

matino300

To karner

Rad se stavim ,mozna by siohol nahrat neco na servr a dat odkaz na stazeni pak to mohu skouknout na 200 hz 4k masine jestli to mas plynule.ahezke jako britva ,staci nahrat 10-15 vterin dik pak ti poslu ukazku z meho rekordu 👍

matino300

A ešte ste zabudli uviesť, že na ich kvalitných boxoch od Magia, keď máš dva, tak nemôžeš pozerať súčasne dva programy v HD kvalite. Nikoho na to neupozornia, keď ti to ponúkajú, až keď sa na to domáhaš, tak povedia, že im nestačí na to dátový tok. A keď už ponúkajú mobilnú aplikáciu Magio Go, tak nech ide poriadne na zariadeniach na to určených včetne androidovych boxov. Asi preto vytvárajú aplikácie, aby ich mohol zákazník využívať, keď ma kvalitný internet ....ale ozaj sa nedá ten futbal a ine športy pozerať cez ich aplikáciu či je to DIGi Go alebo Magio Go...jemne sekenie je tam a môžeš dať aké chceš nastavenie obrazu.

boban
Registrace: 7/2007

@matino300

...Koukni si 4k obraz neho Hd na sky deutch...
...telekom to ma nekoukatelne alespon pro ty narocnejsi co jsou zvyknuty na riadne Hd a 4k...

Tak s tymto samozrejme suhlasim!To ani náhodou nemôžeme porovnávať magiogo s nejakym 4K obrazom alebo s sky deutch..Telekom má magiogo ako len doplnkovu službu..ako som písal vela ludí to má zadarmo priamo k satelitnej tv,tak vela penazí do toho asi nevrazili,lebo viacere programy sú v SD a ked niektoré sú aj HD,nieje to 100% hd..ak si náročný divák,tak to ťa chápem...ja mám 108cm TV a pozerám magiogo priamo na TV,cez ich box a mne tá kvalita stačí..nemám žiadne sekanie pri futbale..čiže ja si moc nestaujem..som rád,že mám digisporty a že cez víkendy môžempozerat futbalove ligy s SK-CZ komentárom a nemusim zohánat streamy alebo si platit poliakov

jožko

Sekat to moze ak mas pomaly alebo nestabilny internet, ak pocas pozerania niekto u teba doma nieco este aj stahuje, ak ma ten android box slaby vykon a nestiha dekodovat, alebo ak si pripojeny cez Wifi a nie po klabli.

Billysk
Registrace: 4/2006

Jak jsem už psal, porovnávám O2 a Magio na stejném přijímači a stejný program. Rozdíly jsou viditelné v neprospěch Magio. Asi mi není přáno. Ale já na něm zas tak netrvám. Díky všem za reakce.

Vždy může být hůř....

Jimmy

To urcite ze O2 ma ovela lepsiu kvalitu obrazu ako Magio. O tom neni sporu

Billysk
Registrace: 4/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra