19.10.2007, 07:09.54 | |
Kaon KTSC 570Dobrý den, v opravně mi opravili satelit, který vůbec nefungoval.Na servisní doklad napsal technik oprava Smps.Co znamená prosím ta zkratka? Děkuji za odpověď. |
![]() Zdendos |
19.10.2007, 07:14.39 | |
Switched Mode Power SupplySpínaný napájecí zdroj. Zkratka. |
![]() Zorbas |
19.10.2007, 08:51.20 | |
RE: Kaon KTSC 570Prosím Tě, a cos to měl za problém? Mně přestal taky jít, teda projevuje se to tak, že někdy naskočí, ale většinou se při zapnutí do sítě zavádí loader a pak display zhasne a konec. V opravně mi řekli, že "dostal ránu", ale já si nejsem vědom, že by byla bouřka. Myslím si, že je to probém se zdrojem. Kdyby dostal ránu, nešly by přijímací obvody, ale on "občas" naskočí... |
![]() HonzaA |
19.10.2007, 11:12.26 | |
@HonzaA - Raději ho v tomto stavu nezapínejJedná se o totéž,co měl Zdendos - ty Kaony na to trpí. Zdendosův přijímač jsem (podle zkratky SMPS, kterou používám,protože jsem líný psát celá slova...)patrně opravoval já (možná přes OMKO). Používám takové součástky, že podobná závada se již nikdy nezopakuje,určitě tedy ne po dobu morální použitelnosti přijímače,předpokládám 5 let.Přijímač tedy Honzo pošli na servis a máš klid, s tím,co popisuješ,do Vánoc nevydrží. zorbas |
![]() Zorbas |
19.10.2007, 22:51.45 | |
Re: Kaon KTSC 570Přijímač nešel vůbec, display nesvítil. Opravu mi provedli v ATOS, tam, kde byl zakoupen. Ještě, že byl v záruce.Věřím Zorbasovi, že to vydrží nějaký ten rok. |
![]() Zdendos |
20.10.2007, 11:38.33 | |
RE: Kaon KTSC 570Dik za info Zorbasi. Tvých služeb jsem využil už jednou - možná si vzpomeneš, možná ne - bylo to po telefonu, to jsem bydlel tenkrát v Neapoli - H5500, klekl zdroj... Takže poslat poštou? Nebo až pojedu k matce do Frýdlantu, dalo by se to na otočku? |
![]() HonzaA |