![]() |
|
Znefunkčňovanie UNI čítačiekPo pravidelnej pondeľňajšej servisnej noci si prestalo plniť svoju povinnosť zasa zopár Uni čítačiek. Zatiaľ viem o troch, samozrejme iba zo svojho okolia.Rád by som vedel, či má niekto tiež takú skúsenosť.Ja osobne si myslím, že je to postupné a potichučké odstavovanie UNI prístrojov.Však už je zasa potrebné sa nabaliť výmenou sat.prijimačov.Uplynulo 2 roky od kmpletného prechodu na HD vysielanie a tým pádom aj padá 2 ročná záruka a tak prečo neroztočiť nový biznis.Veď cez 80% zákaznikov Skylinku si kupovalo prijimače z Uni čítačkou.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9 10 11 12 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 294 | |
![]() |
|
@korkoranCo je to "VO Skylinku"?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Znefunkčňovanie UNI čítačiek"miestny trolkovia"![]() Lenze tu nejde len o ludi, co maju len citacku kariet, alebo len sharing. Tu ide aj o slusne platiacich ludi, ktori maju plne zuby kazdych par rokov stale investovat do toho isteho dreku. ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@joscerAle to by tie ovce nesmeli byt masirovany masivnou reklamou Skylinku a super lacnymi akciami Skylink Ready prijmacov. Ako vzdy ale len pises co tebe vyhovuje a co sa ti hody.Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
@WarderTy děláš, jako by tady ostatní, včetně tebe, nepsali to, co se jim hodí. Trochu sebereflexe by ti neuškodilo.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Znefunkčňovanie UNI čítačiekKed to tak ratam, tak budem potrebovat modul do styroch prijimacov, dva doma, jeden u rodicov a jeden na chalupe. Cena modulu cca 33€x4 je 132€, co uz je relativne dost, resp. nie je to zanedbatelne. Plus poplatok za balik Smart, dve Next a jeden zaklad Digital... Slusna suma.![]() AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: Znefunkčňovanie UNI čítačiekA po čase ti to zase nějak omezí-zruší aby jsi koupil nové zařízení. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
to joscertak to som zvedavý ako mi to vysvetlíš.![]() |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 392 |
![]() |
|
@joscerSkylink prodával ICE karty s DVOJÍ funkčností - v systému CW a IRD. Pokud mně ZNEFUNKČNÍ kartu v systému CW - pak nastává přesně o čem píše RAFI. Tečka. Karta přestala zásahem providera fungovat v systému CW pro který byla určena, provider mi ji záměrně znefunkčnil, tím nedodržel podmínky VOP, odstupuju od smlouvy s nárokem na vrácení nedočerpaného předplatného které jsem zaplatil. Provider nedodržel... já odstupuju.Vrátí mi prachy, nic neokecá. Nemůže mě nutit vynakládat nějaké další investice když nechci. Sklink může CW odpojit, ale s těmito důsledky. Já se nebudu se Skylinkem bavit o žádných uničtečkých, |ICE karta mi přestala fungovat v ofiko modulu CW a tím to hasne, provider mi znemožnil užívání služby... fertig. Rozejdeme se každý svou cestou. Takže takhle se věci mají, až to se Skylikem budu řešit, bude na něm jestli mi vrátí prachy nebo mě "přesvědčí" k nějakému jinému postupu![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
@joscerto by som musel mat tvoj nick a neustale tu trollovat v kazdom vlakne kde si len niekto "uprdne" o Skylinku. Je zaujimave ze ked sa nieco v Skylinku udeje tak vas tu trollkov nieje ani citit nieto este vidiet a vyrojite sa tu az po patricnom pouceny od vasich mecenasov.![]() Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
@tomko, @lanceZ čeho mě tady zkoušíte? Sami dobře víte, jak to se změnou kódovacího systému bylo. Takže se nehodlám této 100x opakované diskuze dále účastnit.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@WarderAno, pokud chybí argumenty, označím dotyčného za trolla, obhajovatele, agenta a podobně. To už je staré. Ale pokud ti to pohladí tvé ego, posluž si.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Znefunkčňovanie UNI čítačiekno nejvyšší čas.. |
lance
![]() |
|
@joscerdobry pokus odviest pozornost, ako vzdy "ved ty nic, ty si len muzikant".Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
@lancesnad nie si taky naivny, ze keby to bolo v globale tak jednoduche a prinieslo im to ten pozadovamy efekt tak uz daaavno by to tu nebolo.Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
@Warder"no nejvyšší čas.." - to byla moje reakce na joscera že už se nehodlá účastnit diskuze![]() |
lance
![]() |
|
@lancetak to sa ti hned ospravedlnujem.Nosce te ipsum.
|
Warder
![]() |
|
RE: Znefunkčňovanie UNI čítačiekVčera skončila šestnácti hodinovka PoldaSovi dnes začíná joscerovi.![]() PoldaS se včera činil zaslouží si prémie. Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
@lanceZkus chápat psaný text jako celek. Pokud toho nejsi schopen napíšu to polopaticky jednou větou, abys udržel pozornost.Nehodlám se dále účastnit 100x opakované diskuze o tom, jak je to (nebo bylo) se změnou kódovacího systému. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@joscer- no nejvyšší čas! hlavně abys to dodržel ! |
lance
![]() |
|
@lachtanJá tady budu klidně i 20 hodin. Ale pouze v případě, že se budu příspěvky ostatních bavit. Jak to začne být nuda, nic mě tu neudrží.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Znefunkčňovanie UNI čítačiekRAFI007@ Smlouva ani Obchodní podmínky Skylinku nic o nějakém CAID nehovoří, takže nemáš naprosto žádný nárok cokoliv v tomto směru vyžadovat.spyko@ Který výrobce dělá přístroj s UNI? Odpovídm si sám - ani jeden. Obvykle je tam Conax. A jestli ho pak nějaký prodejce nebo uživatel přehraje na UNI, to už není věcí výrobce. lance@ Originál funkční CW prakticky neexistuje. Přijímač už ani jeden (ty všechny skončily spolu s koncem SD/MPEG-2) a těch pár CW modulů, co jsou na trhu a ještě náhodou chodí? Zkus se obrátit na Skylink, jistě najde řešení. Ale s UNI máš smůlu, to není oficiální CW. V případě Irdeto se pak není o čem bavit, všechny karty v oficiálních dekodérech fungují. Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Znefunkčňovanie UNI čítačiekjoscer![]() Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
@PoldaSNapsal:....V případě Irdeto se pak není o čem bavit, všechny karty v oficiálních dekodérech fungují. ------------------------------------------------------------ Bohužel nefungují! A to je také jeden z důvodů, který brzdí plošné nasazení vyššího zabezpečení! Ale časem až staré věci kleknou a bude jich málo, tak snad možná ![]() Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
@PoldaSVOP"„karta“ je dekódovací karta pro příjem kódovaných programů ze satelitu... Karta je opatřena jedinečným kódem zabezpečeným systémem podmíněného přístupu Poskytovatele.Na kartě je podmíněný přístup:ICE=Irdeto CryptoWorks Embedded (Irdeto 0624, Cryptoworks 0D96)https://www.parabola.cz/clanky/4679/upgrade-systemu-podmineneho-pristupu-irdeto-u-skylink-a-cs-link/ |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
@letasPlne z tebou súhlasím, je to byznys.Doba ide dopredu, jedine čo funguje je CA modul z kartou... Broblém je, ale c tom, že mnohí majú prijímače iba na kartu čiže jedine kúpiť certifikovaný prijímač. Ono za pár rokov bude zasa niečo iné, pokrok nezastavíme. Na jednej strane to človek chápe, ale na druhej strane by pri takýchto zásadných krokoch mali viac vyjsť v ústrety zákazníkom a informovať a pripraviť ich popredu. Môj názor je aký je, každý máme nejaký. VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 723 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9 10 11 12 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 294 | |
![]() |
|
![]() |