Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Ruské stanice na 46°E

Na 11095H mi to naskenovalo m.j. Russiya1. Je tam černá obrazovka. Píše to FTA. Je tam nějaké skryté kódování, nebo prostě nevysílají? Ostatní rusové na TP fungují. Ví někdo víc? Díky

T.sat Sir, G.tini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD Combo, G.tini 85-monoblok 13°E, 9°E, Octagon SF 4008, G.tini 120- SG 2100, 30W - 62E. Skylink, ORF, SRG, Joyne NL, E. Esse 15RB3 vert., motor Conrad, DAB+ Yamaha T-D50
uživatel
Jousi
Registrace: 12/2012
Příspěvků: 954
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Ruské stanice na 46°E

https://www.parabola.cz/zpravicky/30439/pervyj-kanal-sng-volne-do-evropy-z-pozice-46e/nazory/

ten klasicky vecny rusky kluc 0327...

Pozor na Covid Z25 a Covid B31 .Prejavy:naivné ,prípadne strašne "múdre" diskusné príspevky a hlavne ustavičná zmena podpisu.Preto noste rúška aj pri návštevách internetu.
uživatel
suto123
Registrace: 9/2018
Příspěvků: 289
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Ruské stanice na 46°E

Takže BISS. Všechno jasný. Díky

T.sat Sir, G.tini 100-m.fokus 28°,23°,19°,13°, AB Cryptobox 752 HD Combo, G.tini 85-monoblok 13°E, 9°E, Octagon SF 4008, G.tini 120- SG 2100, 30W - 62E. Skylink, ORF, SRG, Joyne NL, E. Esse 15RB3 vert., motor Conrad, DAB+ Yamaha T-D50
uživatel
Jousi
Registrace: 12/2012
Příspěvků: 954
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Ruské stanice na 46°E

Jo jede v biss,ale je to podobné jako ERT tváří se to FTA ale chce to klíče jinak tma :bigeyes: :O

Skylink//1.9°+13°+16°+19.2°+23,5°+39°+42°+0,8°w+30°w//Octagon SX88+ SE WL
uživatel
jackino
Registrace: 1/2009
Příspěvků: 4 638
Galerie: jackino
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Ruské stanice na 46°E

na frekvencii 11049_FTA https://www.parabola.cz/album/foto-1335/
na frekv. 11094_crypt biss https://www.parabola.cz/album/foto-1340/
sekce Album: 46E_Rossiya1_Vector A.G.sekce Album: 46E_Rossiya1_DVB-S2
Popis fotografií:
[1] 46E_Rossiya1_Vector A.G.
[2] 46E_Rossiya1_DVB-S2


..provokatérov a duševných mrzákov ignorujem!
uživatel
bohus31
Registrace: 10/2009
Příspěvků: 8 279
Galerie: bohus31
Odpověď v diskusním vlákně
 

46E_Rossiya1_FTA

kvoli ukazke rozlisenia FTA SDtv stanice Rossiya1 som chvilku nahral:
https://www.youtube.com/watch?v=IdARmkJ5N7c

..provokatérov a duševných mrzákov ignorujem!
uživatel
bohus31
Registrace: 10/2009
Příspěvků: 8 279
Galerie: bohus31
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Ruské stanice na 46°E

vazeny pan Bohus, vsimol som si ze sa tu naustale chvalite kadejakymi nezmyslami. nedano som sa tu pytal na prijem 80E C pasmo o ktorom ste pisali ze su tam sportove programy.
Som zvedavy ci ma aj tentoraz budete ignorovat .
Pozdrav Sutovsky

Pozor na Covid Z25 a Covid B31 .Prejavy:naivné ,prípadne strašne "múdre" diskusné príspevky a hlavne ustavičná zmena podpisu.Preto noste rúška aj pri návštevách internetu.
uživatel
suto123
Registrace: 9/2018
Příspěvků: 289
Odpověď v diskusním vlákně
 

suto123

podla prehladov na tejto druzici momentalne v C pasme nieje ziadny TP...

Dish:Supral 200cm-85E-47,5W.C+Ku band:QARL 3636+GBOX2000,dekl.:HARL3612+ PaceMSP995,FIX-120cm-23,5E,LNB:AB Quad:90cm+DM3800-95E-50W,Clarke TechHD4100+,Octagon SX88+,AB Cryptobox 752(LNB): WSI,ZINWELL a vela inych..C band polarotor+Supermax 13K
uživatel
Dano
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 830
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Ruské stanice na 46°E

Zdravím, páni. Ten BISS mám v softcame nahraný, ako obyčajný BISS. Ten o ktorom tu píšete je CW. Mám tam tmu. Neviete mi poradiť? Mám Cryptobox 752. Dík.
uživatel
vw1vw
Registrace: 1/2017
Příspěvků: 182
Odpověď v diskusním vlákně
 

potrebujes

konvertovat CW to Biss. Pouzi CW key Converter V1.1
Je na tebe, ako prides k Download-u takehoto konvertora...

..provokatérov a duševných mrzákov ignorujem!
uživatel
bohus31
Registrace: 10/2009
Příspěvků: 8 279
Galerie: bohus31
Odpověď v diskusním vlákně
 

@vw1vw

Tak já sem to dal v Opticumu do biss a jede R^ každý stb to má jinak

Skylink//1.9°+13°+16°+19.2°+23,5°+39°+42°+0,8°w+30°w//Octagon SX88+ SE WL
uživatel
jackino
Registrace: 1/2009
Příspěvků: 4 638
Galerie: jackino
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Ruské stanice na 46°E

Dano-Ano ďakujem bolo odpovedané aj tu
https://www.parabola.cz/forum/topic-96365/
Zrejme náš namyslený pán Bohuš nemá ani k tomu čo povedať.
Našiel som tu dokonca tému o príjme KU pásma
https://www.parabola.cz/forum/topic-94155/
len sa nepíše akým systémomto prijima a zrejme sa to už nedozviem.
Pardon za offtopic.

Pozor na Covid Z25 a Covid B31 .Prejavy:naivné ,prípadne strašne "múdre" diskusné príspevky a hlavne ustavičná zmena podpisu.Preto noste rúška aj pri návštevách internetu.
uživatel
suto123
Registrace: 9/2018
Příspěvků: 289
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Ruské stanice na 46°E

Presne tak, zas nezmysel od bohusa31. Jednoducho, netreba si ho všímať.

👤👤👤
uživatel
fann
Registrace: 8/2016
Příspěvků: 633
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Ruské stanice na 46°E

na TP 11053 V 15000 kde je Rossiya1 FTA treba vacsiu antenu,lebo je to smerovane na CentralAsia...doma som skusal na 90cm parabolu,signal 0% ,,na parabolu 200cm signal je 11,3dB....
zase TP 11095 ide bez problemov na male paraboly ale je potrebne zadat keys,ktore su na znamej stranke..najmsat..a obraz nabehne bez problemov..
odskusane na iNEOS ZX4,po zadani potrebnych parametrov... R^

Dish:Supral 200cm-85E-47,5W.C+Ku band:QARL 3636+GBOX2000,dekl.:HARL3612+ PaceMSP995,FIX-120cm-23,5E,LNB:AB Quad:90cm+DM3800-95E-50W,Clarke TechHD4100+,Octagon SX88+,AB Cryptobox 752(LNB): WSI,ZINWELL a vela inych..C band polarotor+Supermax 13K
uživatel
Dano
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 830
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Ruské stanice na 46°E

Dano a ty si z ktere casti slovenska pokud u hranic s cz tak ti to sedi ten central asia beam ale pokud ne staci mensi .kolik mas na 11095V?
uživatel
Dexerwave
Registrace: 10/2017
Příspěvků: 511
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Ruské stanice na 46°E

At nam bohusek posle tp 11095 v 11015h 11053v 11175h a uvidime jak na tom je a odkud je....a potom prosim scan 80e c band a identification satellites....
uživatel
Dexerwave
Registrace: 10/2017
Příspěvků: 511
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Ruské stanice na 46°E

Dano má marginál přes 4,5 dB..takže u něho by gibertinka 125 občas stíhala..nedávno se mi objevila 11015..i s kostičkovaným obrazem..8PSK a idman v dvbs ani ťuk..to je kouzlo DX..pro nás s malýma parabolama..

Famaval 110,100,E85,Andrew 180x200,Zero 4k. Zlínský kraj - Kroměříž
uživatel
Danny10
Registrace: 11/2012
Příspěvků: 940
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Ruské stanice na 46°E

okrem kodovanej Rossiji su tam este 3 video pidy ktore scan nenajde
https://www.parabola.cz/album/foto-1341/
sekce Album: okrem kodovanej Rossiji su tam este 3 video pidy ktore scan nenajde
Popis fotografií:
[1] okrem kodovanej Rossiji su tam este 3 video pidy ktore scan nenajde


TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
uživatel
EnoSat
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 313
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Ruské stanice na 46°E

Dobrá práce R^
uživatel
HiFiOK
Registrace: 12/2006
Příspěvků: 3 734
Odpověď v diskusním vlákně
 

Dexerwave

ja som vychod SK..Vranov
TP 11053,ako pisem hore mam teraz 11,5dB,na 200cm parabole
TP 11095,mam teraz na 200cm parabole 16,8dB

a tu su vysledky s parabolou 90cm+LNB-IBU
11053 v 15000 - 7,5dB
11095 H 30000 - 13,3dB
naladene na skrinke ClarkeTech HD4100...

Dish:Supral 200cm-85E-47,5W.C+Ku band:QARL 3636+GBOX2000,dekl.:HARL3612+ PaceMSP995,FIX-120cm-23,5E,LNB:AB Quad:90cm+DM3800-95E-50W,Clarke TechHD4100+,Octagon SX88+,AB Cryptobox 752(LNB): WSI,ZINWELL a vela inych..C band polarotor+Supermax 13K
uživatel
Dano
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 830
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Ruské stanice na 46°E

11095v 11175h 11053v dik dano pak to zhodnotim.
uživatel
Dexerwave
Registrace: 10/2017
Příspěvků: 511
Odpověď v diskusním vlákně
 

CentralAsia 46E

V Hradci Králové 46E CentralAsia beam na OP 150 ani ťuk...najde se někdo kdo to v Čechách chytne?

Ku pásmo:Gibertini OP 150,Inverto Black Pro 0,2dB,NJR 2843S, Octagon SF4008,SF8008 30 W-76,5E, C pásmo: Mash 300cm 76,5E-11W Chaparall polarotor, C-band LNB:NJR NJS 8486U,Norsat 3420 PLL,Titanium satellite ASC1 actuator,Ineos ZX4.
uživatel
Jirka sat
Registrace: 1/2004
Příspěvků: 104
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Ruské stanice na 46°E

No morave pohoda
uživatel
Dexerwave
Registrace: 10/2017
Příspěvků: 511
Odpověď v diskusním vlákně
 

To Dexerwave

Gratuluju a s jakou parabolou? Zase tak daleko od sebe nejsme...

Ku pásmo:Gibertini OP 150,Inverto Black Pro 0,2dB,NJR 2843S, Octagon SF4008,SF8008 30 W-76,5E, C pásmo: Mash 300cm 76,5E-11W Chaparall polarotor, C-band LNB:NJR NJS 8486U,Norsat 3420 PLL,Titanium satellite ASC1 actuator,Ineos ZX4.
uživatel
Jirka sat
Registrace: 1/2004
Příspěvků: 104
Odpověď v diskusním vlákně
 

To jirka sat

Zacinal sem asia beam idman ze 125 gib po zmene vyzarovani nestaci na lock ani 150 bez problemu az na metry pasat ale i tam rapidne bylo videt ubyvani a pribyvani signalu behem dne na tu 125 po 22 vecer nic na 200 to slo ale sla v nivec sesrotovana pri spadle sousedove sopte momentalne az bude postavena 240 a 270 se uvidi vice.na dva metry sel signal od 8.9do 12.8db beru v potaz jen asia beam...
uživatel
Dexerwave
Registrace: 10/2017
Příspěvků: 511
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Ruské stanice na 46°E

Sme od sebe asi vtzduchem 150km
uživatel
Dexerwave
Registrace: 10/2017
Příspěvků: 511
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra