Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Samsung smart tv a E2stream

Panové poraďte mi jak mám E2stream dostat do Samsungu r.v. 2018.

tonda1t
Registrace: 5/2006
Odpověď v diskusním vlákně

@tonda1t

ja to delam rucne.. kladivem a majzlikem z roku 2017

kloner
Registrace: 10/2017

@tonda1t

A čeho je to stream? Satelitního vysílání nebo čeho?

jerzy
Registrace: 7/2008

RE: Samsung smart tv a E2stream

jo - mám reciever s enigmou, tak to chci zkusit. Ty nové tv maji os Tizen a na netu jsem zrovna nic podrobného nenašel

tonda1t

A ty nemáš v Samsungu r.v.2018 satelitní tuner,aby ses koukal přímo bez streamování? OS Tizen je samosebou mínus.

jerzy

no to mám, akorát tam chybí kabel od antény. Takže proto. existuje nějaké řešení jak to tam nahrát?

tonda1t

Třeba ti někdo poradí líp ,než já.Ale pochybuju.Asi jsi zkoušel OpenWebif v prohlížeči Samsungu.Já můžu jen znovu napsat,že ten prohlížeč pod OS Tizen je katastrofa.Zadám si IP adresu boxu s E2 - např.192.168.1.38 a kliknu na symbol obrazovky vlevo nahoře.A tím to končí - objeví se sice šipka na přehrávání,ale nefunguje! Pokud stream pustím do PC, tak bez problému sleduju stream ve VLC. OS Tizenu chybí něco jako VLC.Takže ten kabel z paraboly do Samsungu asi bude potřeba.

jerzy

a co na to jit jinak? adresa toho streamu je jina: http://ip.e.c.ko:8001/1:0:19:13B1:C95:3:EB0000:0:0:0:
napriklad :)

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Adresa v tomto tvaru je samozřejmě korektní, o5 PC(Win 10) díky VLC v pohodě přehrává stream zatímco přehrávač Samsungu(OS Tizen) ukáže jen prvotní obraz a přehrávání dál nepokračuje.A to mám nejnovější firmware.

jerzy

tak co jeste zkusit satip

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

Tak to právě(zřejmě) nové Samsung tv nepodporují.

jerzy

tak zacni prudu v koreji :)

bublajs

Zadej do strejdy Goo...: ss iptv tizen download, a hned první odkaz ti možná pomůže. Tvoje TV bude asi varianta J,K.

konas
Registrace: 12/2014

No jestli má zakladatel vlákna zájem to vyzkoušet,tak je to jeho věc.Já tu potřebu nemám.Já bych jen doplnil něco obecně o TV Samsung - nová tv r.v. 2018 má parádní obraz ve 4K,a protože je to hlavní parametr televizorů jsem spokojený.Ale vydávat tyto tv za SMART! je hodně troufalé.Hlavně když ze strany výrobce není zájem něco aktualizovat.

jerzy

@jerzy

Tam jde o přiinstalování Tizen studio, a něco do něj. Samsung nemám, tak to beru jen okrajově, protože mě kdysi dost zklamaly možnosti Tizenu na základě konzultací s podporou Samsungu. Odpovědi na dotazy byly jednotvárné : Nelze - nepodporuje. Ani nevím, jestli už funguje Samsung Cloud pro Tizen TV.

konas

@konas

Podle ohlasů na tuto přiinstalovanou appku je to dnes už passé.A jinak musím konstatovat,že Tizen je ještě horší než Android.Co dnešní přenos do kin MAN.Utd. - Liverpool? Nebude na feedech 1°W ?

jerzy

@jerzy

No nevím, asi těžko protože do komplexů CinemaCity to dodává Digi Sport, a jedná se vždy o jedno kino v Praze, Brně a Bratislavě. Feed může být i 4:2:2.
Proti Tizenu je Android velice friendly.

konas

no tak jsem to vyřešil zatim přes ottplayer, nahrál playlist. Ale nepřepíná mi to programy. Co s tím?

tonda1t

@tonda1t

tak si kúp satelit s E2 , zapni HDMI-CEC ,prepoj satelit s TV HDMI káblom a máš po probléme ... :laughing: a môžeš to všetko ovládať jedným d.o. a je šum a fuk či šiahneš na dialkáč od TV alebo od satelitu .. R^

maradona
Registrace: 8/2018

vzdyt ho mám. reciever s E2. potřebuji dostat obraz z rec do tv Samsung. to už vlastně jde. akorát přepínání programů

tonda1t

@tonda1t

tak hladaj na blackfore ... tuším že steiner a fogo sa tým kedysi zaoberali .... ak to tam ešte je ..... ide to vraj len na nejakých modeloch od Samsungu ,ale tam treba pravdepodobne vymeniť náplň ..... čiže FW . :laughing: dokonca funguje aj oscam , ale treba vedieť ako na to .. :)))

maradona
Registrace: 8/2018

Takže stačí sat dát do STANDBY

tonda1t

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra