![]() |
|
Dual Tuner v TV - dekodovaniDobry den,mam dotaz ohledne dekodovani dvou programu najednou (kazdy z jine frekvence). Mam nyni sat.prijimac Samsung EVO S a to stejne chci i v TV pres CI+ modul. Prijimac mi krajne nevyhovuje svoji rychlosti, v TV je to jina liga. Samozrejme mi vyhovuje opet Samsung se Skylink Live TV. Chci si koupit NU8002, ktery ma 2 turnery DVB-S2. Na podpore mi rekli, ze za pouziti DualDecrypt modulu si nepomuzu, ze jde nahravat kodovany a sledovat zaroven free a nebo naopak. Potom teda nechapu Dual Tuner k cemu tam vubec je. Ma nekdo zkusenosti s TV, ktera umi dekodovat dve rozdilne frekvence? Dekuji mockrat za pomoc :) |
LubiQus
Registrace: 1/2019 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Dual Tuner v TV - dekodovaniŘekli ti to správně. Nahrávat a koukat na dva různé kódované programy nelze. Jde to pouze u vyšších modelů TV, které mají 2CI sloty a pouze pokud jde každý kanál z jiné karty. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
@MikekDekuji za potvrzeni. Pry 2CI sloty maji verze pro Nemecko, jenze to jsou dva poplatky za dve karty. Budu se muset smirit s tim, ze budu jen na jednom tuneru... |
LubiQus
Registrace: 1/2019 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Dual Tuner v TV - dekodovaniPanasonic fx780 a vyšší.![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Dual Tuner v TV - dekodovanisat.prijimac Samsung EVO S si nechaj na nahrávanie, ja by som šiel na Tvojom mieste asi do DIGI ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: Dual Tuner v TV - dekodovanimajú už tiež LIVE, teda v CZ u nás ešte nie - okrem Digišportov ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: Dual Tuner v TV - dekodovanikúpil by som si čudo napr.2 x dvbs2 tuner za 120-euro ,linux a môžem si nahrávať kolko mi to čudo umožňuje a stačí mi na to jedna karta .![]() ![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
@maradonaV cam module isto![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
@peterska na čo mi je zatial u Skylinku Cam-modul ??![]() ![]() ![]() ![]() |
maradona
![]() |
|
@maradonaTak pri module Ti oscam bude na 2 veci.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@maradonaAle asi som Ťa zle pochopil, prepáč, lebo som to pochopil tak, že Ty aj s modulom nahrávaš naraz toľko programov, koľko chceš![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@petersknože si prečítaj môj príspevok viac krát..... asi si to nepochopil ...![]() čakal som od teba že si rozumnejší a chápavejší ... ešte raz::: kartu od Skylinku strčíš do internej čítačky v boxe kde si nainštalujem napr.oscam .... môžem nahrávať tuším že 5 alebo 6 programov súčasne podla vybavenia boxu ,samozrejme nekodovane prehrám kde chcem a na čom chcem . a šachtu v boxe na Cam-modul mám ako rezervu do budúcna ,alebo na iného poskytovatela napr.Digi a frčím si na karte a kludne aj na Cam-e. a ked máš Ice kartu tak to možno už vieš že za 5-sec si s nej bez problémov urobím 0624 a ked nechcem 0624 tak to nastavím na 0D96 ktorá nie je náročná na EMM ako 0624 ale tá je zase rýchlejšia ako ICE ... atd. atd.. pochopil ....?? ![]() |
maradona
![]() |
|
@peterskNa starom dobrom CAM Mascom Cryptoworks (0D96 MTD-friendly) je este stale moznost sledovat 4 rozne TV stanice zo 4 roznych transponderov.Samozrejme nebezi to na oscame... staci k tomu vybavenie od nemcov... otazne je dokedy... |
uroboro
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 124 |
![]() |
|
@maradona".bud si kúpim satelit kde môžem do budúcna strčiť ten CAM-modul + napr. oscam a mám po probléme" - neviem, ako sa dá toto inak pochopiť. Ale ináč, tie pripomienky k mojej osobe si môžeš odpustiť. Tie Tvoje objavy Ameriky ja už mám dávno, takže mne to vysvetlovať nemusíš. Bol si ešte v plienke, keď ja som už s oscamom narábal![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskno nie som žiadny satelitný frajírek, som len úplne bežný používatel satelitov linux ako každý iný vrátane teba .![]() ![]() ![]() |
maradona
![]() |
|
@maradonaOscam ešte pre 48 rokmi nebol, neviem načo s tým narážaš. Kompilovať oscam pre mňa nie je problém. A ináč Diablo Cam, nie Diblo Cam, tiež nie je problém aj keď ho už roky nepoužívam. Prvé PC som mal Commodore 64 s disketovou mechanikou /nie kazeťákom![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@petersknepochopil si ma petko no nevadí ...![]() ![]() ![]() ![]() |
maradona
![]() |
|
![]() |