Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Poděkování a rozloučení

Vážená Parabolo, milí čtenáři,

za tři roky mého působení zde na Parabole jsem si našel spoustu příznivců, přátel, ale také jsem získal plno zkušeností ze satelitní branže a nejen, za což jsem velmi vděčný.

Mým jediným cílem bylo vám více představit italskou televizi, seznámit vás s jejím vysíláním, pořady a novinkami z oblasti italského televizního trhu. Myslím, že se mi to podařilo.

Od roku 2015 jsem napsal přes 150 článků o italské televizi, pořadech, technických novinkách a dalšího obsahu. Ani já sám jsem nečekal, že se zde setkám s tak velkým ohlasem a zájmem a sám jsem nemohl uvěřit, že se mé informace dostaly mnohem dál než byly stránky tohoto webu.
Říká se ale, že se má odejít v nejlepším. A nyní nadešel čas se s vámi rozloučit. Pro mně je to výzva posunout se o kousek dál a budu se více soustředit na francouzské a v menší míře na anglické weby kam píšu články o italském tv trhu již několik roků.
Jak už někteří víte, Rai plánuje spustit svůj mezinárodní evropský kanál a tím se také poměrně zásadně změní komunikace s diváky. V této souvislosti se chystají komunikační kanály v různých jazycích především na sociálních sítích a na jednom z nich v českém jazyce právě pracuji. Jakmile vyřídím veškeré formality (a že jich je) vzniknou stránky které vás budou informovat o pořadech, novinkách, technických záležitostech a spoustu dalšího obsahu... Kdo bude chtít, může mi nechat email v PM a až bude stránka aktuální, pošlu odkaz, popř.si může stránky sám vyhledat.
!Na diskuzních fórech v CZ ale nebudu, takže se distancuji od eventuálních "francků" které mohou psát pod mým nickem či jiným!

Uživatelé služby TivuSat mohou informace a novinky najít i ve FB skupině "Vogliamo tutti i canali del digitale terrestre su TivuSat" který spravuje můj kolega a komunikuje i v angličtině.

Na závěr mi dovolte poděkovat webu Parabola.cz, redakci a moderátorům Petr33 a Mego za trpělivost, podporu a za prostor který mi byl věnován. Také děkuji za velkou podporu ex moderátorovi Warder který zde zastával skvělou práci a pevně doufám, že se "nevidíme" naposledy.

V neposlední řadě děkuji VŠEM co se mnou komunikovali ať už soukromě či veřejně slušně a věcně.

Mějte se tu všichni hezky a hodně štěstí do života.

Franck

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Poděkování a rozloučení

Vykašli se na ty demonstrativní sebevraždy, k ničemu to není :8)

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

Podla mna z tvojej strany zbytočný príspevok a zbytočné lúčenie.Neviem či som to dobre pochopil,ale chceš tu skončit?neviem čo sa to s vami poslednu dobu deje,ale ukončit to tu predsa nikto nemusí.Rušia sa tu rôzne registracie ale uplne zbytočne!Ved občas tu prispiet nejakym komentom alebo diskusiou nieje vôbec zle.Aj ja už tu menej chodím a menej sa zapájam do debaty alebo ma tu niektore prispevky vedia dobre vytočit,lebo podla mna tu nemaju čo hladat,ale predsa nebudem hned preto končit.

Ak by som sa mohol vyjadrit k tvojej osobe,tak cca polovicu tvojich prispevkov som považoval za dobrú,užitočnú a potrebnú,ale druhu polovicu som považoval za spamy!Mám namysli tu polovicu v ktorych si zakladal príspevky otom čo ide dnes večer alebo zajtra na RAI.Uz som tu s tym trapny,lebo to tu píšem už asi 30 krát,ale nikdy nepochopim načo má niekto nutkanie nám zakladat vlákna otom čo ide dnes alebo zajtra v TV,ked predsa všetci máme EPG alebo všetci vieme pouzivat program.Posledny tyzden sa tu objaviu ludia,ktorí ta napodobnovali a naročky tu zakladali príspevky otom čo ide dnes večer v TV.Ale v tvojom prípade to bolo vždy najviac komentované asi preto,lebo tu mas takych prispevkov najviac a asi aj preto,lebo sa jednalo vždy o taliansku stanicu RAI,ktoru tu sleduje asi 1,3% ludí.

Cize,netreba končit a netreba sa lučit.Bol by som rád,keby si tu nadalej bol a prispieval komentami v diskusiach a prinašal info,ale ak by sa dalo užitočne info o novinkach v talianskej TV oblasti,ale nie otom čo ide dnes večer na RAI,lebo to si aj sám dokažem pozriet.

jožko
Registrace: 7/2016

@franck

franck,vdaka za prispevky ktore si tu urcite nasli tych spravnych adresatov R^ .Nech sa Ti na novych strankach dari ,in bocca al lupo ;)

albertone
Registrace: 2/2018

@franck

No konečne!

Nibiru
Registrace: 3/2008

@franck

Jako vždy si trapný.Jdi už někam asi víš kam a otravuj někde jinde. ;P

miku
Registrace: 10/2007

@franck

No konečně,Taliánům zdar.. :)))

radbarto
Registrace: 11/2017

Za dva dny je zpět. Déle to nevydrží...:))

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Poděkování a rozloučení

Nevím co tady máte proti Francovi,mě teda nevadil a rád jsem si přečetl jeho články-možná také proto že jsem byl hodně v zahraničí a nedřepěl jsem v Čr. Ať se daří Francu. :))

pedro
Registrace: 9/2007

@pedro

no napríklad to že tu bežne nahlasoval moderátorom užívateľov, ktorí mali čo i len trošku iný názor na tie jeho spamy. Nasledoval BAN, no franck ho nikdy nedostal hoci porušoval pravidla neustále. On je totiž "mazánek fóra".

Nibiru
Registrace: 3/2008

@franck

Hodně štěstí a měj se fajn, rád jsem Tě četl. R^ R^ R^

DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta

Kibicak
Registrace: 8/2010

Dekuji za podporu

Profil rusit nebudu, nemam samozrejme duvod jej rusit a moje rozhodnuti neni zadna sebevrazda nebo neco podobneho. Pouze jsem se rozhodl jeste s jednim kolegou pokracovat jinde. Navic, na soc.sitich budu moci volne uploadovat zajimava videa, fotky a clanky dle meho uvazeni a bez omezeni, takze si ve finale polepsi i ctenari kterym moje informace zajimaji. Zde to bylo super a znovu za to dekuju, ale asi uz potrebuju zmenu. Diky za pochopeni.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Nevím, proč vám všem tak vadil. Já bych uvítal i další Francky, kteří mají detailní náhled do států jako Anglie, Francie, Španělsko, Rusko a vůbec všechny státy, jejichž družice jsou zachytitelné u nás. Naše televize stejně jen s několikaletým zpožděním kopírují, co bylo už dříve k vidění ve světě.

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3
Registrace: 5/2015

Presne, ako v parlamente, jedni do ľava a druhí do prava. :(

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

@franck

Čo sme si, to sme si, je to ta-tam..., ale keď to zhrniem, je síce pravdou, že mi tvoje príspevky veľmi chýbať nebudú, určite sa nájdu aj takí, ktorým asi chýbať budú. Nuž je to každého osobná vec, že čo sa mu páči a čo nie a toto riešiť nebudem a ani nechcem. Ale mňa by skôr zaujímal skutočný dôvod tvojho lúčenia, pretože myslím si, že nieje to len tak, bez príčiny!
Určite to nieje iba vidina lepších zahraničných fór, či sociálnych sietí! Totižto tomuto tvojmu tvrdeniu neverím.
Ono, predpokladám, že na moje otázky nedostanem adekvátnu a serióznu odpoveď, ale čo už, veď každý sme si strojcom svojho šťastia.

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Snad to je o toleranci (i podložených argumentech), kteréžto se voľaako v (nejen), této společnosti, jaksi vytrácejí...bohužel.Každý občas potřebuje s něčím "píchnout" ,třebas i v oblasti Itálie.A proč potom nevyužít zkušeností Francka?.Proto jsem nám všem (nejen), přál v r.2019,abychom byli na sebe hodní a myslím,že to lze.

hdpe
Registrace: 11/2007

Treba v tom bude redakce ktera ma plny zuby hadani nemusi odchazet staci sekce vytvorit...

Dexerwave
Registrace: 10/2017

Franck

Škoda,že tu končíš.Tvoje články mali prínos a budú tu určite chýbať.Znepochopitelnych dôvodov nechápem,že sa tu našli ľudia, ktorých Tvoje články nezaujímali a vypisovali to,čo vypisovali.Dlhe roky sa zaoberám satelitným príjmom a vždy ma zaujímalo,čo sa deje aj na zahraničných staniciach.Neobmedzoval som sa len na CZ a SK stanice.Ved o tom je predsa satelitné vysielanie.A kto to nechápe,tak by na satelitných stránkach či česko-slovenských,alebo iných,nemal čo robiť.Nech sa darí a veľa šťastia ;) R^

Power150
Registrace: 3/2009

Tak snad nám tady ti TOXICI přinesou něco zajímavého. Ale nevěřím že už se něco dozvím např. O Italské hudbě. Bohužel.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009

@franck

Tvoje programové žvásty ma nezaujímali, ale dával si aj dosť info o tom ako funguje talianske DVB-T/T2 a to mi bude (aj z profesionálneho záujmu) chýbať, pretože to si nemôžem len tak doma overiť ako DVB-S/S2.

mmc
Registrace: 1/2006

@Dexerwave

Ujišťuji Tě že rozhodnutí je pouze a jenom moje. Nikdo jiný v tom nehraje roli. Není v tom ani zášť ani zloba prostě jednoduše jsem se rozhodl změnit prostředí které mi nabídne větší komfort. Navíc sociální sítě mohou spravovat více lidí, pomáhat mi apod. A jak jsem psal nabízí vše i možnosti které zde nejsou. Já naopak nemám problém zůstat v kontaktu třeba s redakcí a kdykoli se na mně může obrátit. Já NEOPOUŠTÍM tento web, pouze už sem budu chodit jako pasivní čtenář. To je celé. Mějte se a hezký večer.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Já bych uvítal informace co dávají v kazašské, uzbecké nebo třeba v islandské TV.

William cz
Registrace: 10/2016

Rai-TivuSat-HB 13E

Server Parabola.cz je informační server pro všechny příznivce televizního a rozhlasového vysílání. Na stránkách je věnován prostor tématice satelitního vysílání a příjmu. Okrajově se věnujeme i problematice kabelového vysílání a příjmu terestrických TV a R programů.
Zavedený, navštěvovaný a úspěšný server Parabola.cz tak nabízí všem prodejcům satelitní a anténní techniky - a nejenom jim - prostor pro jejich propagaci.

Zdá se, že franck dělal to, co je zde povoleno - propagoval to svoje - co ho nejspíše i živí... . Ovšem zjistil - nebo jeho šéfové, že je potřeba dělat nějak jinak a také někde jinde. Taky si to myslím s ohledem na negativní reakce a s ohledem na jeho urputnost v diskuzích ... .
:8)

mkolega
Registrace: 12/2016

Franko škoda ale chápu tě. já si tě určo najdu i jinde a sem už budu chodit velmi málo. mě totiž skylink nebo fotbal nezajímá. ať se ti daří!!!!!!!!!!!!! R^ R^ R^

jiri26
Registrace: 3/2017

@mkolega

Podobně smýšlím o Franckovi,stačilo,kdyby jeho komentáře byly přiměřěné těm ostatním diskutujícím lidem na foru a né přes dvě stránky počítače R^ :((

korkoran
Registrace: 10/2006

@mkolega napísal:

Zdá se, že franck dělal to, co je zde povoleno - propagoval to svoje - co ho nejspíše i živí... . Ovšem zjistil - nebo jeho šéfové, že je potřeba dělat nějak jinak a také někde jinde. Taky si to myslím s ohledem na negativní reakce a s ohledem na jeho urputnost v diskuzích ... .
:8)

No môj názor je určite a rozhodne iný - skôr opačný, než ten tvoj a to je založený na reálnych viacročných skúsenostiach z nickom franck.
Samozrejme viac to nechcem a nebudem rozoberať!

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra