![]() |
|
Hledám jednoduchý satelitní přijímačFerguson Ariva 200 mi odešla do věčných lovišť.Poraďte něco jednoduchého a přitom spolehlivého. Nebudu používat žádnou kartu. Mám spolehlivou kabelovou televizi. A k tomu satelitní parabolu 120 cm s motorem, hlavně na 28, 19 a 13 st. Takže neřeším problém s různými kartami a čtečkami. Budu to používat pouze občas takže pokud možno levné. |
evid
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 117 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
iNEOS ZX4oproti prijimacom s Ali chipsetom (Amiko, Arriva), ma odkodovanu nahravku, co je dost podstatne, vie streamovat do PC co Ali chipset nevie, dalej je tam podpora Sosac-u a Stream Cinema, co je asi daleko lepsie ako multistream.Urcite viac ludi oceni StreamCinemu a Sosac ako francuzske streamy co pojdu max do leta a potom koniec.Je tam OScam. A co sa tyka obrazu tak minimalne o triedu vyssie ako rozmazany Ali chipset. |
Zohan69
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
RE: Hledám jednoduchý satelitní přijímačSakra, ten Ineos mně začíná čím dál více zajímat ... |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Hledám jednoduchý satelitní přijímačopenbox s3 ci |
ksatelit
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
RE: Hledám jednoduchý satelitní přijímačUž jsem sehnal výborný.Děkuji všem. |
evid
Registrace: 11/2016 Příspěvků: 117 |
![]() |
|
@sioga_bsTo dd+ si myslel čo?![]() |
fiesta
Registrace: 2/2016 Příspěvků: 263 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |