Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Dotaz začátečníka

Reproduktor

Dovolte začátečnický dotaz. Co se stane, když místo 4 ohmového reproduktoru zapojím do výstupu staršího radia 8 ohmový reproduktor ? Jak je to obráceně?
Promiňte mi primitvní otázku a děkuji za odpověď.

navrami
Registrace: 12/2009
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54
Odpověď v diskusním vlákně

@TRNi

Takových příhod určitě zažil každý z nás několik. Zlatá byla doba elektronkových přístrojů. Ty nepozornost neodpouštěly. A když vnučka delší dobu vydává téměř čistý sinusový signál? Na to už dnešní přístroje nejsou ani testované. Dnešní test, na pár desítek milisekund maximálního sinusového výkonu do limitace, je na nic.

konas
Registrace: 12/2014

@konas

reproduktory v kategorie "pro" jsou ze zcela jasneho duvodu popsany vyrobcem vsemy smery aby nedoslo k nejakemu omylu. ty v kategorii par W nikoliv, tam jsou vsechna tato mereni skryta ve smyslu vyrobni tajemstvi. musis si vystacit s tim, co vyrobce napsal na bednu ci nejakej nadsenec zmeril(a to jeste neni jasny ze to udelal spracvne). proto jsem zcela jasne zadal otazku. protoze Saxon tvrdi ze repra do serie nidky. a ejhle , hnedle je do serie nacpal. takze co si mam myslet o tvrzenich od takoveho cloveka ? ze je schizofrenik ? nebo ze je pokrytec ?
ne. na tyto otazky defakto neexistuje jednoducha a jasna odpoved. i kdyz ta zakladni byla uz dano zodpovezena.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

já teda nevím

jestli by tady neměli psát lidi se zakladním vzděláním 9.ZDŠ fyzika,pak degradujeme toto odborné fórum na fejbůk

pierrepetr
Registrace: 5/2006

RE: Reproduktor

Kde jsem je dal hnedle do serie?

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 54

Zpět Zpět na předchozí stránku