![]() |
|
Přechod od Skylinku k Digi TV/O2 TV kvůli sportuAhoj všem, mám Skylink s dodatečnou kartou, kterou jsem pořídil rodičům (tarif Kombi) a kvůli sportovním kanálům bych rád přešel ke kombinaci O2 a Digi TV. Představuji si to tak, že si pořídím základní tarif Digi s přidáním sportovních kanálů a k tomu si budu platit u O2 každý měsíc SportPack. V obou případech budu mít svoje přijímače. U O2 si koupím jejich set-top-box a pro Digi mám svůj s CI slotem pro CA modul. A měl bych k tomu na vás pár dotazů.1.Podle toho, co jsem zde vyčetl by měl Sport Pack od O2 fungovat se set-top-boxem na televizi. Je to opravdu tak? Na prodejně mi totiž řekli, že je to jen pro PC, tablet nebo telefon. 2.Na Digi mi řekli, že nastavení paraboly je stejné jako u Skylinku, takže s ní nebudu muset hýbat. Řekli mi to správně? Jde mi o to, abych neměl problém s tím, že mi bude parabola mířit třeba na strom. 3.Potřebuji základní satelitní kanály zachovat i u rodičů. A k tomu mi na Digi řekli, že u nich je to tak, že si na tu jednu smlouvu na 24 měsíců koupím 2 CA moduly a pokud mám dva přijímače s CI sloty, tak ty programy můžu za ten jeden paušál na obou televizích současně sledovat. Potvrdíte mi to? 4.Je to vůbec celkově dobrý nápad? Nemáte pocit, že by v tom někde mohl být problém? Namátkou jsem narazil třeba na to, že Digi se nechová zrovna přívětivě, zejména v souvislosti s vracením přijímačů. Tomu bych se já měl ale vyhnout, protože si ho od nich nebudu půjčovat. Nevím, jestli by třeba nemá někdo z těch dvou nových subjektů horší přenosy apod. Je to taková velká rošáda a nerad bych proto něco nepodchytil. Přece jen jsem asi 12 let u Skylinku, takže s ostatními nemám zkušenosti. Moc děkuji předem za vaše podněty. Michal |
Majkl315
Registrace: 2/2019 Příspěvků: 13 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
pat omluvaTrochu jsem se přepsal s těma ptákovinama tak se mu omlouvám.každý ať se rozhodne co mu vyhovuje.Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF
|
kanon69
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
Kanon69V pohodě![]() |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |