![]() |
|
DVB-T príjem a anténa DA 6100 MaximumMám ako zálohu satelitného príjmu mám pozemnu dvb-t otočenu na Nové Mesto nad Váhom (Veľka Javorina) všetky 4 multiplexi. Miesto príjmu TN Zamarovce.Problém mám z muxom 3 (57k.) kde signál je slabý a programy zasejavaju (nesledovatelne) Viem že kanál 57 je aj vysielaný aj v TN vysielač Nad Oborou. Ako otočím anténu či na vysielač Na veľkú Javorinu alebo na druhú stranu teda nad Oborou signál stále slabý! Poradí niekto kde môže byť problém? Anténu mám schválne otočenu na Veľkú Javorinu lebo sú tam všetky štyri multiplexi. Ostatné mux. 1,2,4 signál 100% |
Beveačko
Registrace: 2/2019 Příspěvků: 217 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: DVB-T príjem a anténa DA 6100 MaximumNa vyskúšanie som mal sito Asta Žilina (riedke) najprv zo symetrizačným členom. STV mux išiel na 60% ale mux z jojkami bez signálu. Je to zaujímavé. Pre vyskúšanie som mal aj predzosilovač 12 dB pre celé UHF pásmo a ten signál na na STV muxe začal kostičkovať a ostatné signálovo asi polovica. Nič moc lepšie teda. To sito bolo dosť staré, asi ziskovo nič moc. Maximumka má aspoň všetky muxi 100% akurát teda to STV mux tam kostičkuje. Ale stále je lepšie na tom signálovo ako to dierave sito![]() |
Beveačko
![]() |
|
RE: DVB-T príjem a anténa DA 6100 MaximumAko si mal to sito otočene bolo vertikalne?Aky predzosilovač si použil? |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 790 |
![]() |
|
RE: DVB-T príjem a anténa DA 6100 MaximumÁno vertikálne bolo a predzosilovač bol,, ALEXY,, zisk 12 dB, šum 1,5 dB |
Beveačko
![]() |
|
RE: DVB-T príjem a anténa DA 6100 MaximumTak na koniec to riedke sito bolo k ničomu. Úplne blato! A plastový šmejd Maximumku som vymenil za Vaten Color DIGI bez predzosilovača a všetko ide ako má. Teda maximumke niečo vadí na 57 kanále. Tam som skúsil aj LTE filter samostatne ešte a nepomohlo.Teda Malá Vaten Colorka Digi so ziskom 7-8,8DB to vyriešila a nieje taká veľká ako som si myslel. |
Beveačko
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |