Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Poděkování a rozloučení

Vážená Parabolo, milí čtenáři,

za tři roky mého působení zde na Parabole jsem si našel spoustu příznivců, přátel, ale také jsem získal plno zkušeností ze satelitní branže a nejen, za což jsem velmi vděčný.

Mým jediným cílem bylo vám více představit italskou televizi, seznámit vás s jejím vysíláním, pořady a novinkami z oblasti italského televizního trhu. Myslím, že se mi to podařilo.

Od roku 2015 jsem napsal přes 150 článků o italské televizi, pořadech, technických novinkách a dalšího obsahu. Ani já sám jsem nečekal, že se zde setkám s tak velkým ohlasem a zájmem a sám jsem nemohl uvěřit, že se mé informace dostaly mnohem dál než byly stránky tohoto webu.
Říká se ale, že se má odejít v nejlepším. A nyní nadešel čas se s vámi rozloučit. Pro mně je to výzva posunout se o kousek dál a budu se více soustředit na francouzské a v menší míře na anglické weby kam píšu články o italském tv trhu již několik roků.
Jak už někteří víte, Rai plánuje spustit svůj mezinárodní evropský kanál a tím se také poměrně zásadně změní komunikace s diváky. V této souvislosti se chystají komunikační kanály v různých jazycích především na sociálních sítích a na jednom z nich v českém jazyce právě pracuji. Jakmile vyřídím veškeré formality (a že jich je) vzniknou stránky které vás budou informovat o pořadech, novinkách, technických záležitostech a spoustu dalšího obsahu... Kdo bude chtít, může mi nechat email v PM a až bude stránka aktuální, pošlu odkaz, popř.si může stránky sám vyhledat.
!Na diskuzních fórech v CZ ale nebudu, takže se distancuji od eventuálních "francků" které mohou psát pod mým nickem či jiným!

Uživatelé služby TivuSat mohou informace a novinky najít i ve FB skupině "Vogliamo tutti i canali del digitale terrestre su TivuSat" který spravuje můj kolega a komunikuje i v angličtině.

Na závěr mi dovolte poděkovat webu Parabola.cz, redakci a moderátorům Petr33 a Mego za trpělivost, podporu a za prostor který mi byl věnován. Také děkuji za velkou podporu ex moderátorovi Warder který zde zastával skvělou práci a pevně doufám, že se "nevidíme" naposledy.

V neposlední řadě děkuji VŠEM co se mnou komunikovali ať už soukromě či veřejně slušně a věcně.

Mějte se tu všichni hezky a hodně štěstí do života.

Franck

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44
Odpověď v diskusním vlákně

franck

Díky za všechny příspěvky,mám Tivů kartu i 5W a 12.5W,rád se občas na italské programy podívám.Itálii mám rád,každý rok dovča samozdřejmě měřák a rybí kost(někdy i parabola)jedou s námi v kufru auta.Loni Toskánsko,letos Gargáno.Krásná je italská populární muzika-Thegiornalisti,Baby K,Nero bali....Měj se.

kamter
Registrace: 1/2007

Francku

Nevím, co Tě přimělo "odcházet". Ty absolutně "splachovací" jsi se najednou rozhodl, že odejdeš. I když Jsem ocenoval Tvůj přehled v oboru,bohužel jsi to přeháněl a choval si se jako majitel webu a ještě k tomu italského. Extremismus není dobrý v žádné podobě a doufám, že Ti došlo, jak jsi tady lidi rozděloval a hlavně jak špatné praktiky jsi k tomu používal. Nezlob se, ale není normální posílat obsáhlé SZ někomu, kdo má jiný názor a zakončit to konstatováním : "ode dneška jsi můj nepřítel". No nic, přeji Ti hodně duševního a i jiného zdraví, mně chybět nebudeš, nic ve zlým...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

@tukan

Buďme upřímní a zase to tak nežerme.... Rádoby srdceryvný výlev se sázkou na kartu podpory loajálních mu dá větší "mandát" psát ten spam dále. Z mé strany pouze chladný kalkul

HB1423
Registrace: 1/2019

@HB1423

Čisto "chladný kalkul" to podľa mňa nebude, niečo iné za tým bude ešte, než "odchod za lepšími fórami" a tvorbou vlastnej fb stránky.
Tak ma napadá - že by mu niekto z hora "klepol pp prstoch"?
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

RE: Poděkování a rozloučení

Je to s naší společností zlé. Tolik nenávisti, tolik chuti cenzurovat jiné názory a radosti nad odchodem někoho o hodně schopnějšího, který druhým dával a ne jenom plival jed slov. Mnozí schovaní za svými nicky by se úspěšně uplatnili v komunistické společnosti. Možná, že jenom trénují...

gfdsa
Registrace: 9/2007

@gfdsa, R^
nechcel som, musel som

Steiner
Registrace: 9/2012

pekné PR tak ho pekne poproste nech zostane o to tu hlavne šlo kto chcel odísť urobil to inak

patrick470
Registrace: 1/2016

Zprávy PM

Chtěl bych poprosit všechny co mi dnes napsali do PM, aby to zkusili třeba zítra nebo pozítří, opět mám plnou schránku a všem odepíšu postupně až se schránka uvolní. Děkuji za pochopení :)

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

"Chtěl bych poprosit všechny co mi dnes napsali do PM, aby to zkusili třeba zítra nebo pozítří, opět mám plnou schránku a všem odepíšu postupně až se schránka uvolní."

Všetci sa o teba trhajú, bez teba neprežijú... :))) :))) :)))

Čo to tu skúšaš za komédiu, si uvedom, že nikomu chýbať nebudeš ani sekundu.

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

Nibiru
Registrace: 3/2008

@franck

kdykoliv se ozvi,nemusíš to hlásit předem,abych napsal po pravdě,já tvoje články o italech nečetl,zásadní problém byl tom,že to bylo dlouhý a to mě nebaví,ale nijak mě to nevadilo,co nechci nečtu,jiní zas nečtou mě,normální život,měj se hezky

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@gfdsa

Naprostý souhlas, lépe bych to nenapsal .

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

@franck

Diky, aspon pre mna, velmi zaujimave informacie, ktorymi si prispieval na tomto fore......musim len suhlasit s HDPE o tolerancii v dnesnej dobe a s GFDSA o nenavisti.....nechapem mnozstvo ludi, ktori na tomto fore vacsinou nenapisali nic pozitivne, ako negativne stale vypisuju, ved vidim nazov temy a ked ma to nezaujima necitam, nemusim hned kydat na zakladatela danej temy, ale asi demokracia, ci skor intolerancia, agresivita, ... navstevujem parabola.cz od jej vzniku, vela zaujimaveho som sa tu dozvedel, ale v poslednej dobe su tu len same urazky, skoda, ale toto iste sa deje aj v spolocnosti

mjamriska
Registrace: 4/2003

@mjamriska

Nesouhlasím s Tebou a s pár jedincema výše, i tolerance má své meze, nedivím se některým nickům, když kritizují někoho kdo denně zakládá několik vláken, jako se to teď např. děje u uživatele míša503. každý diskutér musí mít taky ohled na ostatní a mít v tomto smyslu nějakou sebekázeň. Připadá mi absurdní, když tu někdo mluví o tom, že někteří by hned chtěli cenzurovat atd. Zpravidla jde o lidi, kteří na toto fórum zatáhli politiku. Takoví by měli diskutovat jinde na webech k tomu určených.
Do kytek jde tento web hlavně poslední 2-3 roky zpátky.

hogofogo11
Registrace: 9/2014

@franck

Už jsi se rozloučil tak co furt otravuješ.

miku
Registrace: 10/2007

zrazu je frank sereblita :D

Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600

Sanzi
Registrace: 9/2009

@miku

Informační hodnota tvého příspěvku tohoto rázu včetně mojí reakce na něj je v mínusu.
A takové hodnoty tu pravděpodobně zůstanou i nadále ...
Bohužel pro mě nedokážu rozlišit co je diskuze a co blbý keci. Tak už radši teď nic psát nebudu.

navi2
Registrace: 5/2017

https://youtu.be/KIe5NB7XL6M

sioga_bs
Registrace: 6/2007

@hogofogo11

nesuhlasim s tebou, neviem aky skuseny satelitak si, ale co som pozrel na 1. stranke diskusie, uzivatel MISA503 tam polozil otazky, podla ktorych ho radim ako uplneho zaciatocnika, a ja si myslim, ze toto forum je aj pre takychto uzivatelov, asi si to mysli aj redakcia ked jeho temy nemaze resp. ho nedala na blacklist, ved ked iny uzivatel nema povedat nieco pozitivne a poucne k teme, nemal by sa vyjadrovat a hned by mala diskusia ovela zmysluplnejsiu uroven, ja napr. citam len velmi male percento tem, iba tie ktore ma zaujimaju

mjamriska
Registrace: 4/2003

franck

nejaké tipy na "koncertíky" z Verony alebo z Colosea, by so snáď mohol občas posunúť aj sem

robolimo
Registrace: 8/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra