![]() |
|
VU+ ZERO změna heslaDneska jsem se vstal pozadu a levou nohou. K polednímu jsem si sedl k následujícímu: Mám tu Zero s OpenPLI 6.2 (2019/01/29) po továrním nastavení. Mán Win10 a PuTTY Release 0.70 Build platform: 64-bit Windows.Nedokážu se ani doklepat do Zera přes Total Commander. Změna hesla - se taky nechytám. Dneska mám křížek ![]() ![]() ![]() Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
@mirasatZadáš v Telnetu příkaz passwd a ten se zeptá na heslo, napíšeš nové.Potom se zeptá ještě jednou na heslo pro potvrzení. Při psaní není nic vidět nelekni se. Po odsouhlasení máš změněné heslo a pro přístup použiješ jméno root a heslo, které si zadal. |
HB1423
Registrace: 1/2019 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
@mirasatNaflashuj tam novy, cisty image.Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
@WarderPři vší úctě, tohle je stejně infantilní a příčinu neřešící návod jako "řešení" problémů v mobilním telefonu továrním nastavením. |
HB1423
![]() |
|
@HB1423pri vsetkej ucte, ked sa uz hras na odbornika tak si aspon poriadne precitaj aky problem ma tazatel !![]() Moja rada je ako STRL+ALT+DEL pri Windows, riesi 99.999% problemov. ![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
RE: VU+ ZERO změna heslasorry ...CTRL.....Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
RE: VU+ ZERO změna heslaTo není infantilní, ale opravdu ryze praktické řešení při tom všem, co tam má...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@WarderTazatel potřeboval poradit se změnou hesla... Jo, ještě se do něj nemůže dostat z PC, na což radu taky dám...Za předpokladu SAT a PC ve stejné vnitřní síti si v nastavení SATu zjistit jeho IP, kteroukdyž naklepne do Putty, tak se do něj dostat musí... žádná vysoká škola to není |
HB1423
![]() |
|
@tukanJak víš, co v tom SATu má? Vždyť píše, že je to po továrním nastavení![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HB1423
![]() |
|
@HB1423a zas taras a este sa to aj snazis obkecat. Tazatel jasne pise ze sa nevie pripojit na svoje Zero a heslo je len druhotny problem vyplivajuci z prveho !"Nedokážu se ani doklepat do Zera přes Total Commander. Změna hesla - se taky nechytám " A musi sa len akorat umriet ! Ale to je jedno, kludne tu pokracuj v tarani. ![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
@WarderZde se píšea) spisovně b) česky |
HB1423
![]() |
|
@HB1423Tu sa pisea)odborne b)k teme c)a pod svojim pravym nickom Co z toho ty splnas ? No predsa nic a kedze som uz poradil a napisal co som chcel tak moja poklona. ![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
HB1423 alias Milan33Ty se tu vždy po čase zaregistruješ pod novým nickem a pak se tu vždy prezentuješ jako odborník,znalec a mistr světa.Ještě přihlouplými poznámkami "infantilní" v jiném příspěvku "pozérství" atd..To jsou přesně Tvé výrazy Milane33.Když už si uděláš novou registraci tak musíš změnit i vyjadřování aby Tě nikdo nepoznal...Pořád máš DM 800 SE? ![]() Jinač Warder má pravdu než se s tím babrat a stejně je to v prapodivném továrním nastavení tak novou čistou instalaci a hotovo.. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
@Warderad a+b) moje odpovědi byly v odborné rovině relevantní k dotazuad c) který nick je pravý a který nepravý? Zde se lidé registrují proukazujíc svou totožnost? Taky mi ho můžeš... |
HB1423
![]() |
|
@patNikdy jsem se jako Milan nejmenoval ani fyzicky, ani virtuálně. Paranoia je diagnóza, zajdi si k odborníkovi.Neříkám že reFlash není řešení, ale mám ve zvyku řešit příčinu, ne důsledek |
HB1423
![]() |
|
RE: VU+ ZERO změna heslaPánové, vždyt o nic nejde, má tam tovární nastavení a nemůže se do toho dostat, myslím že to mluví za vše, pat to napsal jasně...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@tukanJasně, třeba bude 100x reFlashovat satelit třebaže má chybu v přidělené IP. Jeho boj, ať flashuje do aleluja. Já se na sat budu mezitím koukat![]() |
HB1423
![]() |
|
VU+ ZERO změna hesla (# 173)Nejdříve bych zajistil spojení s PC a až poté flashnul čistý systém. Druhé bez prvního nemá smysl |
HB1423
![]() |
|
RE: VU+ ZERO změna heslaO.K. Takže. Byl k dispozici nový 7.0 z 28.ledna. Nahrál jsem ho. Začalo fungovat základní FTP připojení přes TCMD jméno: root a žádné heslo, což předtím po továrku předchozí verze nechodilo. Přes PuTTY dám telnet, tu samou ip, co fungovala s TCMD, login: root, konečně už odezva![]() Díky všem za nakopnutí a prosím pány ke klidu ![]() Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
![]() |
|
RE: VU+ ZERO změna heslaNo a když Ti to vše funguje, tak si udělej zálohu image a při problémech jen flashni z té zálohy. respektive si vše nakonfiguruj (settingy, IPTV, pluginy) a pak zazálohuj a po případném pádu už nemusíš nic konfigurovat, obnovíš za 3 min vše |
HB1423
![]() |
|
@HB1423a teraz ty odbornik cakam od teba ospravedlnenie.![]() ![]() ![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
@WarderSebevedomi Ti opravdu nechabi, narozdil od soudnosti...Za co se Ti mam omluvit? Za to, ze uzivatel zmenil heslo na zaklade me, nikliv Tve rady? Reagovat nemusis, mam Tva slova v čiči. Z mé strany vše |
HB1423
![]() |
|
HB1423 alias Milan33Ty šaš ku namachrovanej kdybys jako chlap aspon uznal chybu.Umíš číst?Vždyt on nahrál uplně nový image a samozřejmě dle předpokladu mu vše začalo makat.. Tím Tvým návodem pokus omyl by s tím ještěted zápasil. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
VU+ ZERO změna hesla...plus změnil heslo..Ujíždějí Ti nervy což netvrdím že nebyl můj cíl :-) |
HB1423
![]() |
|
RE: VU+ ZERO změna heslaNikdo mu skoro neporadil :)Musis se pripojit pres telnet port 23, nesmi to byt ssh. Pripojis se a heslo nechas prazdne. pak zadas passwd a vlozis nove. Nyni uz muzes pouzit ssh, nebo total commander. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
@patJsi trapný tím nesmyslným poukazováním na to, že bych snad měl být ten a ten.. Když pominu fakt že to není pravda, tak vzhledem k tomu že jsem sia) vytvořil svou registraci z nuly, aniž bych předtím byl registrován a už vůbec ne na blacklistu b) nejsem a nikdy jsme nebyl duplicitní registrace c) registrace zde neprochází žádnou verifikací identifikačními doklad, takže tvrzení o pravosti profilu je z principu (nevhodné slovo)ní... d) ...jako Tvá reakce e) ..jaká reakce, takový její pisatel |
HB1423
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |