![]() |
|
Zavolání z DigiTV-osobní zkušenostUž mi taky volali z akční nabídkou DigiTV, když přejdu od freeSATU k DigiTV. Řekl jsem jim, že mám u freeSATU roční závazek do konce října 2019. Nevím, kde vzali moje mobilní číslo?Nabídka zněla: základní balíček za 299,-Kč a k tomu na 2 roky zdarma, budˇ balíček Sport nebo balíček Maxi při závazku samozřejmě na 2 roky. |
dasenka
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 479 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
@dasenkaBalíček Maxi byl za kolik?![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@hoboZkuste řádně číst, pan dasenka se spletl. K Základnímu balíčku se nedá přidat balíček Maxi, logicky. Mělo se jednat o balíček Extra. |
JanHora
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
@dasenkaA co přijímač gratis, ten tam nezazněl? |
JanHora
![]() |
|
RE: Zavolání z DigiTV-osobní zkušenostZásadně nic neuzavírat po telefonu! A pokud někdo přesto pokouší osud, pak si celý telefonický hovor nahrávat a samozřejmě před započetím nahrávání o tom informovat druhou stranu (ta pak v těchto případech obvykle zavěsí a je klid :D ).Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@PoldaSU Digi ze smlouva po telefonu neuzavírá. |
JanHora
![]() |
|
@JanHoraJá čtu pořádně neboj se.Proto mě zajímá co chtěli za Maxi.Jak mužeš vědět,že mu nabízeli Extra-mohli klidně nabídnout komplet Maxi ne? |
hobo
![]() |
|
@hoboNe, nečtete řádně, to je evidentní. A také nepřemýšlíte. K základnímu balíčku NELZE přidat balíček Maxi.Nabídka zní na Základní balíček za 299 Kč plus balíček Sport nebo Extra gratis. Lze dostat i pronájem receiveru gratis. Maxi balík se klientům FreeSatu nenabízí, protože se nejedná o přímou náhradu toho, co u FreeSatu mají. |
JanHora
![]() |
|
@JanHoraFakt si myslíš že nevím že k základímu balíčku se nenabízí Maxi.Mám digi už pomalu 4 roky. |
hobo
![]() |
|
RE: Zavolání z DigiTV-osobní zkušenostNepsal jsem o smlouvě, ale o tom, aby se nic neuzavíralo po telefonu. Tedy třeba objednávka ne, protože pokud ano, tak to pak znamená návštěvu montéra, který rovnou dojede na instalaci a se smlouvou. Ideálně ať poskytovatel služby zašle veškeré smluvní dokumenty emailem nebo poštou, pořádně prostudovat a až pak se rozhodnout.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@hoboEvidenteně ne. |
JanHora
![]() |
|
RE: Zavolání z DigiTV-osobní zkušenostKlid, Poldíku, my se o sebe postarat umíme, zatím si skoč vedle na ispforum poučovat poskytovatele, jak mají ve svém oboru postupovat.![]() ![]() ![]() |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: Zavolání z DigiTV-osobní zkušenostDášo, měl jsi se zeptat, kde to tel. číslo vzali...![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
@PoldaSObjednávka po telefonu není nic závazného, takže si může zákazník objednat co chce.Návštěva instalačního technika není v těchto případech potřebná, zasílá se samoinstalační set, kde zákazník pouze odpojí svůj FreeSatí receiver a připojí ten od Digi. I přesto, že cokoliv odsouhlasím po telefonu, při převzetí samoinstalačního setu podepíšu smlouvu, tak tuto mohu do 14 dní vypovědět. Takže žádný strach si po telefonu cokoliv od Digi objednat. |
JanHora
![]() |
|
RE: Zavolání z DigiTV-osobní zkušenostbretah@ "My"? Ty ses pasoval do role majestátu, že píšeš v plurálu? Z tebe bude mít pan doktor opravdu radost![]() ![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Zavolání z DigiTV-osobní zkušenostBohužel, tvůj vyjadřovací styl je prostě nezaměnitelný a tvé nicky taktéž. Hlavně pokračuj, ať se člověk taky trochu pobaví. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: Zavolání z DigiTV-osobní zkušenostBohužel nemám tolik času co ty, abych mohl oblažovat různá fóra. A popravdě ani nevím, co bych si kde jinde s kým vykládal, takže stačí parabola. A jestli má někdo vidiny, to je jeho problém a moje zbytečná starost![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@JanHoraNo v první řadě by nám to měl objasnit dasenka že ano? |
hobo
![]() |
|
RE: Zavolání z DigiTV-osobní zkušenostObjednával jsem přes telefon a vše OK. Taky přes co jiného by to člověk chtěl objednat? Ještě přes net. Ale vše Ok přes tel.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: Zavolání z DigiTV-osobní zkušenostTake jsem objednaval Digi přes telefon a vse ok. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
@bretahDoktoři a ošetřovatelé v Bohnicích zase něco slavili a zapomněli zamknout pokoje s pacienty. Takže se PoldaS opět nepozorovaně dostal k počítači s internetem a jelikož si nevzal modrý a zelený prášek, tak nás opět zaplavuje svými bludy a trollingem ...![]() |
mamk
Registrace: 7/2013 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
RE: Zavolání z DigiTV-osobní zkušenostTos vymyslel sám? To ale muselo dát práce![]() ![]() ![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: Zavolání z DigiTV-osobní zkušenostTiež som objednával digi domov cez telefon, to iste aj na firmu zamestnavatelovi, ktory si dal nainstalovat digi. |
smire
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 140 |
![]() |
|
@hobocit.: "No v první řadě by nám to měl objasnit dasenka že ano?"A co by nám měl vysvětlovat? Že motáte různé věci bez přemýšlení? Evidentně si spletl názvy balíčků a Vy nejste schopen to rozlišit a motáte nesmysly stále dokola. |
JanHora
![]() |
|
@JanHoraJá nic nemotám-pokud někdo motal tak dasenka. |
hobo
![]() |
|
@hobocit.: "Balíček Maxi byl za kolik?"Znovu Vám opakuji, že motáte nesmysly. Balíček Maxi jednoduše a prostě k Základnímu balíčku nepořídíte. Bez ohledu na to, co psal pan dasenka. Končím tuto diskusi. |
JanHora
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |