Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Skylink

Znefunkčňovanie UNI čítačiek

Po pravidelnej pondeľňajšej servisnej noci si prestalo plniť svoju povinnosť zasa zopár Uni čítačiek. Zatiaľ viem o troch, samozrejme iba zo svojho okolia.Rád by som vedel, či má niekto tiež takú skúsenosť.Ja osobne si myslím, že je to postupné a potichučké odstavovanie UNI prístrojov.Však už je zasa potrebné sa nabaliť výmenou sat.prijimačov.Uplynulo 2 roky od kmpletného prechodu na HD vysielanie a tým pádom aj padá 2 ročná záruka a tak prečo neroztočiť nový biznis.Veď cez 80% zákaznikov Skylinku si kupovalo prijimače z Uni čítačkou.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10 11 12
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 294
Odpověď v diskusním vlákně

@jozef BA

Tak je to přesně a někeř to nemohou pochopit,i když mě to taky s.re,že mě to stálo už ....cet tisíců :bomb: :fuming: :crying:

korkoran
Registrace: 10/2006

@x008

červený eurocam. Momentálně mám ICE maximálně s balíčkem SMART - napiš konkrétní program ze SMARTu v 0D96 který by měl mít podle tebe v modulu CW problémy, testnu pořádně jeho funkčnost v mém CAMU+přijímači. Event. může jít i o program z Multi, ale ICE s MULTI nemám momentálně v dosahu, to můžu detailně testnout až časem při návštěvě v místě jejího užívání. Nehodlám trávit čas hodiny testováním všech programů jednoho po druhém. Při běžném sledování všechno jede.

lance
Registrace: 10/2008

@lance

Také mám jeden CAM CW Mascom (cca rok 2009), který zatím zvládne vše co je v 0D96. A přitom další CAM Irdeto, se kterým mám neustálé problémy.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

RE: Znefunkčňovanie UNI čítačiek

No, včera kolem poledního psal lachtan cosi o 16 hodinové službě, že ji nastupuji. Koukám, po prohlédnutí příspěvků, že 16-ku tady slouží úplně jiní.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Koupil jsem si televizor s DVB-T tunerem, a příští rok mně bude k ničemu, protože se vysílání v DVB-T ukončí. Nebo budu muset investovat další peníze do nějakýho krámu jménem set-top-box. Doufám, že mně ostřílení právníci typu lance, RAFI007, Frank11, Kasr a pár dalších jistě poradí, jestli mám žalovat ČRa, DB nebo snad ČR? :)))

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@SirMax

Ake problemy mas s irdeto cam?
Dlhodobo neevidujem ziadny problem, ci uz ide o caid 0d96 alebo o 0624 a aj ked nejake kozmeticke drobnosti by sa vzdy dali vylepsit a napr z emm ga v irdete by sa mohlo ubrat, dekodovanie ecm chodi uplne v pohode

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

@PoldaS

Vyrobca tv nema nic spolocne s poskytovanim sluzby na sledovanie tv programov.

Kasr
Registrace: 8/2008

Dobre rano vospolok, pozeram ze uderka uz je na vas pripravena v plnej zbroji. :)))

Nosce te ipsum.

Warder

@Warder

a někteří jsou za bukem připraveni :) :)

korkoran
Registrace: 10/2006

Kasr@ Dojde ke znehodnocení moje investice do televizoru. Čekal jsem od tebe plamenný projev, jak to u soudu rozjedeš a spolu s lancem a dalšími se do toho obujete jak Sokol a ono nic :)))

PoldaS

Prostě ti co se nechali Skylinkem napálit balíčkem GRATIS a nakoupili drahé karty a se Skylinkem skončili, tak ti se už nevrátí. A další odcházejí na iptv a další brzy odejdou se zavedením nového kódování.

mamk
Registrace: 7/2013

@PoldaS

- tvůj příklad s TV je pouze slaboduchý pokus odpovídající tvé inteligenci, komiku - je to samozřejmě absolutně mimo diskutované téma softwarové úpravy funkčnosti ICE karty :sly:

pouze za předpokladu, že by se jednalo o placené DVBT (což není!!), pak možná:
- tvůj příklad by byl snad možnou analogií např. přechodu z S na S2,
- s hodně odřenýma ušima by snad možná odpovídal situaci, kdy by Skylink odpojil systémově 0D96 od všech svých programů, ale
- rozhodně neodpovídá situaci, kdy Skylink vesele vysílá programy v 0D96 dál, ale nadálku postupně překlápí jednotlivé ICE karty userům!!
Skylink úmyslně zk.rví ICE kartu tak, že karta ztratí svoji původní funkčnost, ke všemu to ještě dělá pokoutně a postupně, některé ICE jedou, některé nejedou - to je naprostá prasárna svědčící o tom, že Skylink není schopen se k věci postavit čelem.
Když už bys chtěl analogii s tím tvým dvbT - tak to by musely ČRa nadálku provést upgrade té tvojí televize ve tvém vlastnictví tak, že by ti přestala fungovat na příjem STÁVAJÍCÍHO vysílání. Pak bys mohl možná mluvit o nanalogii se Skylinkem, ale opakuji, opět pouze za předpokladu, že by si za příjem dvbt platil CRa tak jako platíš Skylinku za sat.

VYZÝVÁM SKYLINK, aby už konečně ohlásil konec dekódování v CW ke konkrétnímu datu... a uživatel se mohl rozhodnout o ne/pokračování smlouvy. Do té doby ať se laskavě nehrabe userům do jejich ICE karet, které jsou v jejich vlastnictví!!
Pokud operátor znefunkčňuje schopnost ICE karet dekódovat v systému CW, ve kterém je dosud stále vysíláno!! tak těmi nejmírnějšími možnými slovy řečeno - takto se rozhodně nechová seriozní firma! ;)

lance

@mamk

ten článek je tendenční stejně ty jako od Skylinku ostatně autorem je Potůček z Digizone tak se není co divit

hogofogo11
Registrace: 9/2014

Podla mna do mesiaca budu Uni definitivne odstavene.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Hoši vy děláte Rekord? :laughing: Nekonečné téma?

Vu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K

nováček
Registrace: 12/2018

lance@ Ke znehodnocení televizoru dojde ať je DVB-T/T2 placené nebo ne, takže jenom blábolíš nesmysly :))) A naopak u satelitního vysílání existují i karty ČT bez poplatku, takže opět vůbec nevíš, která bije a jenom tady drmolíš kraviny, co se ti hodí do krámu.
Navíc jakési svoje představy o nějakém překlápění jsou jen a pouze ve tvé hlavě a nemáš žádnou šanci je nijak dokázat, natož abys to mohl reálně vymáhat. Tak šoupej nohama, smiř se s tím, že je se sdílečkou konec nebo se vrhni na svůj úchvatný pozemák a neopruzuj :)))

PoldaS

pokud Skylink koupí Fresat kde je CW běžně co udělá?
ICE na Skylinku nechá a odpojí CW a nebo nějakej uniblok?
A u fresatu nechá CW?

dnurg
Registrace: 12/2016

hogofogo11@ Celý ten web je pouze hlásnou troubou Českých Radiokomunikací, které tam lžou tak, že by se mohlo stydět i Rudé Právo za bolševika. A ten zneuznaný pisálek, co kdysi dělal šéfredaktora jinde a pro totální neschopnost dostal padáka, už se zjevně neumí uplatnit jinak, tak se vrhá do služeb takové žumpy, co nemá s novinařinou nic společnýho Rv

PoldaS

@hogofogo11

Jde o válku mezi Skylinkem a ČRa - zpřízněné weby Parabola vs. Televizniweb. Kdyby nebyla masivní antikampaň ze strany Skylinku proti T2, což je primární zdroj problémů, nebyla by ani žádná protikampaň proti satelitu ze strany ČRa. ČRa se logicky brání proti kampani přošpikované polopravdymi a nesmysly, kterou si chce Skylink nabrat hejno neznalých userů od dvb-T. Obě platformy by mohly existovat vedle sebe bez konfliktů, zákazník by si vybral sám... a ČRa by neměly potřebu zabývat se nějakým Skylinkem, ČRa by si řešily jen vlastní info kampaň na zdárný přechod z T na T2, který SE SATELITNÍHO VYSÍLÁNÍ NIJAK NETÝKÁ!!!. PROBLÉMY ZPŮSOBUJE hystericky řvoucí Skylink páč se chce napakovat novými klienty a hladký přechod z T na T2 jim nehraje do karet!! proto ta dojemná péče nějaké firmy M7 z daňového ráje o pár milionů z rozpočtu ČR na vysílání přechodových sítí :)))

lance

@PoldaS

Já mám ke Skylinku spoustu výhrad, ale musím je fakt politovat když vidím, jací tukani je tady obhajují, to si snad ani ten Skylink nezaslouží :laughing:

lance

Chlapeček lance nějak zapomíná dodat, že celá kampaň je jen a pouze proto, že nenažraní pozemní operátoři sprostě okradli daňové poplatníky o miliardu korun díky lobby, kdy se socanem Dluhošem upekli ten ukvapený a v současnosti naprosto nepotřebný přechod na T2, navíc s podvodnými přechodovými sítěmi T2, ve kterých je SD hnus a jenom duplikují stávající vysílání v T (až na ČT, JOJ Family a Prima Comedy Central, aby to bylo úplné). Takže je potřeba na to poukazovat co se dá, i kdyby z toho Špacíra z ČRa měla klepnout pepka a lanceho s ním :)))

PoldaS

Asi to tak daňoví poplatníci chtěli, jinak by se tam ti politici přeci nedostali. Ber to jako vůli lidu.

bretah
Registrace: 9/2012

A teď je okrade stbbureš a kauza huawei o 40 miliard... :laughing: ;P

Fanyn
Registrace: 11/2007

@PoldaS

hele, dneska zas pojedu po té cyklostezce, co jsi mi zaplatil ze svých daní a ty nic z toho nemáš... vzpomenu si na tebe, fakt se po tom dobře jede, stálo to spustu tvých milionů, tys to zaplatil, nic z toho nemáš, a jezdím po tom já... to je fakt smůla co , :laughing:

lance

Typický argument zlodějů - když kradou jiní, tak proč bych nemohl já, že?

PoldaS
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10 11 12
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 294

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra