![]() |
|
Zavolání z DigiTV-osobní zkušenostUž mi taky volali z akční nabídkou DigiTV, když přejdu od freeSATU k DigiTV. Řekl jsem jim, že mám u freeSATU roční závazek do konce října 2019. Nevím, kde vzali moje mobilní číslo?Nabídka zněla: základní balíček za 299,-Kč a k tomu na 2 roky zdarma, budˇ balíček Sport nebo balíček Maxi při závazku samozřejmě na 2 roky. |
dasenka
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 479 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
JanHoraKončím tuto diskusi.copak jaivane dnes zase žádná vagína na obzoru? no tak nic za chvili ti bude 50let a tak nejak si celý život promrhal ![]() |
prazak
Registrace: 9/2018 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
@JanHoraKdo by mu nabízel základ a maxi?Myslíš že mu nemohli maxi nabídnout rovnou?On to domotal poněkud zmateně,nebo si snad ten rozhovor odposlouchával?Já tě musím trochu poškádlit že jo?![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Zavolání z DigiTV-osobní zkušenostS tím uzavýrání smluv po telefonu má JanHora pravdu. Pouze prodlužování smlouvy, nebo změnu balíčku a následné prodloužení už je bez podpisu a telefonicky.Jinak pokud má někdo Samsung smart Tv, tak ani přijímač nepotřebuje, pouze nainstalovat aplikaci. |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
@hoboNemyslím, vím.Diskuse byla ukončena. |
JanHora
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 619 |
![]() |
|
@JanHoraA to z akej pozície ukončujete debatu? Ešte by ste mali z druhého nicku sám sebe odpovedať a bola by sranda.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
@JardysekK té (ne)nutnosti přijímače - to se ovšem týká pouze internetové TV. |
JanHora
Registrace: 8/2018 Příspěvků: 619 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |