![]() |
|
Nedelni okenko - nejlepsi porad uplynuleho tydneJaky porad, nebo prenos vas za uplynuly tyden uchvatil? Mne nejvic bavilo za tento tyden dnesni ranni finale WTA z Acapulca Kenin vs Wang na O2 Tv Tenis. Paradni podivana. Jo, a jako druhy porad to byl čtvrteční vydani Mate slovo s Jilkovou na CT1, kde se mluvilo o alkoholu![]() |
Pavka
Registrace: 2/2019 Příspěvků: 118 |
![]() |
|
RE: Nedelni okenko - nejlepsi porad uplynuleho...OVM dnesKdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Nedelni okenko - nejlepsi porad uplynuleho...258. díl telenovely Qamar AL Shamly na Oman TV! PS: ntv, zlatej franck..Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 793 |
![]() |
|
RE: Nedelni okenko - nejlepsi porad uplynuleho...Berte to vazne. Pokud si z toho delate srandu a nedokazete určit, co vas minulý tyden zaujalo, tak nejste praví fanoušci satelitního vysílání. |
Pavka
![]() |
|
RE: Nedelni okenko - nejlepsi porad uplynuleho...Právě probíhá, Martina je 5000m v Calgary.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@Pavkavážně mě uchvátili moje vnučky,teda super program,reprízovat to nejde |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
RE: Nedelni okenko - nejlepsi porad uplynuleho...Utkání Slovan - Trnava.Všichni říkali že to je šlágr SVK klubového fotbalu a to co jsem viděl... ![]() ![]() ![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 096 |
![]() |
|
RE: Nedelni okenko - nejlepsi porad uplynuleho...MARTIN JAKUBEC DNES TV 8 16.00...babky šalely!!!AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 525 |
![]() |
|
RE: Nedelni okenko - nejlepsi porad uplynuleho...Saxon![]() Pierre to je spravne ![]() William slovenska liga nema uroven (sorry slovaci, ale je to tak) |
Pavka
![]() |
|
@William czSlovan-Trnava je vždy šlager a derby! to ako to dopadne alebo ako budu hrači hrat nikto nevie! to iste je uvas Slavia-Sparta...vela krat to skoncilo 0:0 alebo 1:0 a clovek pri tom futbal zaspával a chcelo sa mu grcat...aspon si mudrejši a vieš,že slovensky futbal nemaš pozerat a venuj sa radsej tej svojej lige...ale ako si všímam máš asi nejaky komplex zo slovákov,lebo minule si nieco na rtvs pisal..teraz zas na futbal.. |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 319 |
![]() |
|
RE: Nedelni okenko - nejlepsi porad uplynuleho...Takovéto nechci říkat co ... nebylo ani za Vortimonda. A to je co už říct.![]() ![]() Vu+ Solo4K, Vu+ Ultimo 4K
|
nováček
Registrace: 12/2018 Příspěvků: 492 |
![]() |
|
RE: Nedelni okenko - nejlepsi porad uplynuleho...Televizia OSEM dnes o 19:00 Ezoterická poradňa (Renáta) a ešte Veštenie |
jožko
![]() |
|
RE: Nedelni okenko - nejlepsi porad uplynuleho...Jozko dival jsem se ted na ten vas magazín a koukal jsem s otevrenou pusou a prerusoval to hlasitym smichem. Sorry, ale takhle si presne představuju ligu nekde v zapadakove jako treba singapur, zimbabwe nebo jamajka. Prazdne stadiony, silene tereny, kvalita hry hrozna. Jo, a i na jamajce prijde na stadion vic divaku jak u vas![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pavka
![]() |
|
@Pavkaako vidím lieky vôbec nezaberajú?![]() |
jožko
![]() |
|
Nedelni okenkoZatím "ulovil " Pavka 8 slovy osm rybiček. |
ALEXCZ
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 843 |
![]() |
|
RE: Nedelni okenko - nejlepsi porad uplynuleho...Dnes je hitom Napoly vs Juventus,čo samozrejme na takých neschopných operátoroch ako Skylink ani nenájdete ![]() ![]() niet čo riešiť, pre mňa nie je žiadna iná konkurenčná ponuka zaujímavejšia. Darmo budú PoldaS a ten druhý písať že SL je najlacnejší, nie je pravda. Pre moju konfiguráciu je T-com o moc lacnejší a o moc lepší ako Skylink. To len odpoveď na to ako tu niektorí vypisujú o najlacnejšej ponuke Skylinku. Voči ponuke T-comu ak máš pevnú linku a internet od nich, čo je u väčšiny samozrejmosťou, je toto tvrdenie smiešne. |
Steiner
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 518 |
![]() |
|
@SteinerSpravne bratre![]() ![]() |
Pavka
![]() |
|
@PavkaHned co skončí Vikingové přepínám na Penthouse aby mi něco neuteklo když si to platím.Ale pořadem týdne pro mě bude ten seriál. ![]() |
navi2
Registrace: 5/2017 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
@Pavkanemám tolik let,brzo sem začal |
pierrepetr
![]() |
|
@navi2Penthouse neni spatna vec. V HD to ma sve kouzlo. A jaky serial? |
Pavka
![]() |
|
RE: Nedelni okenko - nejlepsi porad uplynuleho...Brzo? To je kolik? At se neco naucim |
Pavka
![]() |
|
@Pavkav HD vidíš i filcky |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrNevidis. Ty bys videl, kdyby bylo LEO v HD. Tam jsou zenske hnusne jak noc. Ale na Penthouse jsou kvalitni masinky |
Pavka
![]() |
|
RE: Nedelni okenko - nejlepsi porad uplynuleho...ze vas to bavi![]() Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
@kratosKlid kratase |
Pavka
![]() |
|
@PavkaUž se nemůžu dočkat co bude následovat po nedělním okénku.Vážně ale spíš nevážně... Jen aby nebylo tropické ovoce v akci. |
navi2
Registrace: 5/2017 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
![]() |