![]() |
|
Cerfifikát husteDobrý deň, vie mi niekto poradiť čo robiť v prípade, že mi vyhadzuje po prihlásení do huste, že nemám platný certifikát? To isté mi vyhodí aj cez PS4 keď chceme pozerať priame prenosy..Ďakujem veľmi pekne |
Potvora32
Registrace: 1/2019 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: Cerfifikát hustechyby tohoto typu jsou většinou chybami na jejich straně.Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
@jonnyqLen je zaujímavé, že na mobile a notebooku môžeme huste normálne pozerať a cez PS4 a tablet nie... :-( aj tablet išiel normálne, ale po aktualizácii už nejde pustiť, vyhadzuje ten certifikát |
Potvora32
![]() |
|
RE: Cerfifikát hustea nedá se to nějak naklikat? Něco jako "detaily o chybě" následovat "i přesto spustit".. něco takového.. když tak jim zkus napsat.Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
RE: Cerfifikát husteNa com ti vyhadzuje neplatny certifikat? (okrem PS4).Na androide som prave huste.tv riesil na galaxy note 3 importom certifikatu (v NASTAVENI - ZABEZPECENI - je polozka INSTALACIA Z KARTY PAMAT TELEFONU). Akurat po nahrati certifikatu je potom povinne zapnuty PIN telefonu. |
kobram
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 602 |
![]() |
|
RE: Cerfifikát husteEste doplnim: Nahraj si tam certifikaty DigiCertGlobalRootG2 a ThawteTLSRSACAG1. Vytiahni si ich napr. cez Firefox, alebo IE. Teraz som to vyskusal na huste.tv na jednej androidovej starej rarohe. |
kobram
![]() |
|
@kobramna androide.. na tablete.. na mobile v pohode, tam mi to ide.. kde nájdem tie certifikáty?Ďakujem |
Potvora32
![]() |
|
RE: Cerfifikát husteZadaj si to do vyhladavaca |
Radko3003
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 604 |
![]() |
|
RE: Cerfifikát husteVyexportuj si ich priamo z browsera na PC.Firefox: Nabrowsuj stranku huste.joj.sk, potom klikni na ZELENY ZAMOK,potom sipka v PRIPOJENIE, DALSIE INFORMACIE, klik na ZOBRAZIT CERTIFIKAT, zalozka PODROBNOSTI a potom v HIERARCHII CERTIFIKATU si daj cez tlacidlo EXPORTOVAT ulozit Digi Cert Global Root G2 a este aj Thawte TLS RSA CA G1 (ulozia sa ako CRT subory) a tie potom naimportuj do ANDROIDU. IE: Nabrowsuj stranku huste.joj.sk, potom klikni na SIVY ZAMOK,potom na ZOVRAZIT CERTIFIKATY, potom CERTIFIKACNA CESTA, vyber si autoritu, klikni na ZOBRAZIT CERTIFIKAT, zalozka PODROBNOSTI, klik na KOPIROVAT DO SUBORU.... Do PS4 by mali ist tie certifikaty tiez naimportovat, ale nemam PS4, takze presny postup ti nepoviem. |
kobram
![]() |
|
@kobramKlik na kopírovať do súboru nemám vysvietený, je na šedo a nedá sa použiť :-( |
Potvora32
![]() |
|
RE: Cerfifikát husteNeviem, ci nema byt spusteny IE pod ADMIN uctom, ked chces exportovat certifikaty.... ja robim vsetko pod ADMIN uctom![]() |
kobram
![]() |
|
@kobrama som stratená..:-) to na súkromných veciach mi nejde.. :-) v tomto som antitalent :-) |
Potvora32
![]() |
|
RE: Cerfifikát husteTak v tomto prípade, ďjovka moja, radšej sa chyť c!c!ny ako klávesnice...![]() |
kobram
![]() |
|
@kobramnie každý musí byť IT zdatný... |
Potvora32
![]() |
|
![]() |