Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

VU +solo 2

Zdravim prosim vas bol by niekto ochotny mi pomoct nainstalovat image black hole 3.0.8 a potom aj oscam dakujem vopred za pomoc mozte mi napisat aj do PM ...

leokat
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

leokate

A proč by Ti někdo měl psát do PM? Vždyt stáhni, rozbal na usb, flashni a bude to... po tom všem, co je tady dnes, nechci být "hrubý"..., ale tak mě napadla taková kacířská otázka, co jsi tady dělal těch 12 let?...A proč já, starý major /místo j má být g/ se to naučit mohl a Vy všichni ostatní ne? No jo, Váš čas je drahý... a proč si myslíte, že náš neé? Pomáhejme si tady na foru, ale mělo by to mít nějaké hranice, aspon ukaž, že máš nějakou snahu a vrat se, když Ti na obrazovce bude svítit "černá díra"...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

RE: VU +solo 2

Kto to umel uz tady neni . jeste ti zustava Warder i(y) a trivalec zetor25. Oni vedi vsechno.

prazak
Registrace: 9/2018

@leokat

a prečo sa nezačneš učiť sám na image napr.od openpli ?? nevieš základné veci a ideš od jedného s najťažších image pre začiatočníka.
ak si na BH netrúfaš odporúčam použiť nejakú komplet zálohu s netu. ked sa vtom image zorientuješ tak sa môžeš zabávať v BH,VTI,PurE2,Openatv atd.. :laughing:

maradona
Registrace: 8/2018

Zadám do googlu "How to install oscam on BlackHole"...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Lenze co ked tazatel nevie po anglicky....

Gustoh
Registrace: 9/2016

tukan

... tukan pozor, dnes je iná doba, mládež chce všetko hneď a bez námahy, a ešte keď im neporadíš, tak ti vynadajú.... :laughing: .. pre leokata- choď na konkurenčné fórum ab a tam všetko nájdeš- po dni čítania všetko zvládneš sam... R^

dano01
Registrace: 11/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra