Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Optikum 9500HD

Ako mám aktualizovať daný prijímač? Pri akualizáciach mi vypisuje Aktualizácia cez RS 232. Čo to znamená? Ďakujem.

Bardejov
Registrace: 12/2018
Odpověď v diskusním vlákně

@Bardejov

Sériový port pro komunikaci s počítačem.

zeze
Registrace: 5/2011

@Bardejov

Čao.Pokud ti tento "stařík" jede,tak bych na něho nešahal.Nedávno,nevím co mě napadlo ,jsem aktualizoval stařičký Ferguson 8900,no a je po něm

pichac
Registrace: 11/2007

@Bardejov

Jestli ti to nic neříká, tak se do toho nepouštěj.Při flešování přes seriový port počítače vzniká problém že u nových počítačů už výstup RS 232 už nenajdeš, a musel by sis pořídit převodník z USB. Dále je nutné mít křížený kabel s koncovkami Canon9. Dále mít odpovídající flešovací software. Takže vidíš, že to není taková sranda, a rada od "pichac" je namístě.

konas
Registrace: 12/2014

RE: Optikum 9500HD

nech ďedu nech si hra,nebo skolabuje..... R^ :)

Vu+ZERO4k,STAB HH100, par.Famaval 80, LnB-IBUTWIN, NORDIX-koax, LEDTVSONY, LEDTVHITACHI4k,NEO QLED Samsung TV 65",SKYWORTH ITV/...X98 ITV,

mat
Registrace: 1/2006
Galerie: mat

@Bardejov

Běžně se aktualizuje přes USB (vč. jen nastavení kanálů), RS232 se používá hlavně v případě havárie FW. Pokud zařízení funguje s původním a není třeba dát jiný (konkrétní jako např. Edision 1.2.76) tak bych to nedělal!

Warpik
Registrace: 9/2016

@mat

Když bude mít rezervní provozní přijímač, povedu ho třeba za ručičku jak natáhnout nový loader, taky pamatuju Šemíka ještě jako hříbě. :)) Na tyhle hrátky mám pod nohama staré PC s RS232 výstupem, XP, a v kufru kabelů hafo redukcí, nulmodemů i na stereo jack. Jestli je to ale jeho jediný milovaný satbox - ruce pryč od toho. Rv

konas
Registrace: 12/2014

opticum 9500 hd

sat servis,!!!!!!!! R^

imrich
Registrace: 3/2015

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra