Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

80cm parabola na 0,8W - 16E ?

Ahoj,
nyní mám 2 paraboly po DIGI 80cm. Na první je pouze 0,8W a na druhé mám 13E 19,2E a 23,5 E. Potřeboval bych ještě přidat 16E případně přidat 4,9E.

Nevím jestli 0,8W - 16E není už moc . Má to někdo na 80.tce ? Díky za rady, Jimmy

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

@mmiriboy

Čítať samozřejmě viem.. v přehledu jsou některé stanice psané také na 80ku což bylo myslím dříve také a sign. jsem měl, nyní ani ťuk proto jsem si dovolil vznést dotaz pro mistra světa asi blbej, ale co naděláš.

andrewmx
Registrace: 8/2006

@andrewmx

skúšal si manuálne pootočenie? No ak sa zmenil sklon paraboly, tak to veľmi nepomôže ...

Dzordzo
Registrace: 8/2007

@andrewmx

Nepovažujem sa za "majstra sveta", ale pravdou je, resp. malo by byť?! Že po tých rokoch, v tvojom prípade ľahko mohlo prísť k rozladeniu paraboly, prípadne aj k jej zdeformovaniu. Čiže zdravý sedliacky rozum vraví - skontrolovať nastavenie paraboly, skontrolovať či nieje mechanicky poškodená a taktiež skontrolovať stav LNB, jeho funkčnosť atď...
A čo sa týka toho zoznamu, v ktorom je okrem iného uvedený a doporučovaný priemer paraboly - tak ten by som bral, ako základ tvojho úspechu v príjme sat signálu. Pretože napr.aj pri tvojej zostave bol, je a vždy bude signál z týchto pozícií na hrane, bez signálovo rezervy.
;)

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

RE: 80cm parabola na 0,8W - 16E ?

Chtěl jsem parabolu normálně manuálně nastavit, ale nepodařilo se mi na uvedené družici zachytit signál, proto jsem se ptal zda se v současné době na uvedenou velikost parabol nechá něco naladit.Zatím jsem provizorně manualně nastavil astru a motor dořeším později.

andrewmx
Registrace: 8/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra