![]() |
|
TV s funkčným sat tunerom na H265 !Dobrý deň, poprosím Vás všetkých predovšetkým o korektné odpovede vo veci. Či z praxe poznáte TV s plne funkčným sat tunerom na H265 a tiež jeho funkcionalitou, ktorá umožňuje rýchle,jednoduché editovanie programov a tiež menu v CZ, alebo SK jazyku, ktoré je normálne vo všetkých položkách t.j info o CI module, info o danom programe, jeho frekvencii, družici a pod. |
arsat84
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 182 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
@arsat84No, když jsem napsal, že má, co požaduješ, tak mám zřejmě na mysli i funkcionalitu H265 u SAT tuneru.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@joscerOK, lenže je to iba teoretický predpoklad, alebo je to ozaj prakticky odskúšané na Antiku 16E... ? |
arsat84
![]() |
|
@arsat84Ne, Antik odzkoušený nemám. Stačí, že mi "chodí" INSIGHT TV UHD z Astry 19.2? Dále pak Fashion 4K, PEARL TV 4K UHD a UHD1 by ASTRA / HD+.A ještě doplním, že TV je model roku 2017. Toť vše, myslím, že na tvůj úvodní dotaz už máš informací dost. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@joscer, no teda, ďakujem...Si ozaj "ústretový", trocha, teda pardón, až príliš mi ale niečo vadí. Prečo si myslíš a nadradene tvrdíš, že mám informácií dosť, pokiaľ som nedostal tie presné ? Tebou uvedené FTA programy sú v H 265, čo je OK, avšak stále nie je isté, ako by to bolo v prípade kódu a módu s modulom. Lebo u viacerých TV s deklarovaným kodekom H265 sa v prípade použitia modulu a karty prejavilo sekanie obrazu, prípadne dlhočizná odozva pri ich dekódovaní. Samozrejme, ešte raz sa Ti poďakujem, avšak nabudúce z Tvojej strany omnoho menej nadradenosti požadujem... |
arsat84
![]() |
|
@arsat84Nestačí informace o funkčnosti INSIGHT UHD?To je přeci v kodu ne?![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@arsat84Tak zkusím ještě trochu nadřazenosti.Dal jsem ti informace, které jsi chtěl. V původním příspěvku nic o tom sekání při kódovaném programu v H265 nebylo. Ani so přesně nezjistíš, zda jsem uvedl jen FTA programy nebo zda je některý kódovaný. Já diskuze tohoto typu, tedy rozšiřování obsahu dotazů postupně do šířky, rád nemám. Teď už opravdu vše. Příště si hodně rozmyslím, zda zkusím zrovna tobě poradit. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@hoboTeoreticky to môže stačiť. Prakticky je to však potrebné vyskúšať na 16E s modulom Conax a kartou Antik. |
arsat84
![]() |
|
@arsat84@arsat84, joscer ti odpověděl slušně to co jsi potřeboval vědět ve svém prvním dotazu.Problém je v tvém špatně položeném dotazu. Příště buď konkrétnější a ptej se na TV, která má jednoduché třídění satelitních programů, je komplet v CZ, nebo SK jazyce a bez problémů zvládá kodek H265 u satelitních kódovaných programů (bez sekání obrazu a zvuku). Konkrétně se ti jedná o bezproblémový příjem z pozice 16E, modulem Conax a kartou Antik. A kdo, už ví, ti odpoví... ![]() |
john72
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 188 |
![]() |
|
@john72, si poklad...No teda, to mi fakt nedá. Joscer je určite slušný a to predovšetkým preto, že vôbec odpovedal a teda, že sa unúval. Za to mu patrí vďaka, minimálne trocha kritiky si ale zaslúži určite. A to z dôvodu zištnosti a nadradenosti. Ak diskutujem, tak nekalkulujem. Ja tu samozrejme tiež tak trocha "čarujem". Lebo dobre viem, že tu dokonalé odpovede nenájdem. A preto na hrane cenzora balancujem... |
arsat84
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |