![]() |
|
20.30 Markiza , Chart show, Talianske hityVystúpi okrem cs hostí aj Sabrina.Chart Show je úspešná hudobná šou plná hviezdnych hostí a skvelých speváckych vystúpení! Vychutnať si môžete jedinečný rebríček najúspešnejších slovenských i zahraničných hitov. V každom z nás vyvolávajú pesničky rôzne spomienky, či už na životné radosti alebo strasti. Vďaka šarmantnej a vtipnej moderátorke Adele Vinczeovej a známym osobnostiam z rôznych sfér života si v každom vydaní Chart Show tieto spomienky oživujeme. Rebríčky najúspešnejších hitov vyberá tím producentov na čele s hudobným expertom Jurajom Čurným, ktorý svojimi odbornými vedomosťami aj priamo v štúdiu dopĺňa moderátorku. Obľúbené osobnosti zas divákom tieto mimoriadne večery spríjemňujú množstvom vtipných historiek a klebiet zo svojich životov. Pesničky do jednotlivých rebríčkov sa vyberajú podľa štyroch základných kritérií. Či bola pieseň naozaj hitom, či znamenala pre daného interpreta veľký kariérny posun, či bola úspešná v rebríčkoch predajnosti a tiež či spĺňa kritérium tzv. dlhovekosti, skrátka či je aj po rokoch stále populárna. Chart Show je plná hudby, zábavy a vtipných situácií, pri ktorých máte celkom určite chuť usmievať sa. Nápadité stvárnenie jednotlivých epizód v rôznych tematických kategóriách chytia za srdce mladších ako aj starších divákov. Každý si celkom určite nájde to svoje. Vyrobené na základe formátu "Die ultimative Chart Show" nemeckej televízie RTL. Príjemnú zábavu. Milujem samoľúbe ,sebestredné a nútené drísty výkričníkového čviriboja a zopár ďalších.
|
suto123
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 467 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
RE: 20.30 Markiza , Chart show, Talianske hityNedávno jsem protrpěl dvě hodiny otřesných německých tv šlágrů jen kvůli tomu,že tam v závěru vystoupila Kim Wilde. Za Sabrinou bych se rozjel klidně i do Bratislavy. Bohužel dnes budeme mít v Čechách smolíka. Markíza International nám tu zatím odvysílá starší díl a samozřejmě jak jinak než v SD rozlišení ale zato s HD logem. |
navi2
Registrace: 5/2017 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
RE: 20.30 Markiza , Chart show, Talianske hityKto je Sabrina? Mladá čarodejnica? |
Richard21
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 389 |
![]() |
|
RE: 20.30 Markiza , Chart show, Talianske hityZ Youtube musím konstatovat , že Sabrina vypadá pořád skvěle. |
navi2
![]() |
|
@navi2Sabrina Salerno je neuvěřitelná. Ona vypadá pořád stejně a skvěle. Když si vezmeš, že jí je už přes 50. Mimochodem, pochází z mého regionu Ligurie, z Janova.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
@franckDodneška nevím která má větší ... talent jestli Samantha Fox nebo Sabrina.Tím společným hitem Call Me z roku 2010 se to ale asi vyřešilo. ![]() |
navi2
![]() |
|
@navi2No obe jsou na tom dobre![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@francknevíš o čem mluvíš! Samantha Fox je dávno za "horizontem",hlavně "zjevem" (asi si jí dlouho neviděl). Sabrina vypadá fakt moc dobře,ale nedivme se-je to taliánka a v životě hovňo dělala! nato,že nazpívala pár studiových nahrávek,které byly masteringem upraveny k tomu,aby byly vůbec poslouchatelné se prostě chytla-hity Boys, Hot Girl nebo Sexy Girl si skutečně lidi získala.Ale na koncertech,kde se měla projevit vždy propadla,pokud nejela na Playback-neumí totiž zpívat ![]() ![]() ![]() Dokonce ji několikrát VYPÍSKALI!!!! _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 958 |
![]() |
|
@jamess96Ty seš fakt zaujatej a opravdu máš v sobě tolik nenávisti, že kdybys ji prodával, tak jsi milionář. Nebudu hodnotit Sabrinu protože ji neznám (pouze jako zpěvačku), ale co to znamená že je to talianka a tím pádem nic v životě nedělala? Jakože všichni Italové v životě nic nedělali? Já pracuji od 20 roků, hned po studiu, můj otec má odpracováno 48 roků, moje teta pracovala ještě v 73 letech. Takže se dívej do pusy než něco řekneš. Já bych taky mohl mít hodně negativních názorů na Český lid a to i z vlastních zkušeností, ale dělat to nebudu, protože nemám potřebu nikoho ponižovat a navíc je hloupý házet 10 milionů lidí do jednoho pytle. Jestli máš pořad dokola potřebu urážet mě a mojí zemi, tak si posluš, ale já Tě můžu jenom litovat a naopak Ti pouze přát, aby jsi alespoň z poloviny žil jak žiju já a v tak krásné zemi. To je vše.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@francknevím,čím se tě mněl urazit-ale budíž.Ty si prostě tady takový "chytroplínek-uplakánek". Jinak co si napsal,je to tvůj názor.Nezajímá mne ani zbla![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@franckako sorry, ale teraz si fakt vedle jak tá jedle... po prečítaní jeho príspevku o Sabrine som to pochopil úplne inak ako ty... on nenarážal na to, že preto, že je Talianka, tak (nevhodné slovo) delala... ale proste na to, že jej kariéra za veľa nestojí a žije len z tých zopár umelo vytvorených hitíkov... to, či niečo iné v živote robila alebo nie, o tom nemáme páru, ale prečo z každého krivého slova voči tvojej osobe alebo Taliansku robíš takúto nezmyselnú vedu, tak to fakt nechápem... nauč sa čítať, ale hlavne chápať a rozumieť... lebo čítať je jedna vec, ale porozumieť prečítanému textu je vec druhá... ale tak egoisti to majú ťažké... chápem... už si prestaň nahovárať, že keď niekto niečo povie, tak je to automaticky mierené proti tvojej osobe... chápem, že si tak už nastavený, ale vidíš čo takýmito reakciami spôsobuješ... |
Richie2016
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 248 |
![]() |
|
@Richie2016prosím tě-nezastávej se mne,nebo tě dají k vůli mne ba Black List...Díky - dˇakujem! ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
@Richie2016Jamess96 napsal: nediv se, že vypadá dobře když je to talianka a nic v životě nedělala. Takže to myslel tak, že je krásná, protože Italky jsou krásné? A to, že nic nedělala je dodatek? Pokud to tak myslel, tak ok, špatně jsem to pochopil, ale protože znám Jamess96 tak vím, a že to tak nemyslel.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckmy se neznáme a ani tě znát nechci - taliáne...![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
![]() |
|
Sabrina BoysVideo z Chart show je už tři hodiny na Youtube a v tuto chvíli má 110 zhlédnutí. |
navi2
![]() |
|
@jamess96Samantha Fox je o dva roky starší než Sabrina. Nemyslím si, že by už byla za horizontem. Na mých posledních nahrávkách z ZDF z pořadu Fersehgarten (lze dohledat) vypadá dost dobře. Její zatím poslední video je Hot boy (2018).Na druhou stranu nebylo by krásný mít jen takovéhle starosti. |
navi2
![]() |
|
@navi2Já si taky myslím, že vypadá pořád dobře. Je pravda, že Sabrina je o malinko zachovalejší, ale ona taky pro to něco dělá, sportuje, atd. A taky jak napsal Jamess96 je to Italka, takže je krásná od přírody![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
franckuNo tak Italky nejsou určitě žádný hvězdný krasavice ani francouzky.Ale mají v sobě jedno velké plus.Dovedou se líčit,oblékat,upravit,zvolit správný učes,barvu,brýlé,make up, oblečení atd.Mají obrovský cit pro eleganci tím to všechno dohoní.Ale krasavice v přirozený podobě to nejsou. Rusky zase např jsou hezký ale zase když na sebe všechno nahází a splácají a polejou se litrem vonavky tak je hotovo.. Když všechny ženský "odmaskuješ" tak češky,slovenky,rusky,švédky,dánky,madarky budou hooodně vpředu.. eeeeeeeeeeee chápu a omlouvám se nepatří to sem modní okenko tu chybí... |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: 20.30 Markiza , Chart show, Talianske hitySabrina vyzera na svoj vek super,tak isto ako napr.Ornella Muti ,Monica Bellucci...su to proste na prvy pohlad talianky a hlavne su dobre "garažovane".To ci spieva na playback je druhorade,bola to doba 80s ked sa ludia hlavne zabavali a hudba bola takto nastavena.Bola jednoducha a komu sa nepacila mohol pocuvat U2,rock,metal...Od rana do vecera mi v praci hraje MegaDanceRadio a kazdy kto pride v mojom veku sa pyta co to hraje lebo dnesna hudba v radiach je uz nieco uplne ine... |
albertone
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 92 |
![]() |
|
@albertoneAlbert One nebude niekde?![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
@peterskhraju ho casto prave na Megadance![]() |
albertone
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 92 |
![]() |
|
@albertone![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
@patTo je pravda, souhlas.![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@albertonePřesně jak píšeš. Tzv italo-disco vzniklo pro zábavu, pro masu lidí na diskotékách kteří se chtějí odreagovat a vyřádit. I proto jak správně píšeš je to jednoduchá melodická hudba která má jediný cíl - bavit lidi. Ostatně slovo discoteca je z italštiny. V tomto jsou Italové prostě dobří, teď nemyslím pouze Italo-disco, ale celkově uměli cílit na masu lidí ať už to byly disco hity tak i třeba spaghetti westerny nebo tzv. Giallo horory / thrillery nebo bláznivé komedie. Společný znak všech těchto žánrů je relativní jednoduchost která ale cíli na většinové publikum a za poměrně málo peněz udělali hodně muziky. Je škoda, že Itálie už upustila od těchto žánrů, ale asi je to tím, že ti, kteří to opravdu uměli už jsou buď hodně staří anebo už bohužel po smrti.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: 20.30 Markiza , Chart show, Talianske hityNaštěstí ale italo disco nemusí být nutně z Itálie. To co v současné době předvádějí například švédští : ITALOVE podle mě rozhodně stojí v tomto žánru za to.Italove: At the Disco,Heading for the Sun,Never Surrender atd. Samozřejmě,že jinak preferuji staré dobré osmdesátky. No.1 Radiorama. Tv Nova přestala vysílat českou verzi Chart show z důvodu nízké sledovanosti a Markíza International je na nic. |
navi2
![]() |
|
@navi2Jasně, i Němci měli výborné Italo disco, ale v Itálii vznikl ten žánr a ty žánry o kterých jsem psal. Ještě bych rád vzpomenul na skvělého Giorgio Moroder který byl v 70 letech jeden z prvních ne-li úplně první co hrál a skládal elektro Dance v kombinaci s Italo disco. V 80 létech pak skládal i pro film.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |