Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nekvalitní zvuk

ahoj, také máte u některých programů a rádií nekvalitní zvuk? Jako nějaký praskot a zvuk není celistvý. Nebo je chyba na mé straně?

csman
Registrace: 8/2010
Odpověď v diskusním vlákně

Nekvalitní zvuk

Ahoj a to myslíš kde je nekvalitní v analogovým rádiu v dab+,internetovým rádiu,v pozemním vysílání dvbt,dvbt2, na satelitu,v iptv nebo kde to je? otázka velice nepřesná takže mě hraje rádio ok.

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

Nekvalitní zvuk

Skylink na satelitu Astra 23.5.

csman

RE: Nekvalitní zvuk

Najprv si zadováž kvalitné prístroje a ak nepomôže, navštív ušnú ambulanciu.
Rv Rv Rv
:laughing: :laughing: :laughing:

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

@csman

pokud jsi byl 30 let v kosmu,chápu tvé rozhořčení

pierrepetr
Registrace: 5/2006

pierrepetr

nebyl jsem 30 let v kosmu, ten problém se vyskytne občas, většinou je zvuk ok. Stingray Classica je neposlouchatelná, u ostatních programů to tolik nevadí.

csman

Nekvalitní zvuk

Mne to znie v rámci možností celkom dobre. Aj keď Wegener Panda sa mi voľakedy zdala lepšia. Ale to som mal o dvadsať rokov menej a mnou počuteľný kmitočtový rozsah bol vtedy asi širší :)) Možno to bolo tým...

medecal64
Registrace: 9/2014
Galerie: medecal64

@csman

tak potom řešit tam,kam posíláš prachy

pierrepetr

pierrepetr

mě zajímalo, zda ten problém mám jen já nebo i jiní na 23.5.

csman

@csman

K vážnej hudbe ti odporúčam ísť cestou povedzme SACD a vhodnej aparatúry k tomu. Určite oceníš rozdiel.

medecal64
Registrace: 9/2014
Galerie: medecal64

nebo vinyl a slušnou aparaturu

pierrepetr

nekvalitní zvuk

děkuji všem za reakce, ale dotaz byl o něčem jiném.

csman

Problém hledej u sebe,kdyby jsi uvedl aspoň to na čem posloucháš......

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

@csman

Píše:
děkuji všem za reakce, ale dotaz byl o něčem jiném...
A o čom bol?
Chceš odpoveď a neprezradíš žiadne podrobností!

Tá tvoja otázka mi pripomína ten vtip o blondínke, ktorá volá do autoservisu, že sa jej pokazilo auto a nevie ako ďalej...
Servisný technik jej položí základnú otázku: A aké auto máte?
Ona na to: Veď predsa červené!
:))) :))) :)))

VU+ Duo 4K SE, Dreambox One UHD Combo, GigaBlue UHD Trio 4K, Qviart Lunix 4K, Qviart Lunix CO, Formuler F4 Turbo x2, Uclan Ustym 4K PRO. Všetko linuxy s E2 - iné druhy stb sú u mňa jednoducho šroty!

mmiriboy
Registrace: 7/2010

Nekvalitní zvuk

Otázka bola celkom normálna. Bola v sekcii Skylink, ale @kanon69 si to nevie dať do súvisu. Dodatočne bol potom uvedený aj konkrétny program. Takže tie invektívy nie sú vôbec na mieste.
Ja osobne Stingray Classica nejako moc nesledujem, takže nemôžem zodpovedne odpovedať. Ale na iných (prakticky všetkých) kanáloch sa čas od času vyskytne niekedy nejaká zvuková (väčšinou predchádza obrazovej) anomália. Škoda, že @csman nešpecifikoval ako často, prípadne v akom časovom slede sa tie praskoty opakujú. Podľa toho by sa dalo porovnať a odhadnúť, či je problém v jeho prijímacom, eventuálne zosiľňovacom zariadení. Chyba by mohla byť aj na konci reťazca v reproduktoroch. To sa však dá veľmi ľahko overiť.

Frank11
Registrace: 2/2009

@csman

Doufám, že jsi si zde nezrušil po tolika letech registraci jen proto,že by jsi se třeba stejně jako já občas domníval, že tu někteří nickové v diskuzích jen pindají...

navi2
Registrace: 5/2017

@csman

Takhle už zůstane reakce Franka11 na tvůj dotaz bez odezvy. Škoda .

navi2
Registrace: 5/2017

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra