![]() |
|
Samsung UE55NU8002Dobrý deň chcem sa poradiť.Manželke sa páči tento tv.Zatiaľ máme starší tv Samsung 10r a ku nemu ab cryptobox652 a skylink kartu.Máme naladené v favoritnom zozname satelitné a terestriálne programy.Budú sa dať zoradiť v novej tv spolu satelitné a terestriálne programy v jednom favoritnom zozname.Lebo už potom nebudeme používať ab cryptobox kartu dáme do modulu a naladíme aj terestriálne. |
bukovinka
Registrace: 2/2019 Příspěvků: 15 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: Samsung UE55NU8002ja mam o 2 roky starsi model Samsung 8000 series ale pouzivat sucasne DVBT (terestrial) a satelit neumoznuje. |
midr
Registrace: 8/2012 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: Samsung UE55NU8002Ja v Samsungu by som tiež musel prepínať tuner DVB-S/DVB-T, nejde mi to zoroadiť v jednom zozname ... |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 458 |
![]() |
|
RE: Samsung UE55NU8002Starsi modely LCD TV LG to umoznovaly přes menu, ladily tunery DVB-T a S dohromady a seznam byl spolecny, novejsi uz to neumoznuji, pouze prepinani tuneru mezi DVB-S a DVB-T přes channel list, tak jako je tomu u Samsung TV. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
samsungpřepínání mezi pozemním a terestrickým kanálem je na Samsungu snad nejhorší ze všech TV, které jsem viděl. |
vjosef
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 306 |
![]() |
|
RE: Samsung UE55NU8002Je to dobrá telka ak tam máš po ruke rýchly net nainštaluj si apku skylink a okamžite máš týždňový archív + programy online.Do tv daš iba DVB-T . Určite nebudeš potrebovať favoritný zoznam. Z novým typom diaľkového to ide veľmi svižne.Urobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)
|
Boris
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
@vjosefAsi to nějak nechápu... |
jerzy
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 2 133 |
![]() |
|
@ BorisMyslel si Skylink live?Net mám rýchly lebo mám na android tablete skylink live sk a ide to dobre cez wifi.Hovoríš že je to dobrá tv obraz na skylinku pozeratelný.Tak vâm všetkým ďakujem teraz je v dobrej cene.Tak ju kúpim manželke. |
bukovinka
![]() |
|
RE: Samsung UE55NU8002Ja mám predminuloročný modelový rad 7 HDR 100hz panel a tento je tiež 100hz HDR . Inštaloval som 8002 tesne po vianociach známemu a za tu cenu dobrá voľba.Urobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)
|
Boris
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
Ten AB Cryptobox 652na tak velkou úhlopříčku kvalitní obraz moc nedá. Ta televize je 4k, přepínání mezi pozemní a satelitní televizí stojí u Samsungu za málo, je složité. Rovněž záleží na kvalitě manželky a její schopnosti se ovládání naučit. Průměrná manželka uvaří, vypere, pomiluje, ale ovládat elektroniku se nenaučí, leda že by byla vysoce NADPRŮMĚRNÁ. Pozor! Nadprůměrné manželky zase nevaří!Pro luxus je lepší vnější přijímač Kombo s přepočtem obrazu do 4k, výstupem HDMI 2160p. Umožní snadné přepínání mezi pozemní a satelitní televizí, může mít Hbb a internet. Dražší Kombo přístroje mají lepší obraz a také funkci CEC, která umožní automatické zapnutí televize po nájezdu Kombo přijímače. Záleží, zda kvalita obrazu a snadnost ovládání je u Vás prioritou. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 412 |
![]() |
|
RE: Samsung UE55NU8002Mám tuto tv 14dnů-po plazmě 50st60,už jsem si přivyknul na VA panel,manželce koupil číslicový ovladač,to co po ni chci-splnila,satelit s dvb-t2 sparovat nemám jak vyzkoušet,mohu jen kabel s pozemkou,i tak mám připojen TS twin na poláky do dvb-t/C tuneru má jeden vstup,za tu cenu je ta tv v pohodě!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
@samorostJo a dalsie pozitivum nadpriemernych manzeliek, teda tych ktore nevaria je, ze takmer na 100% sa o ne casom budeme delit s niekym inym :)Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
@samorostMoja manželka varí výborne nemám stým problém stále máme navarené a už sme vo vyšom veku tak už nám tie bokovky nechýbajú. Manželka rada pozerá regionálne tv.Preto chcem aj terestriál a chce aby to podporovalo aj Netflix a tá cena do 800€ to spĺňa. |
bukovinka
![]() |
|
Jerzyno to se nedivím, napsal jsem blbost - myslem jsem samozřejmě přepínání mezi pozemním a satelitním kanálem... |
vjosef
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 306 |
![]() |
|
slepé střevonebrat............. |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 401 |
![]() |
|
@pierrepetrPrečo nebrať?Máme Samsung a dotiaľ nebol sním problém.Zať kúpil vlani Lg a už bol 2x v oprave ak sa ešte raz vyskytne tá istá chyba tak ho vráti a tv stála okolo 1300€.Pozerali sme aj na Qled8 radu ale tie sú od8002 cenove vyšie a bohużial na to nemáme.Páči sa nám aj Sony xf8505 tá by zodpovedala aj cene ale som niekde čítal že má iny panel. |
bukovinka
![]() |
|
RE: Samsung UE55NU8002Samšunt opravdu nebrat.!pokud uvazujes o Sony 55XF8505 tak si radeji kup Panasonic 55FX780E a je to za stejnou cenu |
kristian1
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 235 |
![]() |
|
@kristian1To už je lepší Sony Bravia KD-60XF8305 za cca 23litrů.........VA,Direct Led,100Hz..Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Samsung UE55NU8002mel jsem ted moznost porovnat oba dva ty predchazejici modely co jsem psal a jednoznacne bych si vybral ten panasonic i presto ze tam nema ty potrebne aplikacea kdyz tedy Sony tak XF9005 |
kristian1
![]() |
|
RE: Samsung UE55NU8002Tak na koniec mala slovo manželka a nejaké euráče z kasy vybrala aj ona,tak dnes sme zaplatili a nie za Samsung 55ale za Sony xf 9005 ale obrazovka65.Neviem ako budeme pozerať z3metrov dotiaľ sme mali uhlopriečku32.V utorok nám ju majú doviesť.Tak som zvedavý čo to bude za zázrak! |
bukovinka
![]() |
|
@bukovinka65 ze tří metrů dobrá volba,já bych tedy radši ,pokud to platí paní,tak loewe |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Samsung UE55NU8002XF9005 je zakladni model z premiove rady takze ta poslape dobre, a vzdalenost ma doporucenou 2m, a ma ten henten android, |
kristian1
![]() |
|
@pierepetrDohodli sme sa na cene pol na pol.A kristian1 tak tá vzdialenosť 3 m bude vtedy ok.Manželka to chce kôli tomu androidu presne ako píšete.![]() |
bukovinka
![]() |
|
@bukovinkazas dobrý,že máš pak komu poděkovat v rodině |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Samsung UE55NU8002hlavne to chce kvalitni zdroj signalu-zadnej zoufalej pozemak |
kristian1
![]() |
|
RE: Samsung UE55NU8002U Samsungu se Ti nepodaří terestriku + satelit seřadit do jednoho seznamu oblíbených. Do TV bych dal CAM (s kartou Skylink) a do STB druhou kartu (Plustelka).*******
|
ja987
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 770 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |