, sekce: Skylink |
|
prestal ísť SkylinkPo novom zapnutí prijímača Ferguson Ariva 103 idú len volné programy. Volal som do servisného centra Skylink . Pani hovorila niečo o tom, že upozorňovali na to že treba meniť prijímače. nadiktoval som jej typ môjho. Povedala aby som vypol na 2 minúty, že mi pošle aktivačné kódy...po pol hodine to nabehlo, ale po vypnutí prijímača znovu som musel opakovať procedúru . Dnes už po hodine mi programy nenabehli. Fakt musím kúpiť nový prijímač.. tento má len 4 roky. |
yyyno
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 206 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
|
|
RE: prestal ísť Skylinktak mu kup koleckove kreslo |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
|
|
RE: prestal ísť SkylinkJak vložíš správný USB kluč, řádek bude funkční...Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 778 |
|
|
RE: prestal ísť SkylinkJde Prima krimi na SK kartách? Myslel,jsem, ze je jen pro CZ region. |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
|
|
@tekapoIde.Primy idú všetky okrem hlavnej |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
|
|
@nocesjá měl arivu 200 tento problém se mi projevil zhruba po 11 letech kupoval jsem ji ještě jako novinku a letos po novém roce začala takto zlobit že kartu ven a spět aby ji načetla a to už na to měla nárok u mne byla s arivou plná spokojenost.koupil jsem místo ní ineos zx 4 uvidíme jaká bude životnost. |
vendy1968
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 218 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|