Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Dual Tuner v TV - dekodovani

Dobry den,
mam dotaz ohledne dekodovani dvou programu najednou (kazdy z jine frekvence). Mam nyni sat.prijimac Samsung EVO S a to stejne chci i v TV pres CI+ modul. Prijimac mi krajne nevyhovuje svoji rychlosti, v TV je to jina liga. Samozrejme mi vyhovuje opet Samsung se Skylink Live TV. Chci si koupit NU8002, ktery ma 2 turnery DVB-S2. Na podpore mi rekli, ze za pouziti DualDecrypt modulu si nepomuzu, ze jde nahravat kodovany a sledovat zaroven free a nebo naopak. Potom teda nechapu Dual Tuner k cemu tam vubec je. Ma nekdo zkusenosti s TV, ktera umi dekodovat dve rozdilne frekvence?
Dekuji mockrat za pomoc :)

LubiQus
Registrace: 1/2019
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dual Tuner v TV - dekodovani

Řekli ti to správně. Nahrávat a koukat na dva různé kódované programy nelze. Jde to pouze u vyšších modelů TV, které mají 2CI sloty a pouze pokud jde každý kanál z jiné karty.

Mikek
Registrace: 7/2011

@Mikek

Dekuji za potvrzeni. Pry 2CI sloty maji verze pro Nemecko, jenze to jsou dva poplatky za dve karty. Budu se muset smirit s tim, ze budu jen na jednom tuneru...

LubiQus
Registrace: 1/2019

Panasonic fx780 a vyšší. :lookaround:

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

sat.prijimac Samsung EVO S si nechaj na nahrávanie, ja by som šiel na Tvojom mieste asi do DIGI ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

majú už tiež LIVE, teda v CZ u nás ešte nie - okrem Digišportov ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

kúpil by som si čudo napr.2 x dvbs2 tuner za 120-euro ,linux a môžem si nahrávať kolko mi to čudo umožňuje a stačí mi na to jedna karta . :laughing: tiež mám TV so sat.tunerom ,ale veru je to katastrofa aj oproti akému kolvek linuxu vo všetkom.... viem o tom svoje a na ovládanie TV+Satelitu mi stačí jedno d.o. a je šum a fuk či je to d.o. od TV alebo od satelitu , všetky základné funkcie ovládaš jedným ovládačom . takže u mna už neobstojí ani chvála jedného ovladača . :)))

maradona
Registrace: 8/2018

@maradona

V cam module isto :))) :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

a na čo mi je zatial u Skylinku Cam-modul ?? :))) pokial mám možnosť tak sa takejto kombinácii s daleka vyhnem , ked nebude iná možnosť tak budem riešiť aj Cam-modul. čiže ....bud si kúpim satelit kde môžem do budúcna strčiť ten CAM-modul + napr. oscam a mám po probléme .aspon čo sa týka jeho problému momentálne ktorý tu rieši . napr.oscam nemá problém nahrávať aj viac ako 2-programy súčasne . to predsa vieš ... :))) kartu kúpiš za 15-euro s druhej ruky , zaregistruješ na seba, zaplatíš si balík aký potrebuješ kúpim si box podla svojej potreby všetko správne nastaviť alebo si zaplatiť u predajcu a požiadať o nastavenie boxu . a môžeš pozerať a nahrávať do zblbnutia . ale podla toho že si zaobstaral box taký aký má ,tak asi nebude mať ani šajnu o čom tu točím . :))) ale je to jeho vec ...ja len že to čo chce sa dá samozrejme riešiť .. R^

maradona

@maradona

Tak pri module Ti oscam bude na 2 veci. :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

@maradona

Ale asi som Ťa zle pochopil, prepáč, lebo som to pochopil tak, že Ty aj s modulom nahrávaš naraz toľko programov, koľko chceš :)

petersk

@petersk

nože si prečítaj môj príspevok viac krát..... asi si to nepochopil ... Rv kde píšem že nech použije oscam na modul ??? nehnevaj sa ale
čakal som od teba že si rozumnejší a chápavejší ... ešte raz::: kartu od Skylinku strčíš do internej čítačky v boxe kde si nainštalujem napr.oscam .... môžem nahrávať tuším že 5 alebo 6 programov súčasne podla vybavenia boxu ,samozrejme nekodovane prehrám kde chcem a na čom chcem . a šachtu v boxe na Cam-modul mám ako rezervu do budúcna ,alebo na iného poskytovatela napr.Digi a frčím si na karte a kludne aj na Cam-e. a ked máš Ice kartu tak to možno už vieš že za 5-sec si s nej bez problémov urobím 0624 a ked nechcem 0624 tak to nastavím na 0D96 ktorá nie je náročná na EMM ako 0624 ale tá je zase rýchlejšia ako ICE ... atd. atd.. pochopil ....?? :)))

maradona

@petersk

Na starom dobrom CAM Mascom Cryptoworks (0D96 MTD-friendly) je este stale moznost sledovat 4 rozne TV stanice zo 4 roznych transponderov.
Samozrejme nebezi to na oscame... staci k tomu vybavenie od nemcov... otazne je dokedy...

uroboro
Registrace: 2/2013

@maradona

".bud si kúpim satelit kde môžem do budúcna strčiť ten CAM-modul + napr. oscam a mám po probléme" - neviem, ako sa dá toto inak pochopiť. Ale ináč, tie pripomienky k mojej osobe si môžeš odpustiť. Tie Tvoje objavy Ameriky ja už mám dávno, takže mne to vysvetlovať nemusíš. Bol si ešte v plienke, keď ja som už s oscamom narábal :)))

petersk

@petersk

no nie som žiadny satelitný frajírek, som len úplne bežný používatel satelitov linux ako každý iný vrátane teba . :))) či som bol ja v plienkach ked ty si ovládal už oscam tak to sa hádať s tebou nebudem ,ale ak bol oscam už pred 48-rokmi a ty si mal doma vlastné PC a kompiloval si si vlastný oscam tak si naozaj kapacita a musím uznať a ešte sa vela učiť od teba . R^ tak prepáč že som to blbo napísal a ty si ma zle pochopil s tým CAM-modulom + napr.oscam , keby som to tak myslel ako si ma ty pochopil tak by som to v takrjto kombinácii už asi riešil Diblo-Cam-om Lan +oscam ,ale to ty už ovládaš ....a vieš o čom je reč. takže ešte raz prepáč... že som to tak blbo napísal ... má úcta.... k tvojim schopnostiam . :)))

maradona

@maradona

Oscam ešte pre 48 rokmi nebol, neviem načo s tým narážaš. Kompilovať oscam pre mňa nie je problém. A ináč Diablo Cam, nie Diblo Cam, tiež nie je problém aj keď ho už roky nepoužívam. Prvé PC som mal Commodore 64 s disketovou mechanikou /nie kazeťákom :))) / v roku 1987, ak si nato zvedavý. A nie som žiadna kapacita, ale ma to baví, v poslednej dobe som prerobil systém doma na linux server s čítačkami a tunermi. Ak vieš o čom hovorím, ale Ty isto vieš. :)))

petersk

@petersk

nepochopil si ma petko no nevadí ... :laughing: ak máš na mysli niečo ako toto raspberry pi 3 a im podobné tak samozrejme viem na čo okrem iného sa to dá použiť . :laughing: že som sa pomýlil a napísal namiesto Diablo... Diblo tak prepáč ...bolo to odomňa neprofesionalne . :laughing: ved sa poznáme ... ale s iného fora. kašli na to . maj sa krásne . R^

maradona

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra