![]() |
|
DIGI TV: akční nabídkaJak by se vám líbila nabídka na abonmá satelitní TV v této konfiguraci?Základní balíček - 299 Kč Balíček Sport - zdarma SAT Receiver - zdarma Instalace - zdarma |
JanHora
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 619 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 112 | |
![]() |
|
@patBude vysílat. |
JanHora
![]() |
|
@PoldaSTo jste mě vážně rozesmál s těmi ustanoveními Vodafonu. Asi jste si záměrně nevšiml, že citujete ustanovení týkající se mobilního 4G LTE internetu.Nicméně zde je a priori řeč o "pevném internetu na doma". A zde Vodafone jasně a zřetelně říká: "Jak je to s datovým limitem u pevného internetu? Tato služba nemá žádný datový limit." A takto je to u Vás se vším - překroucená a ohnutá pravda tak, jak se Vám momentálně hodí, lži a ničím nepodložené domněnky a výmysly. |
JanHora
![]() |
|
JanHoraNemá dátový limit? Dobrý vtip. Dátový limit maju aj optické káble. Ale tie zatial stačia. Prečo asi nefunguju na jednom internetovom pripojení v domácnosti na Magiu(koaxial kábel) sučasne 2 HD kanály(1 HD v jednej izbe a 1 HD v druhej izbe). |
ahe56
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
@ahe56Nemá. Jsem potěšen, že Vás to pobavilo. |
JanHora
![]() |
|
@JanHoraPokud tam bude vázanost 2 nebo více let, tak je to neprodejné![]() |
WWWendy
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 129 |
![]() |
|
JanHoraAno pobavilo. Vaša viera mi pripomína vieru v perpetum mobile. |
ahe56
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
@WWWendyJe tam vázanost 2 roky a dle pilotu je to velmi konkurenceschopná nabídka DIGI. |
JanHora
![]() |
|
@JanHoraJak to víte? Přece to není jen o ceně... |
WWWendy
![]() |
|
RE: DIGI TV: akční nabídkaTi ,co sledují DIGI kvůli sportu,jí předpokladem mají.Ostatní budou pravděpodobně (a správně) vyčkávat, kdo a jak s čím přijde.Za 300,-Kč měsíčně (po dobu 24 měsíců) ,není špatná nabídka ,ovšem tak trochu pozdě...Ostatně O2,to má podobné (naše liga a LM).Opravdu jsem zvědavý,co se z toho všeho v létě vyklube. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
@hdpeO2 to má za 200,- |
WWWendy
![]() |
|
RE: DIGI TV: akční nabídkaZdar ,já myslel O2TV jako celek pro 4 zařízení,ne Sport pack. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
@WWWendyVím.A v tomto případě to je primárně o ceně, protože za tu cenu získáte minimálně exklusivní balík Sport zdarma. |
JanHora
![]() |
|
RE: DIGI TV: akční nabídkaJanHora@ Jaivane, to je úplně to stejný co kdysi u Skylinku - taky si někteří dělali nároky na cosi navěky zadarmo, a to jenom proto, že místo ZÁVAZNÝCH smluvních dokumentů vycházeli z nějakých nicneříkajících blábolů kdesi na webu a bez právního nároku. Takže pokud je řeč o Vodafone (nebo i jiném poskytovateli služeb elektronických komunikací), tak je potřeba se zásadně řídit dle těchto dokumentů, tj. SMLOUVA, OBCHODNÍ PODMÍNKY, CENÍK. Všechno ostatní je na dvě věci. Kapišto?![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
Přihlaštese prosím někdo,kdo toho pilota od Digi už máte bez problému zajištěno.Jo a nemusíte se hlásit všichni.![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@hoboVy asi zjevně netušíte, co je to tzv. pilot, že?Ale to Vám nebrání se zde zesměšnit a svou nevědomost dávat na odiv. Nechte to koňovi, ten má větší hlavu. |
JanHora
![]() |
|
RE: DIGI TV: akční nabídkaza tech podminek co jsou napsany v uvodu by to samozrejme bral kazdy a klidne i bez Premiernejaka vazanost 24mes neni absolutne zadny problem. |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@kristian1Ano, Vaše slova se potvrzují, zájem je značný. |
JanHora
![]() |
|
@JanHoraNapsal si na moji adresu,že přes muj udiv nad cenou se tak děje.Tudíž jsem předpokládal,že už to někdo zřejmě za tu cenu má.Dobře si tu tvoji odpověd přečti.![]() |
hobo
![]() |
|
@hoboAno, děje se to a lidé již službu za tuto cenu používají.Nechápu, čemu na tom nerozumíte. |
JanHora
![]() |
|
RE: DIGI TV: akční nabídkaa kde se tahle nabídka da získat ? u rusaku ?![]() a tyka se to jen sat nebo i net nabídky ? |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@JanHoraNo tak proto jsem si dovolil vyzvat všechny ty,kteří za tuto cenu mají zmíněnou službu,necht se přihlásí.Co je na tom z mé strany k nepochopení?Nebo je to jenom pro vyvolené pana ředitele?A pokud je tak ohromující zájem tak stačí novému zákazniku zavolat na jejich linku a nabídka platí pilot nepilot?V tom případě nevím čemu nerozumíš.Ale to je asi utopie že ano?![]() |
hobo
![]() |
|
@JanHoraJinak ta nabídka,pokud bude opravdu někdy uvedena za tuto cenu,silně závání absencí PL od příští sezony.Tudíž i u mnoha zákazníku stratí poněkud na zájmu a atraktivitě.![]() |
hobo
![]() |
|
RE: DIGI TV: akční nabídkaPřesně tak. Já jsem před dvěma týdny rušil v rodině jednu maxi smlouvu s jedním modulem a jedním boxem, jářku za 717,- Kč. Jejich nabídka byla 599,- za maxi balíček, boxy a moduly zdarma, a to až 4 zařízení. Bohužel, bez PL nešlo tuto nabídku přijmout. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
@kristian1Dá se získat u vybraných obchodních partnerů DIGI CZ.Ano, lze takto získat i nabídku na Internetovou TV DIGI2GO. |
JanHora
![]() |
|
@hoboNabídka je v pilotním režimu. Zkuste se seznámit, co takový projekt obnáší a jak se realizuje. |
JanHora
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 112 | |
![]() |
|
![]() |