![]() |
|
Příjem hudebních stanic na 7ENa 7E jsou 4 perské hudební stanice. V Přehledech je uvedena parabola o velikosti 120 cm. Chytá to někdo s menší parabolou a kde?Děkuji za osobní zkušenosti. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: Příjem hudebních stanic na 7EJa to chytám na 105 cm parabolu.Slabsie TP su 11.324 a 11.304, kvôli DVB-S2,ale zvyšok,DVB-S TP, idú ceľkom v pohode.Prijem BA-okolie.CR by to malo ísť lepšie, hlavne na západe, podľa mapy pokrytia. |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 046 |
![]() |
|
Díky za reakciTa iránská hudba je pro mne zajímavá a k islámu má hooodně daleko. Což je s podivem!Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
RE: Příjem hudebních stanic na 7Etaky mi to bezi na 105 cm,lnb IBU twin,sledovatelne v zimnim obdobi,v lete to nejde,lokalita Jablonec n/N |
bbcman
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 477 |
![]() |
|
RE: Příjem hudebních stanic na 7EChytám na 85 místo příjmu Praha,příjem dobrý jenom musím trochu pootočít parabolu na východ asi na 7,5 stupně. |
kolík
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 526 |
![]() |
|
re příjem hudebních stanickdysi jsem sledoval i arabské hudební stanice na nilesatu třeba Melody hits Melody arabia rotana a pod v té době tam byla poměrně zajímavá hudba arabsky pop. Dnes tyto stanice už asi neexistují místo nich tam jsou samé náboženské programy a samé aláhu dej nám vláhu dodnes mam něco málo nahrané na vhs kazetách. |
vendy1968
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 218 |
![]() |
|
perská hudbaje zvláštní směs evropského a arabského vlivu. Hudba je doprovázena pěknými děvčaty, které nepůsobí lacině a vulgárně. Perská hudba má svůj osobitý vliv vůči globální celosvětové hudební kultuře.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
![]() |
|
RE: Příjem hudebních stanic na 7EPerská hudba prostě super! To musí být dobrý fekál.Vu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K
|
nováček
Registrace: 12/2018 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
@nováčekna ten Tvoj fekal nieje nikto zvedavý. Musíš reagovať aj keď nemáš nič prínosné k téme? |
Beveačko
Registrace: 2/2019 Příspěvků: 217 |
![]() |
|
vendy1968Tie stanice som v tej dobe aj ja sledoval.Aj keď Rotana ešte stále vysiela,tak tých hudobných arabských staníc sa aj mne zdá teraz,že ich je menej,ako vtedy.Este si pamätám aj na MTV Arabia, ktorá sa dala chytať na NileSate![]() ![]() |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 046 |
![]() |
|
RE: Příjem hudebních stanic na 7ENemám nic proti filmům v anglickém jazyce ale pustit si hudbu v perštině? Musel bych na něčem frčet. Prostě LOL, double LOL.Vu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K
|
nováček
Registrace: 12/2018 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
RE: Příjem hudebních stanic na 7ESpevacka a 30 bubeníkov...![]() |
Kimlo
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 635 |
![]() |
|
![]() |