Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

SONY TV maji novy software

Mají ho od 30 ledna, ma to byt uz Android 8 a jiné usporadani v Home atd.Uz se nikomu stahnul sam nebo jste museli sami přes flesku stahnout.Me zatím nic,tak nevim jesti si ho mam stahnout sam nebo počkat ještě az se mi stahne sam.A jestli to uz někdo ma jak to vypada ten Home a aplikace atd.Diky.

Sanca
Registrace: 1/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SONY TV maji novy software

Já bych počkal. Jestli máš nastavenou automatickou aktualizaci, on si to server otestuje, jestli Tvé zařízani bude kompaktibilní a rozhodne. V nabídcee HOME bys už měl mít Introduction Android 8 Oreo.

konas
Registrace: 12/2014

@konas

Aha tak Introduction Android 8 Oreo uz mam,ted jsem si vsimml v Home a tobe se to uz stahlo? Ty to mas.

Sanca

RE: SONY TV mají novy software

Když to má Sony tak by to mohl mít i Philips?

Argus pingulux plus, parabola J 80, motor Optikum 380, pozice motoru 45.5E až 30.0 W, LNB Inverto.

digidik
Registrace: 10/2008

@digidik

Opravdu nevim,zkus se podivat.

Sanca

Ake to je oznacenie softveru?dnes mi akurat aktualizovalo ale ci najnovsi ani neviem.nechal som to iba aktualizovat.nebol cas cakat.

RATT
Registrace: 11/2015

6.5830.Ověřit na tlačítku HELP. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

stahujte

je potřeba testovat,sony na to nemaj čas

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Tak mne to vcera aktualizovalo verziu PKG3.004EUA..odkedy mam tuto tv prvy krat som aktualizoval.tak neviem ci to stara nova verzia

RATT

RE: SONY TV mají novy software

Tak jsem se podíval. Na Philipsu zatím nic. Žádná nová verze, stávající je aktuální. Mě napsalo při vyhledávání.

Argus pingulux plus, parabola J 80, motor Optikum 380, pozice motoru 45.5E až 30.0 W, LNB Inverto.

digidik
Registrace: 10/2008

@RATT

Ten co jsem napsal platí pro modely 2018 řada XF.Ale je možné,že to platí i pro další řady.Ověřit na jejich stránkách podpory konkrétního modelu. ;)

hobo

@hobo

Hej.uz som si to mrkol na nete.dik. R^

RATT

@pierrepetr

Jenom taková perlička.Na chlalupě mám Philips 43 PUS 6501 model 2016.Od doby uvedení do prodeje je vydáno 15 FW.Poslední prosinec 2018.Tak co dodat. ;)

hobo

Taky mi to přišlo, že je k dispozici nová aktualizace, ale neaktualizovalo se to. Zkoušel jsem to aktualizovat dle toho návodu, co poslali, ale pořád mi to píše ,,žádné nové aktualizace nebyly nalezeny". Kontroloval jsem to a ten nejnovější softvér v telce nemám. Tak čekám, jestli to nebudou posílat postupně, jak píšou na servru SONY.

gogin

@gogin

Nainstaluj přes USB flešku a máš to tam během chvilky. ;) Je tam i návod postupu přes USB,ale stejně TV dělá všechno sama včetně restartu na závěr. ;)

hobo

Je to bezproblémová instalace, doporučeno je po Updatu tovární nastavení, jinak se nemusí veškeré změny uplatnit.

DM920 UHD, DMTwo UHD, Panasonic TX-55MZ2000E - ORF - ČT karta

Kibicak
Registrace: 8/2010

hobo

Díky za radu. Já vím, já jsem to na Sony webu četl, už to mám i na flešce stáhnuté, akorát jsem ještě přes flešku nikdy nic do tv neinstaloval, nemám s tím žádné zkušenosti, tak jsem si říkal, že zatím ještě chvíli počkám.

gogin

@gogin

U každého FW příslušného modelu je detailně popsána aktualizace přes USB.V podstatě by to mělo být nejspíš vždy to samé zvláště u stejného výrobce.Do zapnuté TV zasunout flešku s rozzipovaným souborem a dál už jenom TV dělá co má.Na závěr se restartuje aby se instalace dokončila.Tovární nastavení jsem nikdy nedělal, nebot nebylo výslovně uvedeno ani u jedné mojí TV.SONY,Panasonic,Philips a vše makalo jak má.To továrko bych si myslel že je nutné spíš u satelitních nebo třeba pozemních stb. ;)

hobo

V info je napísané ktoré TV dostanú oreo niesu to všetky iba tie novšie rady

tondo6
Registrace: 6/2014

Ještě se zeptam,jestli to ma někdo uz stahly,tak například sat.programy které mam naladene nebo i jiné věci,tak to porad zustane naladene po stahnuti nového sotware,nebo musím vse znova naladit od zacatku a sestelovat vse od zacatku? Diky.

Sanca

@Sanca

Zustane vše při starém-tedy pokud potom nedáš tovární nastavení.Což já nedělám. ;)

hobo

@hobo

Diky tak super R^

Sanca

@hobo

já mám na všem starý verze,nic neaktualizuji,jsem spokojen i na PC z roku2007 mám XP a bez aktualizace super,u noťasu z roku 2012 jsem zakázal aktualizace hned po koupi,chodí vše super,nechápu to velký stádo ovcí,který se seběhne,když si někdo odflusne a hned po tom jedou,hrozná doba

pierrepetr

@Sanca

Kašlu na to. To, co se objevilo v HOME, je jen seznámení s Oreem. Ať si 3 roky stará SONY KDL 43XD8305 rozhodne, kdy si to stáhne.

konas
Registrace: 12/2014

@konas

tak tak,sérem na taků robotu

pierrepetr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra