![]() |
|
Zdražení ser.poplatku!Co říkáte na opětovné zdražení ser. poplatku u Skylinku? zdražení je docela velké! asi opravdu platí co mají v logu Skylink - radost pro všechny- !!! já tedy radost nemám!!!!Vy ano? |
pcword
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 564 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: Zdražení ser.poplatku!Možností je hodně, ale Skylink na ty základní (nejsledovanější) programy v HD vychází furt nejlíp. Za 89 kaček měsíčně to nikde jinde neseženu. Nebo ano? Kde?Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Zdražení ser.poplatku!PoldaS, presne tak. Stejne si ale myslim, ze ta castka 89,- Kc v SIPO/Inkaso dlouho nevydrzi a bude strovnan krok s platbou v hotovosti na dva roky, jako tomu bylo doposud. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
@PoldaSAno, DIGI TV, balíček Start. |
JanHora
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
RE: Zdražení ser.poplatku!To sotva, viz web stránky Digi:Základní fakta o balíčku START: cena pro prvních 6 měsíců - 75 Kč měsíčně, cena od 7. měsíce - 149 Kč měsíčně Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Zdražení ser.poplatku!Takze Skylink je jasne levnejsi i přes platbu v hotovosti na dva roky i od nového ceniku platného od 1.3.2019.![]() |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
@PoldaSŘekněte i B a podívejte se, co za ty peníze dostanete. |
JanHora
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
RE: Zdražení ser.poplatku!Dostanu stejné programy a nic jiného mě nezajímá. A o tom jsem psal.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Zdražení ser.poplatku!I za cenu ovoce. Jsi lbej nebo navedenej. Náfštěva specialysti ti prospěje. Sorry voule. Pšijdeš mi jako momentálně postiženej.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
RE: Zdražení ser.poplatku!Nič sa nedeje na slovensku nezdražuju![]() |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 790 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |