![]() |
|
Skylink,budou novinky?Tak jsem se dival na jejich stranky a bude 5 volne vysilanych programu na brezen.Hlavne me zajima spis nejake novy programy jestli budou,mate nejake novinky. |
Sanca
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 646 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
precoma niekto potrebu neustale zviditelnovat Skylink? Vsak ked ho neplatim, tak ma asi nezaujima. Ak nieco zaujimave u Skylinku bude stat zato, tak si ho zaplati ktokolvek, vratane mojej malickosti...Takze som zvedavy ake sportove, filmove, dokumentarne UHD 4K tv stanice budu nove u Skylinku.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
@bohus31Presne tak, preto ma zaujíma odpoveď Bobsena, aké to bude mať novinky Skylink, z ktorých nám spadne čelusť, ak to bude niečo super, tak to chcem. A čo k tým novinkám chce povedať Polda, na to som stále neprišiel. |
smire
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 140 |
![]() |
|
RE: Skylink,budou novinky?Nepsal jsem ani o čelisti a ani o novinkách, pouze jsem se tě dotázal na toho úchvatnýho operátora, kterým jsi nahradil Skylink. A místo odpovědi jenom omáčka o ničem neboli se dá reálně předpokládat, že je ten neznámý operátor pouze ve tvoji fantazii.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@PoldaSNevieš čítať, máš disleksiu, veď som ti v predchádzajúcom príspevku napísal, že mám aj Digi. Aj som ti napísal zdôvodnenie, že je lacnejší ako Skylink a má viac programov v prepočte na 3 tv. Čo ešte potrebuješ, ako ti môžem pomôcť? Kľudne sa opýtaj, ak niečomu neruzumieš, som tu len pre teba. |
smire
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 140 |
![]() |
|
RE: Skylink,budou novinky?Číst umím, akorát jsem skočil na stránku 2 a nevšiml si tvýho postu na stránce předchozí.Jo a z Digi už jsem vyrostl (naštěstí), ale to je každýho volba. Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Skylink,budou novinky?... Proste to ide zo Skylinkom dole vodou... I keď podľa mňa tie dva programy v HD, čo dnes skončili, tak Skylink ani nikdy nemal pridávať!... A to sa pamätám, ako raz pán Glisnik písal, že ten Ešport je atraktivní program!... Skôr bol len lacný!!! |
Rybička65
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 213 |
![]() |
|
RE: Skylink,budou novinky?obcas sa niekedy cudujem, naco mam platit polskemu NC+ za Canal+ UHD 4K ak by to mal v portfoliu Skylink...Vsak keby polsky sportovo_filmovy Canal+UHD 4K mal v portfoliu Skylink podobne ako anglicky doku kanal Insight UHD, tak platim radsej Skylinku a nie polskemu NC+. Zrejme by som nebol sam, nakolko Poliaci nech si platia Skylink a nie Cesi a Slovaci polsku NC+...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
bohus31Jooo kdyby to tak bylo jednoduché s těmi vysílacími právy.![]() Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
@lachtanvsetko je to vecou financne_zmluvnej dohody medzi NC+ a Skylinkom...Ked to islo s anglickym Insight UHD, preco by to nemohlo ist s polskym NC+? Nakoniec nech obcania SK a CZ platia polskemu NC+, vsak ano...Naco by obcania Polska platili Skylinku...Poliaci su totizto, velki obchodnici!Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@bohus31Aj keby Skylink pridal do ponuky Canal + UHD 4K,tak by musel blokovať športové práva na Premier League (Futbal), A filmy by mohol púšťať tak ako to robí so stanicou Seznam.cz HD že futbal pre SR je blokovaný, taký program by by potom nemal zmysel.![]() ![]() Digi TV na 3 TV/ USALS Optibox DM 3800. Príjem od (52,0,E-04,0,W) Parabola 90 CM (no name) AbCryptobox 750 HD,Canal+
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 6 896 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |