![]() |
|
VU+ ZERO změna heslaDneska jsem se vstal pozadu a levou nohou. K polednímu jsem si sedl k následujícímu: Mám tu Zero s OpenPLI 6.2 (2019/01/29) po továrním nastavení. Mán Win10 a PuTTY Release 0.70 Build platform: 64-bit Windows.Nedokážu se ani doklepat do Zera přes Total Commander. Změna hesla - se taky nechytám. Dneska mám křížek ![]() ![]() ![]() Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 3 044 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
@Hypnosa) nemusí být port 23. Já mám 22.b) funguje mi i volba SSH Vyzkoušeno na dvou Linux přístrojích, ale nemám VU+, přiznávám |
HB1423
Registrace: 1/2019 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
HB1423 alias Milan33Nervy mám v pohodě ale rozpumpujou mi namachrovanci a pohádkáři nátahové jako Ty.Včera to stačilo..podnikatel..zaměstnanci 30 tisíc platy...a bydlíš XXX let v nějakým nájmu,podvojné registrace atd... A ty když přeflashuješ ten Tvůj DM 800SE tak přece heslo nepotřebuješ je defaultní ne ? Takco tu meleš. Už to zase ukonči to plkání Milane33. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
@patCo ty jsi za dusevni "Výsost" že musíš vytahovat osobní věci, to jsem už dlouho neviděl... jo aha, zapomněl jsem se kouknout na adresní řádek, kde vlastně jsem, už chápu...Je spousta FW, které rozhodně defaulzní heslo nemají Taky bych Tě nějak pojmenoval... jak se jmenuje ta písnička v Princove jsou na draka? Asi tak nějak... |
HB1423
Registrace: 1/2019 Příspěvků: 79 |
![]() |
|
HB1423 alias Milan33Milane já nic nevytahuju vždyt jsi se tu včera vytahoval sám popisoval jsi to tu.Odkud já bych to jinač vytáhnul?Jeden den se chlubíš a druhý den je to špatně...Ujasni si kdo jsi co vlastně chceš a hlavně mluv pravdu a trochu pokory a pak bude vše ok...uvidíš |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
RE: VU+ ZERO změna hesla...tady se to prostě nezmění![]() ![]() ![]() VU+ZERO,Tv PHILIPS 40US6809/12 a Argus miniplus highspeed HD+ DVB-T Combo,Argus piccollo,LG 32LE5310
|
kos
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 983 |
![]() |
|
RE: VU+ ZERO změna heslaHm, tak jsem trochu naštvanej. Nevím, jestli je to starší verzí dreamboxeditu, nebo bug v Image. Nějak se přestaly zobrazovat oblíbené skupiny![]() ![]() Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
![]() |
|
RE: VU+ ZERO změna heslamas spravne nastaveny cesty na ty soubory ? vypada to ze neDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
@mirasattovárko ??![]() ![]() ![]() |
maradona
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 1 140 |
![]() |
|
RE: VU+ ZERO změna hesla... priatelia klídek...nieje potrebné sa hádať, v podstate sa jedná o jednoduchú poruchu ktorej přéčinó byla chebná elektrónka é třenáct z podniku Katóda Holomóc....![]() ![]() |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
@maradonaJá osobně mám dosluhující Dream a už X let s ním nic nedělám, protože funguje zatím kupodivu stále dobře. Akorát občas doladím nějaký program. Nyní tu mám Zero a první problém už jsem pochopil. Když neznáš heslo, musíš přeflešovat, protože některé věci prostě továrko nevymaže: heslo, softcam....Jak si to má člověk pamatovat po X měsících, kdy jsem v rukou nějaký linux naposledy měl. Problém s vyrakvením FAV seznamů jsem zatím nepochopil, může to být cokoliv mezi OpenPLI - DreamBoxEditem a židlí. Na závěr jsem zjistil, že je trochu bordel v přepínání těch UHD volných demo kanálů, ale co už....Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
![]() |
|
RE: VU+ ZERO změna heslaNa zero chceš přepínat UHD demo kanály? Tak potom nemáš zero, ale zero4K a to je rozdíl a docela velký...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@tukanJo, mám na stole Zero 4K, jenže jsem to "4K" sem koukám zapoměl napsat![]() Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
![]() |
|
RE: VU+ ZERO změna heslaNo hlavně na to nezapomen, když budeš flashovat image...![]() Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: VU+ ZERO změna heslaHeslo mozez zmenit aj rucne ked mas nainstalovany Tuxbox.V nom si to z editujes a nemusis robit flash. |
coral
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 338 |
![]() |
|
@mirasatbudto mas FAV v etc/enigma2 anebo ho masvar/tuxbox/config/enigma/ ne ? hele to muselo bejt v patek velky tóčo :))) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
@bublajsDneska jsem přišel na místo, placka za 50 litrů - Samsung - přeladění na T2 HEVC neklaplo (AVC only). Telka ani nezvládala z vlastních útrob (DVB-T) vydyndat celý obraz - u signálu 16/9 (na anténě) ořezávala obraz ze všech stran (loga nalepeá v rohu), nedalo se s tím nic dělat. Konečně přišel na řadu satan - šlo stěží Óčko (QPSK) - otočená parabola 100cm nad hřebenáčema....Vážení přátelé, ne. ![]() Nehřeš slovem; neber si nic osobně; nevytvářej si domněnky; dělej vše, jak nejlépe dovedeš. (Don Miguel Ruiz)
|
mirasat
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |