Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

typy karet Freesat a irdeto přijímače

Ahoj všem, prosím o info ke kartán Freesat.
Známý si pořídil k mamince Freesat po Skylinku, sám má doma taky Freesat. Někdo mu přetočil parabolu, dal kartu a asi zmizel. Karta je s logem modrého "lotosového květu" - UPC Direct a z druhé strany malé logo Freesat. Známý přišel za mnou, že GS7010 pro původní Skylink je úplně v čudu a nic nedekóduje. Na infolinkách Freesat i Skylink nic nevědí, myslím nevědí jestli je karta kompatibilní s tím GS7010.
A to je vlastně ten hlavní dotaz, jsou nějak omezené karty Fresat ,že by nešly ve Skylink Irdeto přijímači, nebo Skylink přijímače nešly s jinou kartou ? Nové karty Freesat by měly být ICE ? Reautorizace Freesatu prý chodí skrze CS Film (11804/V/30000), tam to bylo několik hodin, dokonce jsem zkoušel tři různé přijímače (GS7010, GS6055, Technisat Technibox SIR) a nic. Známý tvrdí, že mu karta v nějakém Amiku běžela. Dokonce prý i ve starém Opticum. Ty jeho poslední přijímače ale nejspíš nebudou Irdeto, budou uni čtečka.
Jen pro úplnost, ty skylink přijímače nejsou spárované s kartou Skylink.

Omlouvám se za elaborát, ale líp se to popíše komplet, než do psát po kouskách

beve
Registrace: 11/2016
Odpověď v diskusním vlákně

RE: typy karet Freesat a irdeto přijímače

Zavolaj na ich infolinku, nadiktuj im cislo karty, urcite ju nemaju este v systeme.Moj znamy mal tiez taketo problemy, karta mu dosla, 2 dni ju mal v dobre nastavenom prijimaci a nic.Po zavolani karta za 1min.nabehla.

Tv Panasonic 40DS400E, sat 120cm,motor 75e-27w,napevno 36e, 23e, 19e, 1w, 30w,prijímače Golden media 9080, Openbox s3ci, Cryptobox 650, na pamiatku môj prvý Openbox 810.

romannitra
Registrace: 2/2006

jo... každú kartu po doručení od freesatu som musel volať na ich infolinku a po overení si údajov karta za 2-min. už frčala . R^

maradona
Registrace: 8/2018

Díky za info, zkusím se za něj vydávat :-) a zavolám tam

beve

Tak taková triviální rada, a pomohlo to. Díky.

Jen pro úplnost, v seznamu frekvencí na stránkách Freesatu je uveden CSlink na 11804/V/30000 ale reautorizace probíhá na CSlink 11727/v/28000. Takže jsem celou dobu čekal na blbý frekvenci.

beve

@beve

Na 1W na CSLink žádná reautorizace neprobíhá. CSLink byl kdysi na 23.5E než došlo přejmenování na Skylink

Standa2
Registrace: 5/2005

@Standa2

Chtěl říci,že na CS film.

jjery
Registrace: 12/2012

JJ, chtěl jsem říct CS Film. Jen pro zajímavost, u toho GS7010 jsem to potom zkoušel ještě jednou už s funkční kartou a přišel jsem na zajímavost kvůli které to asi nešlo reautorizovat. CS Film na 11727/V/28000, je tam po novém manuálním naladění s prohledáním sítě dvakrát. Jeden jde a má EPG a druhý hlásí zakodováno a nemá EPG. Na jiném přijímači byl jen jeden s funkčním EPG. Nejspíš nejaká nesrovnalost v uložených TP.
Třeba to taky někoho potká a tak mu tohle zjištění ušetří nervy.

beve

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra