Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

Amiko 8265+ modul Plustelky

Zdravim , mal by som prosbu na Vas tu, uz vyse tyzdna si neviem rady , sestra pouziva modul Plustelky v prijimaci Amiko 8265+ a je tam problem ze asi v intervale 20 minut cize tri krat do hodiny sa sekne obraz asi na 2 sekundy ale zvuk ide stale len obraz sekne , robilo to na origo SW a teraz aj na 1.1.67 mcas ,mohli by ste mi poradit v com by mohla byt chyba ,jedine co pouziva v tom prijimaci je len ten modul Plustelky, kedze CR tv idu v dvb-t2 bez problemov ,vopred dakujem za nejaku radu

Radko3003
Registrace: 12/2009
Odpověď v diskusním vlákně

@Radko3003

A 1.3.48 NEBO 1.3.20 jsi nezkusil?A máš PM zpuštěné?

korkoran
Registrace: 10/2006

@Radko3003

Nemáš ho zakrytý ,nebo u tepla,to taky zlobí

korkoran

@Radko3003

Budu až ráno,kolem 6.0

korkoran

@Radko3003

nedalo mi to a dal jsi po nahrátí sovtu TOVÁRKO,to scházį u všech amik

korkoran

@ korkoran

jasnacka vsetko som dal , modul u mna ide bez problemov aj v prijimaci aj v tv ale ako pisem u sestry v prijimaci blbne , nie je ani zakryte , skusal som tam na nom aj modul na skylink aj s kartou a isiel bez problemov a takisto som v tom skusil modul aj s kartou na madarske dvb-t a isiel OK len ten Plustelkovy blbne v prijimaci ale mal by ist bez problemov :fuming:

Radko3003
Registrace: 12/2009

@Radko3003

Tak už jen ty 2 sw vyzkoušet,co jsem psal,víc už nevím.Aj jsem vyzkoušel položit na něj 5v větráček a teď do všech instaluji prťavé ventilátorky 5v záruka nezáruka
Máš PM_

korkoran

RE: Amiko 8265+ modul Plustelky

áno... tento problém sa prejavuje aj na iných značkách satelitov dokonca aj linux DM-525,Gigablue, VU+, Octagon atd. robí to pravidelne každých asi 9 a 1/2 min tuším že . kontaktoval som aj priamo Plustelku a tam mi ich technik potvdrdil tento problém na viacerých amikách combo ktoré oni osobne skúšali . je to presne ako píšeš v TV to ide bez problémov . ja používam síce len kartu od Plustelky ,ale blbne mi to na všetkých boxoxch čo vlastním . blbne to len na muxoch v T2 iný mux kde vysiela Plustelka v MPEG4 to ide bez problémov .

maradona
Registrace: 8/2018

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra