![]() |
|
Anténa pozemní DVBT2Neb předělávám docela komplikovaný rozvod v domě, kde jsou 4 byty, sbírám zkušenosti. Jde mi o vhodnou anténu DVBT2 pro příjem Bukové Hory. Na tento vysílač jsme v Kladně (!) odkázáni už několik desetiletí, protože bydlíme v dolíku a od Prahy jsme dokonale terénem odstíněni. Dosud ale dobrý příjem z Ústí. Všechny finální muxy jsou mezi K31-K39. Líbí se mi jedna z 20 prvkových kanálových antén od českého výrobce Vaten, která pro tyto kanály/frekvence nabízí zisk 12-14dB. Má někdo zkušenost s jejím zpracováním, ziskem a trvanlivostí (hlavně plastové držáky direktorů)? |
francjin
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 155 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: Anténa pozemní DVBT2čo sa deje ,programy všetkých Dvb-t a T2 sieti z KOJALU nejdú ešte o 13:00 išli cz muxy 100/100 ,ak niekto chce pisať že je to antenou nech sa neobťažuje ,Sk muxy na nu fungujú aj v horizontale. |
Melog
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 307 |
![]() |
|
dvbT2Prosím kdy sítě 11 a 12 spustí DVB-T/T2 NA 100% KLET Má to být březen navýšení výkonu , aby jsme konečně taky chytali Přechodové sítě 12 DVB-T2 hlavně maminka 86 LET 7km u Blatný NOE Sušice nic moc . Prosím kdo chytá Klet at jsem napíše NEBO Saxon jaký kanáli se nechají chytnout na 100% v místech V OKOLÍ Písku , Milevsku , Blatná a jak chytáte ČT1 HD ,ČT2 HD bude se sítě 11 navyšovat ? Na DVB-T se tady Klet v těchto místech chytala výborně 50let , jiný vysílače nechodí kvůli terénu . Jak se bude chytat Nova HD , Prima HD atd. když jsou setoboxy bez šachet a TV také bez šachet , nebo někteří mají TV se šachtou ,ale využívají ji k satelitu .Já koukám jak na satelit tak i DVB-T třeba jihočeské vysílání atd. Někdo kouká na zahraniční vysílání s kartou atd. |
amater3389
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 494 |
![]() |
|
RE: Anténa pozemní DVBT2Letos v březnu má být navýšen výkon pouze u PS12 na K27, PS11 až příští rok a to až na finálním kanálu K39. Na DVB-T jste 50let určitě nechytali...:) Nova i Prima v HD zatím nejsou v plánu. Volně určitě ne.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Anténa pozemní DVBT2TV bez CI slotu jsem viděl naposledy v analogu![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Anténa pozemní DVBT2děkuji za info , s PS11 jste mi moc nepotěšil , myslel jsem od analogu 50 let z Kleti přes DVB-T až do ted až po DVB_T2stále anténa je směrem na Klet .Programy když ne volně tak přes kartu a kam ji dám , Budu muset koupit nový setobox nebo zase jinou KRABIČKU ? V tv mají lidi satelitní kartu nekdo kartu Rakušáků , Němců atd. nic se tam nevejde zajímavý to bude . |
amater3389
![]() |
|
PoldaSi já mám a plno dalších lidí má tv starou klasickou se setoboxem na DVB-T bez šachty jako druhou tv nebo na chatě . |
amater3389
![]() |
|
RE: Anténa pozemní DVBT2U placené TV bývá obvyklé, že poskytovatel služby dodává jak CA moduly, tak set-top-boxy (buď přímo nebo přes partnery), takže bez obav.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Anténa pozemní DVBT2ano to máte pravdu / že poskytovatel služby dodává jak CA moduly / ale kam ho dám ,setoboxDVB-T2 nemá šachtu , starý tv nemají šachtu a V nových TV je bud satelit , nebo karty s modulem na RAKOUSKO , NĚMECHO atd.A UŽ SE TAM NIC NEVEJDE Moc výběr není , proto další krabice ke každý tv .To bude krabic u TV když v baráku jsou tři televize( nejmadší TV 3 ROKY H.264- SMŮLA ) , na chatu HRŮZA !! jINAK DĚKUJI PoldaS . |
amater3389
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |