Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Skylink

Znefunkčňovanie UNI čítačiek

Po pravidelnej pondeľňajšej servisnej noci si prestalo plniť svoju povinnosť zasa zopár Uni čítačiek. Zatiaľ viem o troch, samozrejme iba zo svojho okolia.Rád by som vedel, či má niekto tiež takú skúsenosť.Ja osobne si myslím, že je to postupné a potichučké odstavovanie UNI prístrojov.Však už je zasa potrebné sa nabaliť výmenou sat.prijimačov.Uplynulo 2 roky od kmpletného prechodu na HD vysielanie a tým pádom aj padá 2 ročná záruka a tak prečo neroztočiť nový biznis.Veď cez 80% zákaznikov Skylinku si kupovalo prijimače z Uni čítačkou.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10 11 12
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 294
Odpověď v diskusním vlákně

@lance

ako vydis dlho mu to nevydrzalo a zavolal si pre istotu aj kolegu, aby sa sam nebal. :laughing:

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

RE: Znefunkčňovanie UNI čítačiek

Kua chlapi vybehnite niekde na vzduch si zalyzovat, necumte do tv, drbe vam z toho :)

@warder kde su hody? daj vediet, odbehnem aj ja :)

Mimochodom.. nemozem si pomoct, ale v poslednom case nejak absolutne suhlasim s prosatom

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

a kuknime ho, svata trojica je komplet. Dame particku mariasu ? :laughing: :laughing: :laughing:

Nosce te ipsum.

Warder

Delta1@ Nikde jsem neregistroval, že by originál Irdeto karta nechodila v originál Irdeto dekodéru.

RAFI007@ Nepleť si Obchodní podmínky poskytovatele s nějakou tiskovou zprávou.

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@PoldaS

Překvapils, celkem jsi to trefil :)
Je mně je úplně u zadnice, kolik je někde na trhu nebo v domácnostech CW přijímačů...
Já mám funkční červené CAMy Cryptoworks které používám v TV i v STB kde mi v nich fungují moje ICE karty v CW. Když mi Skylink utne tuto funkčnost, odstupuju s nárokem na vrácení nevyčerpaného předplatného, pokud mi nenabídne (a já to nepřijmu) nějaké jiné řešení - např. mi nepošle k překlopeným ICE CAMy IRD. Je to takto jednoduché, a budu takový grant, že mně bude stačit pouze odstoupení s vrácením předplatného a smířím se s hozením mých karet do šuplíku a camů do koše, přece jen už si udsloužily svoje. Ale jestli mi Skylink nenabídně nějakou kompenzaci (za to, že mi zk.rvil fungijící karty) na kterou budu ochoten přistoupit, ta to moje předplatné mi vysypou zpět ani nemrknou, páč jakýkoli spor v tomto směru nemají šanci ustát.

lance

@lance

No a právě proto sem na diskuzi chodím. Fakt si pobavil, hlavně poslední větou.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@PoldaS

No tak to buď rád! Já vím o několika modelech :-/
Ale čím se čas natahuje, tím lépe ;)
Každopádně klienti o tom již vědí :)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

@joscer

Copak, už si zapomněl k čemu ses před chvílí zavázal? Moč ještě udržíš, nebo to máš jako s myšlenkami (2 minuty a šlus...)? :)))
Nech to koňovi a běž na vzduch, pro právního analfabeta jsou ty věci o kterých píšu už kvantová mechanika, je to nad tvoje možnosti ;)

lance

lance@ CA modul ti zcela jistě neprodal Skylink, takže za jeho nefunkčnost ani nebude Skylink odpovídat. Prodejce tě vyfakuje taky, protože je modul tutově dávno po záruce. Skutečně jsem zvědavý, jak budeš prokazovat, proč to nefachá a argumentovat nějakým překlopením, o kterém se tak akorát debatuje někde v diskuzi. Nehledě na to, že i karta ICE je dávno po záruce, takže to reálně vidím na stížnost max. na lampárně na konci nádraží :razz:

PoldaS

@lance

Ano, napsal jsem, že nebudu diskutovat o tom JAK TO BYLO SE ZMĚNOU kódování. To už jsi zapomněl?
Já jsem teď napsal příspěvek k tomu, co ty jsi napsal v budoucím čase.
A o mé právní vzdělání neměj péči. Není nijak obsáhlé, to se klidně přiznám, ale na to, abych věděl, že pohoříš to stačí.

Na invektivy reagovat nebudu, musel bych se snížit na tvojí úroveň a to bych nerad.

joscer

PoldaS, ved uz konecne odpojte 0D96, zapnite dynamicky camkey.... a bude svaty pokoj. Ostatni SAT operatori sa konecne potesia prilevu novych zakaznikov. :))) :))) :))) :))) :))) :)))

kobram
Registrace: 4/2014

@PoldaS

Chlapče, realita bude taková, že karta ICE ztratí funkčnost v CW zásahem operátora, což se dá prokázat, klidně tím, že jim ICE zašlu ať si ověří a prokážou, zda funguje v systému CW tak jak fungovala donedávna (a jak jsem si kartu koupil). A pokud budou lhát a hrát mrtvého brouka, bavíme se pak už bez nadsázky o používání praktik šmejdů. Jestli se s něma já pak budou kvůli pár stovkám za nevrácené předplatné soudit nebo ne, to už bude moje věc, to ale na podstatě věci nic nezmění... Jak se bude Skylink vůči mě chovat je jeho volba. Podstata je jasná.

lance

Zdar soudruzi ze SKYLINKU, věru by tento provozovatel skutečně nic neustál, ovšem vše by se muselo odehrát v zemi,kde na vlajce je pět desítek hvězd a pruhy.Na Filipínách nemá běžný občan (bohužel) žádnou šanci.

hdpe
Registrace: 11/2007

lance@ Už vidím, jak budeš prokazovat nějaký zásah operátora a navíc u zboží, který je dávno po záruce. Hodně štěstí :laughing:

PoldaS

@lance

Házíš ramena a víš sám dobře, že nezmůžeš nic. Ne proto, že by pak Skylink použil praktik šmejdů (jak hezky si připravuješ půdu, abys to mohl použít až k tomu dojde), ale proto, že prostě budeš mimo. Se vším svým právním vědomím.
Skylink prostě postupně vypne CAID 0D96 u programů a jsi v pytli. Ostatně, kolikrát už jsi Skylink požádal o snížení předplatného z důvodu, že u některých programů tento CAID už není?

joscer

to joscer

ked som mal original prijimac s crw, potom clovek musí mať originál s irdetom, ked to zrušia a musí byť iba viacess orca tak zas nový prijímač? táto istá analógia s modulom. Ja sa nebavím o uni čítačkách

tomko
Registrace: 1/2006

@tomko

A v čem je problém? Prostě svět spěje kupředu. Když ti tohle vadí, vyber si operátora, který ti dá i box, za který budeš platit nájem v měsíčních splátkách za službu. Až bude měnit kódovací systém, tak ti dá box nový. Sice ten původní v těch splátkách minimálně dvakrát přeplatíš, ale myslím, že budeš spokojen a se slovy "A mám to zadarmo." budeš spkojeně uléhat ke spánku.
Než u Skylinku bude jen ViaccessOrca, to se ještě hodně krát vyspíš.

joscer

@lance, problem je v tom, ze po zmene VOP si mal urcity cas v pripade nesuhlasu s novymi podmienkami na odstupenie od zmluvy (a vratenie nespotrebovanych penazi za balik). Tak to je u SAT operatorov/bank/inet providerov/mobilnych operatorov atd... To maju smej*i osetrene, takze v tom by si mal fakt smolu. Jedina vec, co ich drzi v sachu je neschopnost nasadit dynamicky camkey a mozny odliv zakaznikov s conax-ovymi/UNI prijimacmi. Ked si zoberies, tak zo SERPO maju slusny "vyvar" za nic oproti vyssim balickom.

kobram
Registrace: 4/2014

@lance

Ty jsi opravdu k smíchu. Že podpora CW je již dávno ukončena od výrobce víme už asi 7 let. Nedávno mě přišel email od Tom Tom, že na model moji navigace kterou mám /8 let/ ukončili veškerou podporu a upozornili, že mé zařízení již nemusí pracovat správně a doporučili abych zakoupil nový model. Co mě radíš? Mám firmu Tom Tom dát k soudu, že už mě nikdy nedodají nové mapy, žádnou aktualizaci pro zařízení atd?

BOBSEN
Registrace: 9/2010

v čom to speje dopredu - to akože k lepšiemu že menia kódovanie? haha, zmena SD na HD je cesta dopredu. Nechápem tvoju oddanosť k skylinku

tomko
Registrace: 1/2006

Akurat mi volal kamarat, ze mu prestali ist dve ICE karty, nepomohlo ani vlozenie do ineho prijimaca a refresh. Zrejme to Skylink zobral vsetko utokom.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

@LucaBrazza

ak ti slubovali ze navzdy a zadarmo tak urcite ano ! :)))

Nosce te ipsum.

Warder

@LucaBrazza

sorry, to malo ist na BOBSENa.

Nosce te ipsum.

Warder

@Warder

Od tebe mě tato odpověd nepřekvapila a jen dodám, že mě nikdo a nikdy nenabízel nic navždy zadarmo.

BOBSEN
Registrace: 9/2010

@BOBSEN

kedze ti nikto neslubol nic navzdy a zadarmo tak potom co places ? :)))

Nosce te ipsum.

Warder
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10 11 12
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 294

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra