![]() |
|
Samsung TV so satelitným tuneromChcel som včera spustiť skylink kartu cez SMIT dekoder CA, ukázalo mi prihlásenie CA aj že karta je vložená ale nejde žiadny program, dokonca na už rozbehnutej karte to tak isto nešlo. Ak viete niečo poradiť budem rád. Ďakujem |
L220158j
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 136 |
![]() |
|
RE: Samsung TV so satelitným tuneromA signál máš? |
notna
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 473 |
![]() |
|
RE: Samsung TV so satelitným tuneromMě pomohlo aktualizovat fw SMITu. |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: Samsung TV so satelitným tuneromnovejsi Samsungy jsou na moduly znacne vybirave. lonsky model jsem se smitem taky nerozjel. Musel jsem ho vratit a vymenit za Neotion. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: Samsung TV so satelitným tuneromSignál mám. Aktualizovať fw SMITu, ako na to? |
L220158j
![]() |
|
RE: Samsung TV so satelitným tuneromTo je asi troj štvoročný samsung a keď som mu dal neotion ani neťukol s komunikáciou. |
L220158j
![]() |
|
RE: Samsung TV so satelitným tuneromIdealne objednat par modulu pres internet. Vyzkouset ktery pojede a zbytek vratit ve 14ti denni lhute. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
@konasPoradíš jak ho aktualisovat,v Pm?dik |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: Samsung TV so satelitným tuneromProč v PM? To snad není tajný info, že aktualizace je na TP 12.070. Ostatně byla tady o tom i zprávička: https://www.parabola.cz/zpravicky/27566/novy-ridici-firmware-pro-moduly-irdeto-smit/Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Samsung TV so satelitným tuneromTiež mám SMIT modul, a keď ho dám aktualizovať, tak mi napíše "nie je možné aktualizovať modul z menu". Modul nie je aktualizovaný, je tem fw z 2015. Čo s tým?TV Sony Bravia XR-55A90J, CAM TechniSat TechniCrypt IR CI+ Skylink karta
|
Matrix44
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 579 |
![]() |
|
RE: Samsung TV so satelitným tuneromMne to robi TV po niekolkodnovom vypnuti, pomaha vlozit cely modul aj s kartou do satelitneho prijimaca (prelozit len kartu bez modulu nepomaha), po par sekundach naskocia nove zapisy a objavia sa kanaly. Nasledne cely modul prelozim bez vybratia karty do TV a po zapnuti uz okamzite naskoci bez problemov. |
pitko
Registrace: 8/2014 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: Samsung TV so satelitným tuneromvybrať držiak modulu ak je tam, znovu vložiť,potom vložiť modul s kartou a čakať na prihlásenie modulu s kartou |
zoly
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 564 |
![]() |
|
Samsung se sat. tunerom je otravaPřepnutí mezi pozemní a satelitní televizí je složité jak mlátička:1. List stanic 2. Anténa (pozemní nebo satelitní) 3. OK 4. Výběr v novém listu. Při každé změně poz./sat. !!! Zatímco turecký Finlux umí společné seznamy poz.+ sat. Mám Korejce rád, ale za to bych je nakop! Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
Samsung TV so satelitným tunerom.Taktiež mám s tým ladením programov na satelitnom tuneri Samsungu TV problém, určite ho odstránim kúpou nového 4K satelitného prijímača.Napr. vôbec nemôžem naladiť na tom sat.TV tuneri pozíciu a programy na družici Astra 19,2 E a pritom na satelitnom Full HD prijímači mi táto pozícia ide .Tatiež mi nejde naladiť program NASA UHD na Hotbirde 13E , pretože mi ponúka ladenie frekvencie tuším to je 10927 v polarizácii vertikálnej a program ide v horizontálnej polarizácie ... |
bystrik
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
RE: Samsung TV so satelitným tuneromNa konci seznamu transponderů je položka Nový. Tam zadáš potřebné parametry a dáš laditDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
Samsung je jeden z najlepšíchJa ho nemusím, ale udržujem 2 Samsungy so Skylinkom na aktuálnych programoch. Je to jeden z najlepších TV na ladenie SAT programov, umožüje mazanie nepotrebných programov, presun atď.Nepoužívam zásadne FastScan ale ručné ladenie. Nechcem podceňovať, ale myslím, že chyba bude niekde v pristore medzi DO a fotelkou. Už len tým dotazom od bystríka - proste máte naladené stanice nesprávne, preto ani ťuk. Než na to človek príde ako zadať parametre na diseqC, vybrať družice a potom doplniť aktuálne TP to chvíľu trvá a človek musí presne vedieť čo robí a čo má hľadať. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE :AntošVďaka Antoš za radu.Skúšál som to,už predtým, ale tam žiadnu položku nový pri transpodéroch nemám, to poznám, veď satelitný prijímač mám už od r. 1989 ponúka mi iba horizontálnu polarizáciu pri frekvencii 10727 Hz pre program NASA UHD a on je vo vertikálnej polarizácii.A čo sa týka Astry 19,2 E, že mi ju nedokáže TV satelitný tuner naladiť a na satelitnom prijímači to ide nebude tým, že sat.TV tuner je málo citlivý a potrebuje silný signál, lebo sa mi zdá,že mi v tých vetroch trochu pohlo konvertor na Astre 19,2 E , mám toroidku T55, sám som si ju ladil , pozícir 23,5 E, 19,2 E , 13 E a 1 W ... |
bystrik
![]() |
|
RE : DAGY 2Zdar ja tiež nepoužívam automatické ladenie, ale ako píšem dole nejde mi naladiť Astru 19,2 E a na satelitnom prijímači mi ide a nenaladil ju ani automat na satelitnom tuneri v TV Samsung ... |
bystrik
![]() |
|
@bystrikje tam určite aj nový TP, ktorý si môžeš sám naeditovať a určite samsung nepotrebuje extra silný signál.Ladíš niečo zle. Je tam výber v takom nelogickom menu a navyše je to inak u samsungu 2017 a inak 2016, celkom dobre je to zašité. ale ide to a samsung fakt funguje dobre. Bohužiaľ skontrolovať to budem mať možnosť až o dva týždne cez víkend. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE : Dagy 2Ahoj Dagy 2 , díky moc ,už som to tam našiel , nebolo to v zozname kanálov,lebo aj tam sa dá ladiť, ale v nastaveniach TV , odborné nastavenia.Ale i tak mi NASA UHD stanicu na 10727 vertikál nenaladil na Hotbirde, ostatné UHD programy mi idú.Mám kvalitu signálu iba 12%.A asi preto mi nejde ani Astra 19,2 E , Astra 23,5 E mi ide aj 1W. Skontroloval som aj nastavenie diseq prepínača, všetko OK a ako píšem na satelitnom prijímači mi idú všetky štyri pozície a dobre, aj v daždi , mám toroidku T55, asi ten 55" Samsung 6172 4K je nanic, aj banujem , že som to kúpil, 50Hz panel,chcel som radu 8, ale vtedy bola moc drahá, taký panel som mal už pred 10 rokmi na Samsungu Full HD, ten má lepší obraz ako tento, mám ho už rok , chcel som naladiť tú NASA UHD a nič.Musím konečne kúpiť 4K satelit, poľský Canal + 4K ide odkódovať, kvôli futbalu ... |
bystrik
![]() |
|
@Dagy2Tak ten program NASA UHD na Hotbirde 13E frekvencia 10727 Mhz, polar. Horizontál, prenos. rýchlosť 30 000 som nenaladil , ale NASA iba v HD tú ano , ale tá je na inej frekvencie ... |
bystrik
![]() |
|
RE: Samsung TV so satelitným tuneromBol vadný CI adaptér po výmene všetko OK,hoci TV poznal cez položku bežné rozhranie aj CA aj vloženú kartu tak u vadného adaptéra to nešlo. |
L220158j
![]() |
|
![]() |