Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Super Tennis

Tsitsipas vyhrá set 7:6 a to ho tak nakopne, že vyhrá druhý 6:2. Kvitová vyhrá druhý set 6:1 a to ju tak utlmí, že final set prehrá 2:6. Škoda.

medecal64
Registrace: 9/2014
Galerie: medecal64
Odpověď v diskusním vlákně

@medecal64

preco skoda ved vyhrala slovenka bencicova

vlado 07
Registrace: 8/2016

Medecal

Tohle v ženském tenise bohužel běžné. Není vzácností, že ženský duel bývá 6:0,0:6,6:1. To u chlapů nevidíš:) Petra už mě takhle připravila o pár let života...:)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

@all

To je ženský tenis,bohužel. Tenhle sport je hlavně o psychice a u žen je tolik faktorů do kterých nevidíš že tyto výkyvy jsou v podstatě normální ;)

Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček

Anubis
Registrace: 7/2008

@Saxon

Podľa mňa, Kvitová, Plíšková a Cibulková majú nejaký špeciálny tréning na nevynútené chyby. Musí byť veľmi intenzívny. To je potom pre súperku veľká pomoc. A akonáhle ich dostane človek do pohybu, tak je to 80:20, že to dajú do autu, či do sita. A ešte sa mi páčil Vaněk, ako jej vravel po druhom sete, že je Petra najlepšia a nik tam na ňu nemá. Odvtedy uhrala len dva gamy :) Lipták tiež takto koučuje Cibulkovú a už je 30-ta ;) Mne keby tréner dával takéto rady, rána by sa nedožil...

medecal64

RE: Super Tennis

A u babského tenisu je taky jedna zásada: Vlastní podání= houby výhoda!

konas
Registrace: 12/2014

@konas

To je síce pravda, ale predstav si, žeby Karolíne chýbal aj tento úder...

medecal64

@medecal64

No občas taky chybí, zvláště ve druhém setu, když ten první hladce vyhraje. Nemohu zapomenout na jeden zápas Petry, ještě proti Číňance Li Na. První set 6:3, ve druhém 5:1 a nakonec hladká prohra 1:2.
Nemůžu se ubránit dojmu, když začala hrát po zranění že hrála sice opatrně, ale o to pozorněji a přesněji. Jinak ale klobouk dolů co dokázala. Tvůj objev treningu na nevynucené chyby mě ale dostal!

konas

@konas

Tak samozrejme, sú to všetko veľké hráčky a hodne toho dokázali. Patrí im obdiv. Len keby tých nevynútených, a úplne triviálnych chýb, nebolo tak mnoho.

medecal64

Dubajská finále

Pořád bylo na co koukat,i když to Petra nedotáhla.Třeba na Benčič - nejen,že má jak formu,tak fyzičku,ale jaká je z ní kočka, co zhubla!A předtím finále čtyřhry - tam musela přece potěšit Strýcová i s kolegyňkou :)

jerzy

@jerzy

Jasně, buďme soudní. Nemůžeme asi chtít od Petry přesnost hry Djokoviče, a od Karolíny zvládnutí pohybu vysoké postavy ve stylu Usaina Bolta. Kdyby naši tenisti dokázali to co holky, bylo by hej.

konas

Tak nevadi...zitra nám určitě zlepší náladu Vondroušová ve finále v Budapešti... nebo třeba hned zrána v 7hodin Ester Ledecká v Paralelním slalomu z Číny :)))

Multifokus + motor

czRossi
Registrace: 7/2006

Nemate nekdo funkcni ID na Super Tennis?

Pavka
Registrace: 2/2019

Dnešní ID je :(ovšem co bude zítra...) 4909fbc491aa525ee0c6b02fa4efeea6bdf4654d

jerzy

@jerzy

Diky moc, Jerzy. Chci se zeptat, beres to z te of. stranky AceStreamu? Mne treba konkretne tedka nejde vubec nacist (radsi sem odkaz pochopitelne posilat nebudu).

Pavka

@Pavka

Ne.Já mám svoje zdroje :)

jerzy

Hm :(( Asi bys nepotesil takhle v sobotu vecer jednu osobu, ze? :)) I kdyz zase, ja nemam povolene tpravy, no. Vsechno spatne

Pavka

Jinak tohle ID funguje paradne R^ Narozdil od tech na te strance Acestreamu.

Pavka

Jestli má někdo zájem o tenis, pak zrovna opakují Kvitová vs.Benčič - ID b55aa24747bc6c0b5e8979908e93dbafd15045c4

jerzy

@jerzy

Diky moc R^

Pavka

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra