Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Optibox Koala - otazky ohladom upgrade

Ahojte, chcel by som sa spytat na par veci ohladom mojho starsieho prijimacu OPTIBOX KOALA.

- je mozne po zmene Reseller ID pouzit firmware pre Atevio 700 zo stranky http://atemio.dyndns.tv/nightly-images/Atevio/700-HD/ ?
- vsimol som si tiez novsi Octagon fw v21233 na stranke https://octagon-forum.eu/threads/v21233-neu-new-firmware-sw-sf908-sf918-sf1008-sf1028p-serie-23-02-17.1416/ , su tam nejake rozumne pouzitelne zmeny ?
- oplati sa pripadne tlacit donho Enigmu 2 ?
- existuje pre tento prijimac aktualizovany MCAS ?

V prijimaci mam stary Octagon firmware (z roku 2014), loader je v2.54.

Vopred dakujem za kazdu rozumnu radu.

fuckear
Registrace: 2/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Optibox Koala - otazky ohladom upgrade

mel jsem tady pred casem podobnej strojek a jestli nemas co s casem, tak si hrej. ja jsem to jen opravil a vic sem si ani netroufal i kdyz jsem to mel doma a tak nejak tusim co s tim.
prejdi na neco novejsiho. dneska ty cenovky klesly na slusnou uroven za solidni vybavu s rychlym linuxem.
enigmu tam nervi, ma to malo pameti a ten mcas asi jo, ale ...

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Optibox Koala - otazky ohladom upgrade

Vyrozumel som že chces miešať hrušky s jablkami.
Do koaly enigmu nedáš, len na usb.
Reaeller id môžeš zmeniť ale len na rovnaký hw inej značky. Čiže napr koala=hdbox9100. Nemo ešte čakať že spravíš z koaly hdbox 9105+ a dáš doňho enigmu.
SW octagon 21133 určite nepatrí do Koaly. Do koaly a spol šli jednotkove šifry, posledný pravdepodobne 1.11.54 pre hdbox 9100 možno ešte octagon alebo openbox mali aj 1.11.70 alebo tak nejak. Ale nič svetoborneho od toho netreba čakať.

noces
Registrace: 9/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra