![]() |
|
Modul Irdeto Smitkoupil jsem si modul Irdeto Smit a mám novou televizi 55 UK 6200.Dost často mi to napíše zakodováno. a zkoušel jsem nahrát nový firrmware do modulu /firmware je v modulu z roku 2017// píše mi to --Nejde upgradovat z menu.. |
huck
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 370 |
![]() |
|
RE: Modul Irdeto SmitNapis poldas ten vse vyresi jak je mozne ze to nejede na skylinku slavnem modulu smith poldas honem pojd nam to zduvodnit ten zazrak jaktoze nefunguje a na linux plivals posledne kdysi se jej mel v panakovi tez a to same nikdy vice sroty ....a zkusenosti i v tv samsung smith hruza same chyby same zapisy posilaly a nic na slavne infolince meli si delali uz ze zakazniky soufky ze vse jede.vse je.nastavene vypnout zapnout a jeto celodeni trapeni az to vzal tam druhy amater monter tak ten fak poslal zapisy co fungovali i vedeli presnou chybu no potes koste za takovou bandu trotlu a trollu . |
Dexerwave
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 567 |
![]() |
|
RE: Modul Irdeto SmitHucku pokud ti mozu poradit vem si ten jejich slavny skylink ready box a budes mit po problemu pokud nejsi na slozitesi trosku veci jako linux box.ktery ma daleko vice uspechu a moznosti nez modul v telce a kor u lg co neumi ani vymazat programy.....![]() |
Dexerwave
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 567 |
![]() |
|
@huck..skus CAM Irdeto Neotion, pretoze na tento CAM negativne reakcie niesu.U mna CAM Irdeto Smit v TV Philips maka v poho, avsak CAM CRW SCM v spolupraci s CT kartou mne blbne v sachte Philps TV. Riesim to jednoducho, na chvilku CAM CRW povytiahnem a zasuniem /t.j. tvrdy restart/ a potom aj CRW CAM slape jak partesu... Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Modul Irdeto SmitTen Mascom modul je ve skutecnosti modul SMIT verze 5000. Akorát to posvetili samolepkou Mascom. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE: Modul Irdeto SmitAkurat ze Irdeto Neotion sa uz nevyraba a teda ani nepredava.Mozno kupit len z druhej ruky. |
Gustoh
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 172 |
![]() |
|
stalesa este da Gustoh kupit CAM Irdeto Neotion v niektorych kamennych predajniach na Slovensku aj v e-shopoch...staci pouzit google. Mne vsak bohato dostacuje CAM Irdeto smit, trebars na kartu RTVS.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Modul Irdeto Smitkeď máš všetko nové ,nie je to na reklamáciu? |
daryl
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
![]() |