Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Skylink

Znefunkčňovanie UNI čítačiek

Po pravidelnej pondeľňajšej servisnej noci si prestalo plniť svoju povinnosť zasa zopár Uni čítačiek. Zatiaľ viem o troch, samozrejme iba zo svojho okolia.Rád by som vedel, či má niekto tiež takú skúsenosť.Ja osobne si myslím, že je to postupné a potichučké odstavovanie UNI prístrojov.Však už je zasa potrebné sa nabaliť výmenou sat.prijimačov.Uplynulo 2 roky od kmpletného prechodu na HD vysielanie a tým pádom aj padá 2 ročná záruka a tak prečo neroztočiť nový biznis.Veď cez 80% zákaznikov Skylinku si kupovalo prijimače z Uni čítačkou.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9 10 11 12
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 294
Odpověď v diskusním vlákně

@Warder

A tobě někdo někdy něco slíbil navždy zadarmo?

BOBSEN
Registrace: 9/2010

RE: Znefunkčňovanie UNI čítačiek

Je úsměvné, jakou medvědí službu místní agenti Skylinku dělají :)))
Já předpokládám, že Skylink je seriozní firma, která když provede vědomý zásah do mejetku usera, tj. znehodnotí mu funkčnost jeho karty a bude ho tím nutit k další investici nutné pokračování k využívání jeho služeb, postaví se k tomu čelem a nabídne nějakou kompenzaci (páč userovi je nakonec jedno jaké má/nemá operátor problémy se svým prolomeným kódováním...). Agenti nám tu vysvětlují jak operátor s userem zacvičí a pošle ho k šípku, bude popírat vlastní zásah do funkčnosti karet atd...
Takže děkuji tímto agentům Skylinku za objasnění o jak solidního operátora se jedná, jak se bude stavět ke svým zákazníkům, že je pošle s kartami po 2 letech po záruky k šípku, aspoň máme jasno.
Můžeme to vzít všichni v potaz a zvážit, jestli není lepší zvolit jiného poskytovatele služeb, např. toho který dodává se službou svoje zařízení, kde dodatečné náklady spojené s obměnou zařízení user neřeší... :) přinejmenším z něj nebude nikdo dělat blba a smát se userovi do ksichtu (jako prokaž nám usere že ti tvoje karta ICE po záruce chcípla našim zásahem...)

Bože, vy dva jste trapáci až to bučí. Kdyby jste si dělali zářezy kolik userů od Skylinku jste už tím svým trollingem odradili, neměli byste už na pažbě místo :laughing:

lance
Registrace: 10/2008

bylo adresováno joscerovi a poldasovi

lance

@BOBSEN

a snazim sa tu ja snad niekomu argumentovat s Tom Tom navigaciou ?

A k tym slubom, napriklad kuken www youtube com/watch?v=KAhqAC-kgoM

Nosce te ipsum.

Warder

Stale hundrete na ten skylink.ja mam sunku humax Irhd 5100s asi od 2012-13 a vsetko slape ako ma.nikdy som nemal najmensi problem.nikdy som ani ziadne servisne centrum nevolal ci co.

RATT
Registrace: 11/2015

@lance

jestli není lepší zvolit jiného poskytovatele služeb, např. toho který dodává se službou svoje zařízení, kde dodatečné náklady spojené s obměnou zařízení user neřeší.
No jistě ale zapomněl jsi podotknout, že si to ten user dávno zaplatil v nájmu za zařízení, které mu poskytli.
I Flix měl ve VOP že pokud bude nutná výměna karet /třebas prolomením kodování/ operátor je oprávněn náklady s tím spojené převést na koncové zákazníci.

BOBSEN

@Warder

Nějaký originál papírový dokument /VOP/ na kterém to je napsáno a který byl uvnitř společně s kartou k nahlédnutí nemáš? Nějaké video z tržnice mě nezajímá a samozřejmě ani soudy ne.

BOBSEN

@BOBSEN

dobre vies ze si malokto zachova nejaky papier tak teraz to skusas z VOP. A ze video z tznice, oficialna reklama.
Ale inac dobry pokus. R^

Nosce te ipsum.

Warder

Divím se co stale řešite jak to vypnou tak h...o udělate a bude to.

miku
Registrace: 10/2007

@Warder

No vidíš a já jsem přesvědčen, že když soud prověřoval zavedení SP, tak ten starý papír s VOP /jak jsi ho nazval/ ho určitě měl k nahlédnutí, proto k žádné pokutě taky nemohlo dojít.

BOBSEN

@BOBSEN

lenze sud ak sa nemylim neriesil priamo tvoje VOP a kedze SOI a telekomunikacny urad hodili na ludi bobek tak to dopadlo ako dopadlo.

Nosce te ipsum.

Warder

lance@ Ty sám dobře víš, jak jsi úplně mimo mísu, protože funkčních CAM s CW je na trhu jak šafránu. V dobách, kdy se tyto CAM prodávaly (nebo spíš ne, protože je nikdo nechtěl), tak prakticky neexistovaly TV se SAT tunerem (kde by měl modul využití) a SAT přijímače buď byly s originál CW (např. TechniSat, Humax apod.) nebo s UNI, kde nikdo nepředpokládal, že jednou zdechne - CAM tudíž neměl opodstatnění a jeho prodejnost byla tak leda na úrovni profi zařízení (fialový SMIT), kde si to firmy dávno vyřešily jinak nebo max. v kusovém prodeji pro někoho, kdo používal UNI třeba na freesat a CI slot s CAM s CW pak pro Skylink. A k tomu ještě to, že vesměs tyto CAM s CW už stejně nestíhají hardwarově na aktuálně používaných TP Skylinku. Takže se tady neoháněj nesmyslama, který se netýkají prakticky nikoho :8)

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@PoldaS

Ta tisková zpráva z Paraboly byla přidaná pro tebe, protože jsem předpokládal, že budeš zapírat souvislost pojmu ICE a definici Podmíněného přístupu dle VOP.Toto jsi ve své podstatě v příspěvkuna který jsem ti odpověděl tvrdil. Všechno co ti tu píšu jsou oficiální zprávy M7 a podmínky M7. Tvůj problém je v tom, že nechápeš, že celý problém právně nesouvisí s hw na straně zákazníka ale jen s porušením VOP souvisejících se zaplacenou službou. A nebo chápeš a jsi placený, abys nechápal. :)))

RAFI007
Registrace: 1/2006

Mě - jakožto zákazníka - zajímají pouze oficiální dokumenty, tj. Smlouva, Obchodní podmínky a Ceník poskytovatele služby. Všechno ostatní si jistě rád přečtu, ale není to nijak závazné a rozhodně se podle toho nebudu řídit nebo dokonce sázet na to, že to lze někdy použít jako argument v případném sporu s operátorem :8)

PoldaS

@PoldaS

"A k tomu ještě to, že vesměs tyto CAM s CW už stejně nestíhají hardwarově na aktuálně používaných TP Skylinku."
A na toto si ako prišiel? Na bežné sledovanie a nahrávanie programov s nimi nie je absolútne žiadny problém. Mám to AJ z vlastnej skúsenosti.

Frank11
Registrace: 2/2009

@PoldaS

Tvl, mimo mísu seš akorát ty, proč by mě měly zajímat nějaké tvoje zevrubné analýzy trhu?? Já jsem jeden zákazník Skylinku a píšu konkrétně o svých funkčních CAMech CW s funkčními ICE v mých TV a STB kde mně dosud fungují všechny prg Syklinku až na těch pár bez 0D96. Tak co tu meleš? Nesmyslama se oháníš akorát ty, mě zajímá moje relná situace a ta je jaká je, že ty nevěříš že CAM CW může ještě dnes v pohodě běhat na programech SL tak je to tvůj problém. Pokud tady šíříš informace, že Skylink zákazníky jako jsem já pošle k šípku, tak si to šiř klidně dál, ty troubo, možná tě za takovou "reklamu" Skylink ještě platí, určitě ti poděkují :laughing:

lance

Tyto CW mají obvykle problém s bitrate nebo nestíhají při více PIDs. Jistě ne úplně všechny, ale je dobrý si uvědomit, že sláva těchto CAM byla v dobách, kdy i SAT vysílání mělo jiný parametry. Jestli náhodou nějaký CAM funguje, tak se jedná spíš o výjimku.

PoldaS

lance@ Ty nepíšeš o nějakých svých modulech, protože žádný nemáš a tady jenom trollíš. A ještě ses tak naivní, že si myslíš, že to nikdo nepozná :))) V každým případě si svůj CAM reklamuj u svýho prodejce, který ti ho prodal a neotravuj s tím Skylink, který ti ho naopak neprodal. A když s tebou prodejce vyběhne, tak máš holt smůlu :)))

PoldaS

Znefunkčňovanie UNI čítačiek

Pojem "lživá reklama" existuje a je právne postihnuteľný. Problém však je, že sa používal v súvislosti s CSlinkom, či Skylinkom ešte pred odkúpením spoločnosťou M7. Takže teraz je už prakticky nemožné niekoho za to postihnúť.

Frank11

Frank11@ Každá reklama je svým způsobem lživá a hlavně není nikdy vymahatelná a právně už vůbec ne. Zásadně rozhodují pouze dokumenty, které v tomto případě vyžaduje Zákon o elektronických komunikacích, viz napsáno výše.

PoldaS

@lance

No, morálne máš možno aj pravdu, ale po záručnej dobe karty sa s Tebou nikto baviť nebude a nikde nepochodíš. Skylink je ochotný v prípade "poruchy" karty po záruke len poskytnúť náhradnú kartu Irdeto za poplatok 20 € aj s poštovným.

Frank11

@BOBSEN

Neměj strach o usera, ten se nějak zařídí, user si vyhodnotí kdo mu co před lety tvrdil vs. jaká je po letech realita...
Tvoji spokojenost se Skylinkem ti nikdo nebere, tak buď v klidu.
User, který bude stát před otázkou další vynucené investice do pouhého pokračování svého stávajícího příjmu Skylinku vs. jiné možnosti si taky vybere, není to tvoje starost. Tvoje starost to bude až v případě odlivu userů od SL který se projeví zrdažováním služeb pro Tebe - spokojeného zákazníka SL... to pak bude zas jen tvoje starost ;)

lance

@PoldaS

"Každá reklama je svým způsobem lživá a hlavně není nikdy vymahatelná a právně už vůbec ne."
je mi ľúto, ale v tomto sa hlboko mýliš. Je to postihnuteľné aj pokutou.
P.S. A v žiadnom prípade nie sú všetky reklamy klamavé. Minimálne 1/3 je korektných.

Frank11

Frank11@ Pleteš hrušky s jablky - za klamavou reklamu sice může dostat dotyčný subjekt sankci od státu (např. od ČOI), ale ty jako zákazník si nic nevymůžeš. Reklama není právně závazný dokument, takže to dál neřeš.

PoldaS

@PoldaS

Tvl, nedělej se ještě blbější než jsi, CAM CW je samozřejmě stále funkční a není důvod reklamovat nějaký CAM, ale kartu která ztratí funkčnost po úmyslněm zásahu operátora. Realita je jasná jak facka, trolle, tak klidně pokračuj v tom co tu furt předvádíš - tj. vysvětluješ nám všem jak Skylink vyběhne s usery potom co jim softwarově na dálku zcela jasně a úmyslně znefunkční jeho kartu v CW !!!!!!! Děkujeme poldasovi za skvělé PR ve prospěch Skylinku :laughing:

lance
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9 10 11 12
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 294

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra