, sekce: Jiné placené TV |
|
Trikolor a Dreambox900uhdZdravim...ma niekto info ohladom predplatneho Trikolor tv?Spojazdnim ci+ modul v Dreame?Mam image openatv...za kazdu radu vdaka... |
mesky
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 60 |
|
|
RE: Trikolor a Dreambox900uhdAno CI+ Tricolor se v OpenATV zprovoznit da lehce.Predplatne Tricolor se musi registovat na ruskou adresu a osobu, ale staci fiktnivni udaje, ani telefon neni realne potreba. Modul s kartou se da sehnat hodne levne na ebay. Problemy jsou s platbou, aspon teda nektery banky v CR nedovolujou posilat pres internet platby do Ruska, takze dostat nejaky penize na ucet Tricoloru byl vzdycky boj. Nakonec se mi to podarilo slozite pres WebMoney. |
drhans
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 615 |
|
|
RE: Trikolor a Dreambox900uhdČau.zprovoznit tuto platformu je velice jednoduché.Důležité a zásadní je, zda ti to bude fungovat na tom paskvilu co doma máš. |
agamon
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 333 |
|
|
RE: Trikolor a Dreambox900uhdNa dreambox to fungovat bez chyb nebude!!nejednodusi je nejaky android box kde povolis kat eys2 a jede na cl+samozrejme musi byt 4k kartu modulam tez octagon 4008 nejde dream nejde bez chyb jedine vu 4k pod opeatv |
Dexerwave
Registrace: 10/2017 Příspěvků: 567 |
|
|
@pduricaZdravím,mám podobnú skúsenosť ako drhans. Platby cez visa alebo mastercard sa na stránke TV Tricolor nedajú vykonať. Skutočne platíš kartou, ktorú vydala slovenská banka? |
neel21
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 177 |
|
|
@pduricaJa som iba citoval to čo som zistil na AB foru, skus to tam. Asi to nieje platba kartou ale prevod z účtu. |
pdurica
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 347 |
|
|
Pay appS aplikáciou "Tricolor TV" pre použitie služieb "Tricolor TV" jednoduchšie a pohodlnejšie!Aplikácia umožňuje: ? Ihneď platiť za služby "Tricolor TV" s mobilným telefónnym účtom alebo kreditnou kartou; ? Pripájajte a odpájajte služby, vyberte príslušný tarifa; ? Aktivácia pohľad; ? Monitor zostatok na účte a históriu pohľad platieb; ? Správa hotovosti, ich presúvanie medzi účtami; ? Zúčastňuje akcií; ? Držať krok s najnovším vývojom prostredníctvom osobných správ v Dashboard. Neskusal som to len ze existuje aj taka moznost |
borsalino
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 196 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|