![]() |
|
Satelit bez signáluDobrý den dnes jsem zapnul sat a na obrazovce běží hláška hledám signál a nejde žádný program vylezl jsem na střechu a na motoru blikají v rychlém sledu obě dvě kontrolky když jsem zkoušel motorem hnout tím čudlem manualně tak se motor nehne .Motorem to asi nebude musel by přece zůstat na přístroji poslední program na kterej jsem naposledy koukal že by odešel přijímač?-poradíte děkuji |
Kaja
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
RE: Satelit bez signáluA co tak LNB? |
Archibald
Registrace: 9/2015 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
RE: Satelit bez signáluJestli blikaji kontrolky tak obě podrž do resetu, občas se mi to stalo taky. Ale může to být i jiný důvod...TBS 5927, Octagon 8008, Octagon SX88, Vitamin HD 5000. Paraboly: Offset 120 cm 34,5W-75E Ku band, Channel Master 180 cm 30W - 78,5E C Band + Ku Band, Cahors BigBisat 39E-28.2E-23.5E-19.2E-13E-9E-5E-1W
|
kndxing
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 123 |
![]() |
|
RE: Satelit bez signáluResetovať motorT55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
RE: Satelit bez signáluZítra to prubnu resetovat ted už tam večer nepolezuZatím děkuji za rady |
Kaja
![]() |
|
@KajaVšechny Satelity jedou nebude to v přijímači![]() |
Registrace: 4/2017 Příspěvků: 540 |
![]() |
|
@KajaA co takhle sníh si eviděl padat?Měl jsem místo monobloku sněhovou kouli 30cm![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Satelit bez signáluSněžilo a byla bouřka; elementary, dear Kaja. |
stippy
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
RE: Satelit bez signáluKdyž vylezl na střechu, tak sníh by snad ometl předpokládám. Já to musel dneska udělat taky. Ráno signál 0 a po zásahu smetákem opraveno. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 093 |
![]() |
|
Snih a mrázJá musel dnes ometat i konvertor,namrzá to.![]() ![]() LNB/SG2100/Amiko Viper 4K51
|
Jirka 3
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 362 |
![]() |
|
@KajaPrověřit koax od paraboly k přijímači, měl jse podobný probléma v mírné prasklině svodu byla v tomto počasí zmrzlá voda. |
lb59
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
Satelit bez signálu pro Ib 59Tak signál už mám -po těch letech se uplně rozpadl ten měděnej drát v koaxu i když je tam přes konektor gumovej návlek aby tam nezatékalo Ale motor se mě nepodařilo zprovoznit nereaguje na reset pořád jenom blikají kontrolky červená a zelená -díky za rady![]() |
Kaja
![]() |
|
RE: Satelit bez signáluSice nemám motor, ale jestli se ti dostala voda do kabelu, a ten celý zoxidoval, tak se ta vlhkost nebo voda dostala i do motoru, a buď je to uvnitř zamrzlé, nebo taky zoxidované a rezavé. V tomto mrazivém počasí těžko opravitelné. Já se tomuto bráním tak, že před každou zimou F konektory povolím, vystříkám Kontaktolem a WDčkem, a je klid.Když si před mrazem neošetříš zámek u auta, tak to taky neotevřeš. Tohle je stejné. Já osobně bych vzal motor do tepla domů, nechal na topení vyschnout, a nastříkat dovnitř mazivo....možná se pak chytne.. Ale třeba tu bude někdo zkušenější s motorem, mít jiný názor... 0,8WFreesat+5E+13E+19E+16E+23ESkylink+28E+42E + UPC Kabel
|
palermo67
Registrace: 8/2011 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
RE: Satelit bez signáluno vody by muselo být hodně,většina motorů má konektory zespodu a vodotěsný to nebude |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
Je to příležitostkonečně ten motor dát pryč, dát tam držáky pro 4 LNB a přepínač Diseqc. Ten nebliká, ani červeně, ani zeleně.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: Satelit bez signáluMěděný drát se nerozpadne. Toto dělá obvykle šunt-kabel, který není měď, ale jenom poměděná ocel.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Satelit bez signáluPre tých,ktorí rozumejú poľštine.https://satkurier.pl/news/177783/jak-poprawic-sygnal-z-anteny-satelitarnej.html?news_page_id=0 |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
@PoldaSto zas kradou cíkoši |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
![]() |