Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Modul Irdeto Smit

koupil jsem si modul Irdeto Smit a mám novou televizi 55 UK 6200.Dost často mi to napíše zakodováno. a zkoušel jsem nahrát nový firrmware do modulu /firmware je v modulu z roku 2017// píše mi to --Nejde upgradovat z menu..

huck
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Modul Irdeto Smit

Napis poldas ten vse vyresi jak je mozne ze to nejede na skylinku slavnem modulu smith poldas honem pojd nam to zduvodnit ten zazrak jaktoze nefunguje a na linux plivals posledne kdysi se jej mel v panakovi tez a to same nikdy vice sroty ....a zkusenosti i v tv samsung smith hruza same chyby same zapisy posilaly a nic na slavne infolince meli si delali uz ze zakazniky soufky ze vse jede.vse je.nastavene vypnout zapnout a jeto celodeni trapeni az to vzal tam druhy amater monter tak ten fak poslal zapisy co fungovali i vedeli presnou chybu no potes koste za takovou bandu trotlu a trollu .

Dexerwave
Registrace: 10/2017

Hucku pokud ti mozu poradit vem si ten jejich slavny skylink ready box a budes mit po problemu pokud nejsi na slozitesi trosku veci jako linux box.ktery ma daleko vice uspechu a moznosti nez modul v telce a kor u lg co neumi ani vymazat programy..... Rv

Dexerwave
Registrace: 10/2017

@huck

..skus CAM Irdeto Neotion, pretoze na tento CAM negativne reakcie niesu.
U mna CAM Irdeto Smit v TV Philips maka v poho, avsak CAM CRW SCM v spolupraci s CT kartou mne blbne v sachte Philps TV. Riesim to jednoducho, na chvilku CAM CRW povytiahnem a zasuniem /t.j. tvrdy restart/ a potom aj CRW CAM slape jak partesu...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Ten Mascom modul je ve skutecnosti modul SMIT verze 5000. Akorát to posvetili samolepkou Mascom.

HYPER
Registrace: 11/2010

Akurat ze Irdeto Neotion sa uz nevyraba a teda ani nepredava.Mozno kupit len z druhej ruky.

Gustoh
Registrace: 9/2016

stale

sa este da Gustoh kupit CAM Irdeto Neotion v niektorych kamennych predajniach na Slovensku aj v e-shopoch...staci pouzit google. Mne vsak bohato dostacuje CAM Irdeto smit, trebars na kartu RTVS.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

keď máš všetko nové ,nie je to na reklamáciu?

daryl
Registrace: 3/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra