Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Archívy CZ/SK stahování

ahoj.. chtěl jsem se zeptat, jestli vám funguje u služby Stream Cinema stahování? Mě se vždycky vytvoří soubor s 0 bajty a nic nepokračuje.

Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)

jonnyq
Registrace: 9/2008
Odpověď v diskusním vlákně

stahovanie

Funguje to bez problémov.Máš dobre nastavenú cestu na sťahovanie? Inak neviem aká iná chyba by tam mohla byť

STAN33
Registrace: 6/2006

@STAN33

cesta je nastavena dobře, proto ten nulový soubor. Ale místo disku tam mám flashku s dostatečně volnou kapacitou. Ta je nastavena jako HDD. A nemůže to být například tím, že mám LTE internet? Ale přehrávání filmů většinou funguje dobře.. až na ty filmy v lepší kvalitě, co se na Stream Cinema sekají.

Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)

jonnyq

Archívy CZ/SK stahování (# 661)

Místo flashky připoj HDD. Tahle "modernizace" je hloupost. Místo HDD flashku, místo LAN kabelu USB Stick a pak se lidi divějí, že jim to nejede. Kabel je kabel a disk je disk

romanSKS
Registrace: 2/2019

@romanSKS

lenze ono nieje USB Stick ako USB Stick, ci uz sa jedna u fleshku ci wifi.

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

@romanSKS

ok.. zkusím. Díky

jonnyq

Archívy CZ/SK stahování

Nepises jaky mas prijimac nebo image.
Treba zero 4k kdyz do nej das flesku a naformatujes ji tak ti na ni nahravat nepujde,protoze defaultne je v nahravani nastavena cesta na nahravani na media/movie nebo hdd to same plati pro cestu stahovani v archivech.Je nesmysl ze musis nahravat na hdd.
Prijimaci je to uplne jedno kam si to stahnes.
Vsechno je to jen o spravnem nestaveni cesty na nahravani nebo stahovani.
Delal jsem spoustu prijimacu kde lidi nechteli investovat do hdd a staci pouzit flesku 16gb nebo 32gb coz je dneska par korun a vse fungovalo v pohode,jak nahravani tak timeshift nebo stahovani v archivech.Otazkou je pouze myslet na to ze kapacita se brzy vycerpa a musi se prubezne mazat nebo pretahovat do pc.
Bud si v nastaveni nastav uloziste/media/usb nebo pokud tvuj prijimac ti ukazuje primo nazev flesky treba KINGSTON tak si nastav cestu media/KINGSTON a vse musi fungovat OK
Hodne stesti. R^

bistro
Registrace: 9/2009

Nie Archivy CZaSK ale len plugin StreamCinemaCZSK.

Hned na zaciatku si mal napisat, ze sa jedna o plugin stream cinema cz a sk a nie cele Arhivy CZ-SK... Na stahovanie si najprv pories VIP ucet na webshare a az potom nastavuj cely plugin na stahovanie !!!

Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235

Miko
Registrace: 1/2006

@Miko

Je to uplne šumák to co pises.Nastavis proste cestu na stahovani z archivu kam si to ma ulozit a kazdy jednotlivy plugin at uz je to na plus nebo blablabla si vytvori svoji vlastni slozku na ulozisti tak ho neplantej s nejakym vip uctem,ktery s tim vubec nesouvisi.Bez vip si taky stahne film ktery se mu na flesku ulozi akorat to nebude stahovat par minut ale par hodin.Nepredpokladam ze s registraci 2008 to jeste nestacil zjistit.

bistro
Registrace: 9/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra