, sekce: Telly/Digi TV SK |
|
DIGI TV: akční nabídkaJak by se vám líbila nabídka na abonmá satelitní TV v této konfiguraci?Základní balíček - 299 Kč Balíček Sport - zdarma SAT Receiver - zdarma Instalace - zdarma |
JanHora
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 619 |
| Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 112 | |
|
|
@patBude vysílat. |
JanHora
|
|
@PoldaSTo jste mě vážně rozesmál s těmi ustanoveními Vodafonu. Asi jste si záměrně nevšiml, že citujete ustanovení týkající se mobilního 4G LTE internetu.Nicméně zde je a priori řeč o "pevném internetu na doma". A zde Vodafone jasně a zřetelně říká: "Jak je to s datovým limitem u pevného internetu? Tato služba nemá žádný datový limit." A takto je to u Vás se vším - překroucená a ohnutá pravda tak, jak se Vám momentálně hodí, lži a ničím nepodložené domněnky a výmysly. |
JanHora
|
|
JanHoraNemá dátový limit? Dobrý vtip. Dátový limit maju aj optické káble. Ale tie zatial stačia. Prečo asi nefunguju na jednom internetovom pripojení v domácnosti na Magiu(koaxial kábel) sučasne 2 HD kanály(1 HD v jednej izbe a 1 HD v druhej izbe). |
ahe56
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 302 |
|
|
@ahe56Nemá. Jsem potěšen, že Vás to pobavilo. |
JanHora
|
|
@JanHoraPokud tam bude vázanost 2 nebo více let, tak je to neprodejné |
WWWendy
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 129 |
|
|
JanHoraAno pobavilo. Vaša viera mi pripomína vieru v perpetum mobile. |
ahe56
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 302 |
|
|
@WWWendyJe tam vázanost 2 roky a dle pilotu je to velmi konkurenceschopná nabídka DIGI. |
JanHora
|
|
@JanHoraJak to víte? Přece to není jen o ceně... |
WWWendy
|
|
RE: DIGI TV: akční nabídkaTi ,co sledují DIGI kvůli sportu,jí předpokladem mají.Ostatní budou pravděpodobně (a správně) vyčkávat, kdo a jak s čím přijde.Za 300,-Kč měsíčně (po dobu 24 měsíců) ,není špatná nabídka ,ovšem tak trochu pozdě...Ostatně O2,to má podobné (naše liga a LM).Opravdu jsem zvědavý,co se z toho všeho v létě vyklube. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
@hdpeO2 to má za 200,- |
WWWendy
|
|
RE: DIGI TV: akční nabídkaZdar ,já myslel O2TV jako celek pro 4 zařízení,ne Sport pack. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
@WWWendyVím.A v tomto případě to je primárně o ceně, protože za tu cenu získáte minimálně exklusivní balík Sport zdarma. |
JanHora
|
|
RE: DIGI TV: akční nabídkaJanHora@ Jaivane, to je úplně to stejný co kdysi u Skylinku - taky si někteří dělali nároky na cosi navěky zadarmo, a to jenom proto, že místo ZÁVAZNÝCH smluvních dokumentů vycházeli z nějakých nicneříkajících blábolů kdesi na webu a bez právního nároku. Takže pokud je řeč o Vodafone (nebo i jiném poskytovateli služeb elektronických komunikací), tak je potřeba se zásadně řídit dle těchto dokumentů, tj. SMLOUVA, OBCHODNÍ PODMÍNKY, CENÍK. Všechno ostatní je na dvě věci. Kapišto?Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
|
|
Přihlaštese prosím někdo,kdo toho pilota od Digi už máte bez problému zajištěno.Jo a nemusíte se hlásit všichni. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
@hoboVy asi zjevně netušíte, co je to tzv. pilot, že?Ale to Vám nebrání se zde zesměšnit a svou nevědomost dávat na odiv. Nechte to koňovi, ten má větší hlavu. |
JanHora
|
|
RE: DIGI TV: akční nabídkaza tech podminek co jsou napsany v uvodu by to samozrejme bral kazdy a klidne i bez Premiernejaka vazanost 24mes neni absolutne zadny problem. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
|
|
@kristian1Ano, Vaše slova se potvrzují, zájem je značný. |
JanHora
|
|
@JanHoraNapsal si na moji adresu,že přes muj udiv nad cenou se tak děje.Tudíž jsem předpokládal,že už to někdo zřejmě za tu cenu má.Dobře si tu tvoji odpověd přečti. |
hobo
|
|
@hoboAno, děje se to a lidé již službu za tuto cenu používají.Nechápu, čemu na tom nerozumíte. |
JanHora
|
|
RE: DIGI TV: akční nabídkaa kde se tahle nabídka da získat ? u rusaku ?a tyka se to jen sat nebo i net nabídky ? |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
|
|
@JanHoraNo tak proto jsem si dovolil vyzvat všechny ty,kteří za tuto cenu mají zmíněnou službu,necht se přihlásí.Co je na tom z mé strany k nepochopení?Nebo je to jenom pro vyvolené pana ředitele?A pokud je tak ohromující zájem tak stačí novému zákazniku zavolat na jejich linku a nabídka platí pilot nepilot?V tom případě nevím čemu nerozumíš.Ale to je asi utopie že ano? |
hobo
|
|
@JanHoraJinak ta nabídka,pokud bude opravdu někdy uvedena za tuto cenu,silně závání absencí PL od příští sezony.Tudíž i u mnoha zákazníku stratí poněkud na zájmu a atraktivitě. |
hobo
|
|
RE: DIGI TV: akční nabídkaPřesně tak. Já jsem před dvěma týdny rušil v rodině jednu maxi smlouvu s jedním modulem a jedním boxem, jářku za 717,- Kč. Jejich nabídka byla 599,- za maxi balíček, boxy a moduly zdarma, a to až 4 zařízení. Bohužel, bez PL nešlo tuto nabídku přijmout. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 317 |
|
|
@kristian1Dá se získat u vybraných obchodních partnerů DIGI CZ.Ano, lze takto získat i nabídku na Internetovou TV DIGI2GO. |
JanHora
|
|
@hoboNabídka je v pilotním režimu. Zkuste se seznámit, co takový projekt obnáší a jak se realizuje. |
JanHora
| Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 112 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|