, sekce: Linuxové přijímače |
|
Jaký WIFI USB adaptér pro VU+SOLO2 ?Dobrý den.Zjistil jsem, že místo kabelu od VU+ do PC je možnost využít WIFI. Prosil bych o radu, jaký vhodný adaptér WIFI USB pro VU+SOLO2 koupit, abych nemusel mít na propojení s PC kabel. Mám WIN 10 a router ASUS - RT - AC 58U. Počítač mám od VU+SOLO2 přes dvě místnosti v jednom podlaží-bytě. WIFI mi po bytě funguje skvěle. Vedle VU+SOLO2 mám televizi Samsung a v ní mám také adaptér WIFI USB a funguje skvěle. Tento adaptér by nešel náhodou využít pro VU+SOLO2 ? Děkuji za případné rady co výhodného tam do VU+SOLO2 koupit. |
Míša503
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 81 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
|
|
RE: Jaký WIFI USB adaptér pro VU+SOLO2 ?@kubisek: díky za zpřesnění, já jsem sice "od fochu" ale některé praktické věci jako třeba reálné přenosové rychlosti novějších standardů mi unikají, a sám bydlím na maloměstě, zarušenej z okolí víceméně nejsem a hlavně drtivou většinu v interiáru jedu když ne na kabel tak po 5GHz...... jen AC APčka ještě nemám, ty byly před pár lety ještě nechutně drahý......... |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
|
|
RE: Jaký WIFI USB adaptér pro VU+SOLO2 ?Na sharovanie karty medzi prijimacmi wifi staci, pokial ale ide o na streamovanie, USB wifi klucom by som sa oblukom vyhol a natiahol kabel za kazdu cenu. |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
|
|
@Kedar30Moc děkuji za podrobný postup. Jen přemýšlím zda vše zvládnu. Až budu mít více času, tak se do všeho pustím. Nejdříve si budu muset vče zálohovat-to už umím. Zatím díky. |
Míša503
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 81 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|