, sekce: Skylink |
|
Skylink,budou novinky?Tak jsem se dival na jejich stranky a bude 5 volne vysilanych programu na brezen.Hlavne me zajima spis nejake novy programy jestli budou,mate nejake novinky. |
Sanca
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 673 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
|
|
precoma niekto potrebu neustale zviditelnovat Skylink? Vsak ked ho neplatim, tak ma asi nezaujima. Ak nieco zaujimave u Skylinku bude stat zato, tak si ho zaplati ktokolvek, vratane mojej malickosti...Takze som zvedavy ake sportove, filmove, dokumentarne UHD 4K tv stanice budu nove u Skylinku.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
|
|
@bohus31Presne tak, preto ma zaujíma odpoveď Bobsena, aké to bude mať novinky Skylink, z ktorých nám spadne čelusť, ak to bude niečo super, tak to chcem. A čo k tým novinkám chce povedať Polda, na to som stále neprišiel. |
smire
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 140 |
|
|
RE: Skylink,budou novinky?Nepsal jsem ani o čelisti a ani o novinkách, pouze jsem se tě dotázal na toho úchvatnýho operátora, kterým jsi nahradil Skylink. A místo odpovědi jenom omáčka o ničem neboli se dá reálně předpokládat, že je ten neznámý operátor pouze ve tvoji fantazii.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
|
|
@PoldaSNevieš čítať, máš disleksiu, veď som ti v predchádzajúcom príspevku napísal, že mám aj Digi. Aj som ti napísal zdôvodnenie, že je lacnejší ako Skylink a má viac programov v prepočte na 3 tv. Čo ešte potrebuješ, ako ti môžem pomôcť? Kľudne sa opýtaj, ak niečomu neruzumieš, som tu len pre teba. |
smire
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 140 |
|
|
RE: Skylink,budou novinky?Číst umím, akorát jsem skočil na stránku 2 a nevšiml si tvýho postu na stránce předchozí.Jo a z Digi už jsem vyrostl (naštěstí), ale to je každýho volba. Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
|
|
RE: Skylink,budou novinky?... Proste to ide zo Skylinkom dole vodou... I keď podľa mňa tie dva programy v HD, čo dnes skončili, tak Skylink ani nikdy nemal pridávať!... A to sa pamätám, ako raz pán Glisnik písal, že ten Ešport je atraktivní program!... Skôr bol len lacný!!! |
Rybička65
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 214 |
|
|
RE: Skylink,budou novinky?obcas sa niekedy cudujem, naco mam platit polskemu NC+ za Canal+ UHD 4K ak by to mal v portfoliu Skylink...Vsak keby polsky sportovo_filmovy Canal+UHD 4K mal v portfoliu Skylink podobne ako anglicky doku kanal Insight UHD, tak platim radsej Skylinku a nie polskemu NC+. Zrejme by som nebol sam, nakolko Poliaci nech si platia Skylink a nie Cesi a Slovaci polsku NC+...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
|
|
bohus31Jooo kdyby to tak bylo jednoduché s těmi vysílacími právy.Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
|
|
@lachtanvsetko je to vecou financne_zmluvnej dohody medzi NC+ a Skylinkom...Ked to islo s anglickym Insight UHD, preco by to nemohlo ist s polskym NC+? Nakoniec nech obcania SK a CZ platia polskemu NC+, vsak ano...Naco by obcania Polska platili Skylinku...Poliaci su totizto, velki obchodnici!Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
|
|
@bohus31Aj keby Skylink pridal do ponuky Canal + UHD 4K,tak by musel blokovať športové práva na Premier League (Futbal), A filmy by mohol púšťať tak ako to robí so stanicou Seznam.cz HD že futbal pre SR je blokovaný, taký program by by potom nemal zmysel.majte sa pekne vidím že keď niečo napíšem tak hneď čakám dobrú odpoveď ale vidím že to nejde ani v novom rok,ja nie som zlý človek viem aj poradiť aj dobre podebatovať.Rad som vás spoznal.😥
|
Zetor25
Registrace: 11/2015 Příspěvků: 7 420 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|